26 януари 2012

Fairy-land Story

Fairy-land Story

Страна на Приказките

Някои "носят униформи", а някои "носят на бой" (или "как цвъчковата милиция Ги пази")



Резюме
Смехът е заразна "болест" наред с кретенизма и идиотизма, и ако някой реши уравнението така - кретенизъм=бокотиквовизъм, и идиотизъм=цвъчковизъм, а Смехът ≠ на бокотиквовизъм±цвъчковизъм, то той е готов за финансов министър. (Първата част от заглавието ми попадна от нета.) В настоящата статия/бележка (правя опит да) разсъждавам върху статията "Post mortem* ІІІ: Войната на един министър" на Петя Владимирова и коментарите под нея. Бокотиквовизма и цвъчковизма (като болестни състояния) задължително трябва да се лекуват в най-близката психиатрия.
Край на резюмето

Търси се Пепеляшка! Точно като в приказката за Пепеляшка - от тиква става карета (министър-председател), а от мишоци - пажове (министри) и кочияш (цвъчко). Въпросът е: Коя Е Пепеляшка? Даже и д-р Тони Филипов ("Делниците на един луд") не знае. Имах известни съмнения, че въпросната Пепеляшка е СИБанкя (Бориславова), обаче се оказа, че тя (Бориславова) е подставено лице, който факт най-много да я докароса до една от доведените сестри - дъщери на Мащехата (БКП). Така, че въпросът ми си остана висящ като ерозирал от анаболни стереоиди мутряшки фалос.
Но неочаквано (както често се случва в приказките) един пост на браткиша deathmetalverses ми даде clue - Пепеляшка е НКВД (в българския вариант - ДС), цвъчко е ежко-бежко (Николай Ежов), СереГей БилШеф е Ягода (дали ще свърши като него?), Алексей Петрофф си е Троцки,а тиквата естествено е Сталин. Методите НКВДейски въобще не са се изменили през времето. Или промените им са само като пародия. Сталин е бил разбойник от класа, смел, разсъдлив, принципен. Не понасял сексуалните извращения и педерастията (една от причините Ягода да ритне бакърчето). Бил строго хетеросексуален. Дали същото може да се каже за тиквата? Не мога да кажа. Тиквата е пародия на Сталин. Въпреки, че (като "верен син на БКП") копира неговите методи резултатите са нула. "Бокотиквовизма" от който страда тиквата е неизлечим. Цвъчковизма - също.

Балхария е приказна страна с 1300 годишен опит в подмяната на здравото с болно ("Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" - Христо Ботев - БОРБА , А какво казва Доктора? ) и приказките тук са реалност, а Реалността - Лудост. Каретата-Тиква си е много реална. Шабес-Гойска реалност. Цвъчко (ежко-бежко) също е приказна реалност. Неговата фраза "Когато моите хора сгафят, посочвам враг!" не е приказна, а историческа реалност - НКВДейска, Сталинска реалност. :) Според мен най-виновни за некадърната приказка в която живеем са учителите на тиквата. И по-специално учителката, която го е научила да чете. Защото ако тиквата не знаеше да чете (абе той научи ли азбуката бълГарска? щото се изразява на не'къф печенезки диалект) нямаше да:
1. Завърши 8ми клас, да рисува болтове и гайки на заседанията на МС, а щеше да си "рита мачлета" (не че сега не го прави - предимно това прави) със Стоичкофф (със мениджър Putco Mafani).
2. Го приемат в Магнаурската школа в Симеоново за пожарникар, та после да побългарява мохамеданите с пожарникарски маркуч, като че ли той самият е българин, а не печенег.
3. Да прочете "Кръстника" на Марио Пузо от където да копира всички мутряшки пози и начин на поведение.
4. Да прочете "Винету" от където да изкопира "ролята" на "Вожда" (абе тази тиква бая яко краде © Properties).
5. ...и още, и още... До края на "приказката", който не се вижда скоро... (освен ако ежко-бежко не го катурне скоро с помощта на хамараканскиьот посланик (което се и очертава) и започне нова "приказка").

Да се говори за гавазко насилие (някои го наричат милиЦИОНерско) като за новина е non cense - такова никога не е преставало, за да започне сега. Просто "Сега" е момента за цвъчко да се изяви като ежко-бежко и да приложи на практика знанията, получени докато е разнасял папки като момче за всичко (проститутка?) из МВРтата. И се справя горе-долу. Той толкова може - не са прави парламаМЕНТАристите да му задават прекалено трудни въпроси, чийто отговори изискват by default много повече от спортно образУвание. :) И като стана въпрос за спорта - - Спорта е несъвместим с РАзУМа (ИнтЕУЕкта е само негова еманация/проявление) -не че не съществуват изключения естествено, но цвъчко и тиквата не принадлежат към тези изключения. Просто Спорт и Разум се взаимоизключват - или едното, или другото. :) Защото няма суха вода, нито мокър огън. В този ред на мисли (спортистко клише) Демокрацията е античовешка като образУвание, което рано или късно (при нас в приказна Балхария е по-късничко) се изражда в Олигархия (мутризъм) и Охлокрация (сега). Изборния турскосериалогледащ матрял (едно попадение в десятката на тиквата) си харесва гавазите (и охлокрацията) такива каквито са - безпросветни и неуки като тях самите. Абе - спортисти... :) Съществуват и гавази, които (до някъде) са се научили да четат и пишат (тиквата - отличник в това отношение - IQ=6) - на тях дават двойна порция от бюджетния казан и за награда ги нареждат (в редичка) я в НСС, я в Данс, я в НСБОБ. :) Някои (особено прочелите "Винету") ги правят и генерали.

Много важна особеност е традицията, чието начало е положено след мангал костовата "Вендета" на де-що останалото производство в Балхария (така наричат нашата приказна страна рашаните) - доминирането на хомосексуализма начело на Държавата започнало от Моньо (кой подред беше) мадридското недоразумение (тиквата там направи трудов стаж като гавазки генерал), после СереГей СтаниШеф (сегашен БилШеф), и ето ни сега в управлението на Пепеляшкината Тиква, чиято основна задача е всекидневно да показва "мускул" из телевизиите на застаряващите турскосериалогледащи моми, успешно прикривайки ерозиралият си от стереоиди мутряшки маркуч. Мдааа, анаболите (и "вишото" образУвание) не прощават никому, на гавазите пък хептен... хехе

Разхождайки "каруцата" си из форумите останах с впечатлението, че мнозинството от мненията там са, че трябва да се последва примера на шабес-гоя Наакашвили и да се смени цялото МВР от горе до долу. Абе тези пишещи явно четат някоя друга Приказка. В нашата приказка (не че тиквата не е шабес-гой като Наакашвили) няма "матрял" за тази смяна - щото в МВР се назначават само "наши люде" и попадналите по погрешка там честни хора се натирват " вдън гори тилилейски". Пък и тиквата знае само команди от сорта "стани-легни", "падни", "атом отзад", и подобни кашишки термини от казармените изпълнения. Такива термини като "Конституция", "Закон", "Човечност/хуманност", или (не дай си боже) невключеният във "Винету" термин "Етика" , въобще не се вместват в неговото IQ (=6). Така, че в нашата Приказка опита на Наакашвили въобще не може да се използва - най-малкото Наакашвили е достатъчно начетен шабес-гой и е прочел (изключвайки хетеросексуалните му похождения) доста информационен масив (в който дълбоко се съмнявам да влизат спортните колонки на вестниците - любимото четиво на нашата тиква). Две са приликите само - и двамата са шабес-гои, и двамата са страхливци. А разликите? Ами много са. Започвайки от зъбния камък по хетеросексуалния маркуч на Наакашвили, стигайки до факта, че трудно може да остане сам (особено нощем) - нещо, което със сигурност не може да се каже за самотните (кучешки) вечери на нашата банкянска тиква. :) Така, че господа форумци - тази Приказка, която искате да ни убедите да прочетем (за МВР реформата на Наакашвили) е несъвместима в Приказна Балхария (както се изразяват руските павиани).

- Добре де - ще кажат някои - Тази приказка край няма ли?
- Ами просто затворете книжката с картинките - бих им казал аз.
Но каквото мога да направя е да ви скицирам сценария до края на Приказката.
Ако усърдно сте следили блоговете и изказванията ми ( :) и за вас се отнася - гавазките кученца от МВРтата) винаги съм заявявал какви "случки" имат да се случат към края на Приказката. Допреди няколко дни бяха три (SOPA вече се изпълни), вече са две:
1. Да "падне" Сирия (в момента се изпълнява)
2. Да се издигне нова Световна Религия със седалище Йерусалем.
Такава от доста време има (http://www.bahai.bg/), и "Храма" е построен. Въпрос на много късо време е да се популяризира цялата тази религиозна отрова. И тогава ще дойде "Края на Приказката".
Но ще ви кажа и нещо друго. Нещо, което не би трябвало да ви разтревожи (особено).
Земята (Terra) е "гара разпределителна". На тази "гара" се срещат много "влакове". Но най-интересните (от човешка гледна точка) са два "влака" - този на животинския свят, и този на Човешкия Свят от Рода на ХОРата.
Не всички двукраки са ХОРа. ХОРата имат РАзУМ и са водени от Етиката си. Животните нямат разум и са водени от инстинктите си. Влаковата композиция на ХОРата се намира на различен коловоз от коловоза на влаковата композиция на животните. И тези влакови композиции се движат с нарастваща скорост. Даже се вижда края на "Гара Разпределителна". Не се страхувайте! Нищо лошо няма да ви се случи. Всеки ще продължи по Своя Път!

2012© Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae