15 септември 2007

За очите

Очите са прозорец на душата. Прозорец към нея от трето измерение. Един поглед към очиче означава много повече от множество думи, които или малко означават, или са лъжливи. Лъжливите люде избягват прекия поглед. Мнозина са такива. Но това избягване не е абсолютен показател за лъжливост. Не. Срамежливите люде също избягват да гледат пряко. Забележете снимките, които сте направили със приятелите си, когато гледат пряко в обектива. Даже и по снимките можете да разберете какво представляват. Има "стъклени погледи". Те даже те гледат пряко, но са стъклени. Това са ОПовете. Зомбита. Никога не давам доверието си на човек, който или избягва прекия поглед, или погледа му е "стъклен".

Погледнал съм в дъното на очите на Стефан Чолаков - Чоли. Преди години. Този човек принадлежи към ХОРската раса. За него съм готов да направя всичко. Абсолютно съм уверен, че и той е готов на същото за мен. Виждал съм много "чифтове" очи. Много. Малцина са си задавали въпроса (май не са малцина, но...) защо човек има чифт очи, уши, ръце крака. И защо носа (ама не чифутския - арменците също са с големи носове - нали Агоп?), устата, и пениса/вагината са единични? Ще ви подскажа - давам ви джокер. Дуализъм! Изводите? Ами за мислещите със собствения си мозък (ама ченгенца-кученца, недейте се напряга, защото да не се повредите нещо от напрягане, и не ставайте без да сте повикани поименно) не е труден извода. Труден би бил за тъпандурите©, защото не са слезли от капандурите. И за мутрите. Но вече те не се наричат мутри, а физиономии. Колко са красиви вие сами си знаете. И като стана въпрос за мутри се сетих за дуализма ми при тяхното определение като животински вид.
Ами чудя се те дали са врат на ланец или ланец на врат...



©2007 Цар Кару І

НЯКОИ ЦИТАТИ ОТ КНИГИТЕ НА ТАЛМУДА

Талмуда е сборник от религиозни книги, в които са записани обществените традиции, правила и закони на евреите. Талмуда е крайния резултат от многогодишните духовни усилия и от практическата дейност на множество поколения еврейски мислители и равини.

В книгите на Талмуда са съхранени запазените през вековете древни еврейски текстове от предшествуващите я юдейски религиозни книги-сборници Мишна, Гемара и Тора.

Книгите на Талмуда се съхраняват от еврейските равини и до тях рядко може да има пряк достъп обикновеният евреин. На него само му се четат подходящи откъси от тях в подходящо време и при подходящ случай.

Изучаването на книгите на Талмуда започва от десет годишна възраст с ежедневно четене на текстове от тях и продължава до края на живота на всеки, който се чувствува евреин.

За всеки евреин е голяма чест да бъде наречен ТАЛМУДИСТ, т.е. да бъде признат за човек от "избрания народ", който има солидни познания по книгите на талмуда и житейски стриктно спазва написаното в тях. Съвременните еврейски общества, където и да се намират по света се консолидират на основата на Талмуда.

  • Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
  • Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
  • Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
  • Abhodah Zarah Християните са мръсни, защото те не са от Синайската планина.
  • Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
  • Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
  • Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
  • Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
  • Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
  • Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
  • Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
  • Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
  • Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опасност.
  • Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
  • Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
  • Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
  • Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
  • Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
  • Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
  • Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
  • Abhodah Zarah (26 b) Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
  • Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
  • Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
  • Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
  • Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.
No comment

Писаници. Ще бъдат писани и обновявани в движение

Мечтите на Сере-Гей Стани-Шеф се сбъднаха. Стана Шеф. Сега се очаква да се насере...

От съображения за сигурност вътрешният министър Румен Петков си смени името и личните документи. Името е секретно, но Агенция "Напояване и Озеленяване" се добра до него. Новото име на министър Петков е Пикльо Шадраванов. В знак на уважение Агенцията му подари памперси, които са приети от Министър Шадраванов с благодарности.

Следвайки примера на бившия Румен Петков - вече настоящ Пикльо Шадраванов - СереГей СтаниШеф също реши да си промени името заради проблема със сигурността и тероризма. Вече ще се нарича СтаниГей СереШеф. Щото си е чист федераст - насран...

Единица мярка за умствена ограниченост: "цай".
Равнява се на „интелигентността” на букова талпа с дебелина 3 сантиметра, небоядисана.
Съответно множествеността (поли – от англ. POLY) на единицата "цай" се равнява на един полицай.
Това е възможно най-малката мярка за умствена ограниченост.
Въпроса е:

  1. На колко мерки "цай" се равнява полицейската държава България?

Полицай ли е Пикльо Шадраванофф? Многоцай? (от англ. poly -много) Ужас! По колко тъпандури© се падат на глава от българското население? И какво ли ще стане ако си махнат шапките? Ааа, не - сакън - ще им излетят балончетата със знанията. Демек въздуха под налягане... Чисто и просто - еди кой си след баня. Кой е този еди кой си е въпрос от теста за тъпандури©


Мисля този топикс да бъде нещо като информационен блок по тъпандурщина. Тук ще се публикуват и чужди писания на тема тъпандурщина©, капандурщина©, за сладките джафкащи многоцейски кученца ( щото poly означава много), и още каквото ни хрумне. Предлагам и в този топикс да има запазено място за главен тъпандур© Пикльо Шадраванофф, но да не му се дава възможност да пише когато е поркан (демек - никога)

©2007 Цар Кару І

Като го прочетете, ще разберете защо...

Клеър Стърлинг почина през 1995 г. - уважавана и известна

Уважавана заради мръсотиите по български адрес. И известна като агент не само на ЦРУ, но и на Моссад.

Ми прочетохме го и не разбрахме. Ама не сме тъпи. Не принадлежим към кастата на тъпандурите©2007 И рязани чорчета си нямаме като вас - ко да праим? Щото сме ХОРа и нямаме нищо общо с мадам йЕхова (мастика ли беше, мастия ли Пещерска - не помня ) - вашата алчна и кръвожадна светиня.

И не ни занимавайте с вашите глупости - щото сте "Родени убийци" - по наследство...

Времето се "случва" едновременно - всички събития в миналото сегашното и бъдещето се случват едновременно - сериозно говоря.

Проблема при рептилиите/влечуги е че използват линейно време. На тях даже триизмерното им идва в повече. Но те така са си избрали инволюцията. Никой на никого не може да навреди във вселената. И не само в тази. Проблема с агресор-жертва е илюзорен. Никой и нищо не може да застраши нашето съществуване. При нас ХОРата инкарнациите стават едновременно - многопластово. При рептилиите - последователно - линейно. А иначе си прав - времето съществува само в низшата част на астрала и в трето (и надолу) измерения. При споменаване на думата Вечност триизмерния мозък се бунтува - просто не може да я осъзнае.

Ще се опитам да обясня защо е така. В началото РСтата били 4 битови. Четели и обработвали не повече от 4 бита информация като връзки. После станали 8 битови. Те можели да четат 4 битовите файлове, както и своите - 8 битови. (Правец - венеца на тъпандурския©2007 прогрес ) По-нататък РСтата станаха 16 битови и мангала живков падна от власт. Щото Правец 8 не можеше да оперира с 16 бита информация. Щото му идваше множко на тъпандурския©2007 хардуер. :) Сега са 32 и 64 битови, а Правец 8 е само носталгичен спомен в кратуните тъпандурски©2007 - ма те и там живеят - в линейното си минало. Проблема при тъпандурите©2007 е, че знаят (поне са им казали), че като умрат ще умрат завинаги (ама че смърт няма - те това като 8 битов хардуер не могат да преработят ) и гледат да живеят (то пък един живот) сега. Не осъзнават, че са органични портали - накрайници/слуги на рептилските ми господари.

Като написах последното се сетих за кучетата (не на Павлов). Куче никога не се бие с ръка - с вестник, тояга, пръчка. И кучето намразва тоягата, но не и човека, който го бие. Не знам колко битови са...

И в обществото е така - тоягите са агент гоце, СереГей СтаниШеф, пикльо шадраванов и другите тъпандури©2007 - те и поемат акумулираната ненавист на тълпата-паплач. А истинските "побойници" са скрити зад тези тояги. Не че не им знаем влечуговските именца... тц! Но ги знаем ние - ХОРата. А паплачта и понятие си няма за какво става дума. Щото им са слаби процесорчетата на програмираните им "прозорци"

©2007 Цар Кару І

Знаете ли, че Българската конституция противоречи на член 19 от Правата на Човека?

Член 19 гласи:

Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава ида разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници.

В Българския закон този член се повтаря папагалски, но с една добавка - ако това не противоречи на българските закони, не има за цел свалянето на установената власт, не е с цел конспирация - и прочие ограничения, които обезсмислят Свободата на Изказване на Мнение и Убеждение. Това автоматично поставя държавата над човека - прави го неин роб, което от своя страна противоречи на член 4 от Правата на Човека.

ОТ УНИВЕРСАЛНИТЕ ПРАВА НА ЧОВЕКА!

Остава да се замислим за формулировката на термина "Човек". Излиза, че според управляващите животински инкарнации - т.нар. тъпандури© ние не сме Човеци. Според мен (от позицията ми на Човек) те са опове и не се явяват човешки същества. И като към такива (животни) трябва да се отнасяме и към тях. Това не е моя избор - това си е техен избор. Ваш си е избора тъпандури©.

Извадки от Българската Конституция:

  • Чл. 6.(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
  • Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
  • Чл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Галопът на червените тъпандури

Галопът на червените тъпандури - хубаво заглавие. (думата тъпандури я измислих току-що и вече е мой © - остава да я направя и ® )

И естествено съм длъжен да дам описание на от мен изкомпозираната дума. Тя е много близка по съдържание с първосигналностистемник © (отново моя изкомпозирана дума със запазена марка), но по принцип произлиза от селяндур (да не се бърка със селянин - селяните не са първосигналносистемници, и са работливи хора - селяндури има повече из градовете) - тези селяндури, които на 09.09.1944г. прескачаха релсите на трамвая в София - да не ги удари тока. Селяндура е първосигналносистемник, но тъпандура е по-висшата му степен - издигнал се в тъпандурското© общество първосигналносистемник. Закваската му е кармъзъ боя, 3 лозунга на ленин, 27.5 думи в обръщение (половината дума е "ахъ", която само по себе си не се явява пълна дума), личностна нечистоплътност ( поздравяват се след седмичната баня с "честито баня") и вътрешнокухинна "пълнота", която по показатели надминава вакума при лазерите. (Известни тъпандури©: ами - последния - този, който е създал spell checkера на български, където се пише вакум, наместо вакуум - както е по половината свят - щото другата половина са си измислили собствени думички.)

Тъпандур© идва и от тъпан - български фолклорен инструмент. С други думи - бой по каската...

СереГей СтаниШеф е доста известен тъпандур© - е, не е български - внос е от чифутска (жидска) Украина - - сега го чакаме да "излюпи" (насере) - вече си е Шеф, а Гей си е по рождение и гени.

©2007 Цар Кару І