18 февруари 2010

The secret services and the mafia – born by Scorpio

The secret services and the mafia – born by Scorpio

Тайните служби и мафията - родени от Скорпион

Сряда, 28 Октомври 2009, автор: ©Силва Дончева

http://frognews.bg/news_16511/Tainite_slujbi_i_mafiiata_-_rodeni_ot_Skorpion/

Welcome Тези дни мислех да напиша за общото между юдеите (чифути), гърците, и циганите – паразитизма им. Но писането ми се „закучи” в медицинския аспект на паразитизма. Така, че оставих нещата за момента в който ще ми дойде музата отново. Те, музите, са ми приятелки до една (особено Урания и Мелпомена) , но изглежда Клио ми е „сърдита” напоследък… Както и да е. Тези дни ми попадна една статия на Силва Дончева (как ли съм я пропуснал?), който ме впечатли. Явно Урания е не само моя приятелка, но и нейна. В статията и (copy/paste по-долу) става въпрос за Scorpio (зодиакалния знак), държава, мафия, тайни служби, страх, и какво ли още не. Статията е написана много грамотно и не е предназначена за първосигналносистемни© тъпандури©.
В нея не е застъпено астрологичното тълкуване на знака Scorpio, а просто се използва управителя на знака (Pluto) за подчертаване на демонизма на управляващите Светът „Невидими Вампири”. След като изброява институциите, които са под управление на Плутон, тя не стига до край за да каже цялата истина. Под Плутон са и психиатриите, лекарите, болници, полицейски управления, затвори – абе да не ги изброявам.
Но най-интересното, което прозира в статията е „Анархизма на Толстой”. Защото извода, който Дончева прави е, че просто нямаме нужда от всякакви такива правителства, полиции, секретни служби, данъчни, и нам си кви служители (паразити) – чиста анархия – с индигов оттенък. Това, което тя казва за ХОРата е:

„1. че са безсмъртни и божествени същности.
2. че за престъпленията винаги се заплаща и това е просто въпрос на безкрайното време, което всеки от нас притежава.
3. че не може да построиш щастието и съвършенството си чрез подтискането, убиването, ограбването, презрението, критикуването и купуването на другите.
4. че няма нужда някой да те пази, защото обществото от истински знаещи, разбиращи, любещи и можещи хора е силно и няма нужда от репресивен апарат.”


И аз съм абсолютно съгласен с нея. С нея е съгласен и Галактическия ми Център, който е „кацнал” на Асенданта (разберете бе тъпандури© - няма такава дума като асЦЕНДЕНт) – 26Sag17 – а той е признак (и необходимо условие) за индигова аура.

И други неща е написала Дончева в статията си. Неща, с които съм абсолютно съгласен. Неща, които трябва да се говорят още от „майчината люлка”, и изучават в училище. И бих искал да уверя Силва Дончева, че това има да стане. В най-близко бъдеще. Защото тя (като астролог) сама знае какви са качествата на знака Водолей. И две от много важните (измежду всичките) са Електричество (проявена енергия) и РАзУМ. А там където има РАзУМ и Енергия полицейските кученца (милите – как сладко джафкат само) са излишни. Както и правителствата и техните затвори…
Приятно четене…

©2010 Цар Кару І


Всеки, който има поне малко интерес към мистичните знания знае, че в астрологията не се прави разлика между полицията, тайните служби, тайните общества, данъчните, митниците и мафиотските структури.
В практиката те се разглеждат винаги под една и съща шапка и под един тип влияния. Имат един източник със специфична характеристика и той идва от съзвездието Скорпион. Някои отлики се налагат единствено поради различното отношение на обществото към едните и другите, но ако човек ги погледне отвътре няма да намери такива. А диференцираното отношение е чисто и просто поради невежеството, инерцията и лековатостта в мисленето на повечето хора. Обществото приема службите като някаква изначална даденост, данъчните също като предопределеност, а полицията е неизбежна необходимост. Никой и през ум не му минава, че може и без тях или поне без 90% от тях. Въпрос на мислене. А оттам нататък това ще се случи.

Всъщност и мафията се приема за даденост в повечето държави, включително и в България. Всички смятат, че тя е неизбежно зло и няма как да се избегне. Надеждите на всички не са в нейното премахване, а в нейното ограничаване. Какъв конформизъм!
Никой не се замисля, че всъщност мафията е неизтребима - не, защото се е свързала с държавната машина, а защото е част, орган от държавната машина. Тя е дълбоко интегрирана в изначалната идея за държавата, създадена е от нея, управлявана е от нея и е контролирана от нея. А нима някой смята, че има организъм, който да откъсне жива и необходима част от себе си. Няма такъв! Дори и когато държавата се прави, че се бори с тази своя част, това е всъщност нейното наблюдение и насочване на дейността на този орган. Защото мафията, както и държавната администрация, има силна тенденция към разрастване и образуване на туморни образования. Затова и от време на време с лечебна цел са необходими някои корекции и обновяване. Тези мерки обаче в никакъв случай не са насочени в полза на гражданите, а се осъществяват с цел стабилизиране на самата държавна структура като същностно репресивен апарат.

На практика няма особена разлика между голямото и малкото, между майката и дъщерята, между държавата и мафията. Приликите са повече от очевидни:

1.За да съществува държавата събира данъци и такси от гражданите, за да ги охранява. Интересно от кого? Нейните момчета и момичета ритмично контролират и събират налозите и данъците /рекета/ от всички и за всичко. Вследствие на това босовете, разбирай икономическата и политическата върхушка: мощни икономически субекти, депутати, министри и висши военни живеят като крезове. Къде беше казано, че в условия на демокрация управляващите трябва да са слуги на народа. А щом са слуги трябва да живеят като слуги, с най-необходимото. А другото трябва да бъде мисия и служба. Или по-точно празни приказки за наивници. Или още по-лошо абсолютни и стопроцентови лъжи и измами.
2. На второ място държавата твърди, че прави всичко това, за да ни охранява от някого. Поради това тя прави следното, създавайки съвсем целенасочено препятствия и врагове, с които уж да се бори.

-Съвременните държави поддържат всички благоприятни условия за създаването на достатъчно невежи, болни и нещастни хора, които или да са склонни да извършват престъпления или да се страхуват от такива. Не може да бъдеш честен, почтен, мил или дружелюбен, ако си изоставен в дом за сираци, ако почти не виждаш работещите си от сутрин до вечер родители или когато учителите ти не стават почти за нищо и са на дъното на обществената стълбица. Още по-малка мотивация имаш да си свестен, ако са ти казали, че си създаден случайно от милиарди възможности и така или иначе някой ден ще умреш. Съвсем в ранна възраст разбираш и че достойните са по-скоро изключения или мъртви и за тях по правило не се тръби освен на празници. Не можеш и да се удържиш да си разумен и уравновесен, ако от сутрин до вечер слушаш малоумни реклами за съвършенни продукти и хора, неизбежно противопоставяни на ужасни новини и още по-кървави и сълзливи филми. Това е вероятно в името на паритета в съзнанието. Проблеми имаш и заради липсата на примери, че добри хора наистина има и че те са успяващи, а не само духовно богати. И след всичко това, ако не станеш престъпник ставаш един уплашен, треперещ и лесен за манипулиране човек без цел. Еднодневка за еднократно използване.

-Съвременните държавите създават достатъчно центрове на напрежения и войни, за да държат хората в страх и да харчат обществените блага за оръжия и издръжка на никому ненужни структури като полицията, разузнаването и армията. Между другото масовото разрастване на хомосексуалността в древността е възникнало точно заради непрестанните походи и войни и напълно неестествения живот на войниците. А пък войните са си чист продукт на ненаситната алчност на държавната машина и изкривяване на основните човешки ценности. Винаги съм се чудила как може няколко хиляди /дори милиони/ млади, здрави, силни и що годе интелигентни мъже да влизат без да се замислят в кървави и неподлежащи на никакво описание касапници с цел да грабят, опожаряват и унищожават чуждия труд. А и на всичко отгоре след това победителите, които винаги са си най-обикновени мародери и главорези, се наричат герои. Кулминацията на този малоумен процес е последният век, чиято първа половина преминава във война. След като си изработват повода за започване на поредния грабеж и убиват Франц Фердинанд, Великите сили започват джентълменски да си обявяват война, за да се защитават една друга. Това лицемерие трудно може да се побере в нормален човешки мозък. Австро-Унгария обявява война на Сърбия заради убийството на скъпия престолонаследник. Русия майчински в защита на Сърбия обявява мобилизация, а Германия само това чака, за да и отговори със същата загриженост за Австро-Унгария. А Англия не може да преживее германската окупация на Белгия и защитавайки я преминава Ламанша. Господи, какво масово благородство! След това няколко милиона глупака измират геройски в окопите, докато защитаващите ги родни държави си разпределят рекета след мирните договори. А вдовиците, майките и милионите сирачета тънат в безпросветен ужас и подчинение.

-Държавите мощно толерират и различията и конфронтацията между хората. Системата на конкурси и конкуренция е такава, че винаги една част от обществото е по-задоволена, по-образована и по-здрава от другите. Така се получава ситуацията „сит на гладен не вярва”, а и се създава убеждението, че с повече късмет и усилия всеки може да постигне каквото желае. Пълна илюзия.

-Държавите държат и монопола върху социалното и здравно осигуряване, което е на практика тотално източване на енергията и богатството на обществото. Здравните каси облагодетелстват фармацевтичната мафия, чийто дилари са лекарите. Те и дума не споменават, че причините за лошото здраве са не липсата на пари и технологии, а тоталният стрес в жестоката конкуретна среда на работните места, неестествения начин на живот, липсата на благородна мотивация и цел на живота, отровните храни, които са под същата държавна охрана и не на последно място медийното проминаване на мозъци, че си еднодневка, която трябва да вземе от живота всичко, което може тук и сега.

-Най-голямото престъпление на тази мафиотска върхушка е религиозното напрежение, защото БОГ Е ЕДИН. А по-голямо лицемерие от това да убиваш и унижаваш хора в името на любовта и милостта няма.

- Образованието също е относително. Дори в страните от така нар. „Златен милиард” то на практика не става за нищо. В училищата се толерира мръсната конкуренция и схематичното конкурсно начало, състезателния принцип, арогантното доминиране на най-добрите, надмеността, гордостта, презрението към другите, агресията, критикарството, суетата, модата, вещоманството, хищническото консумиране на вещи и удоволствия, на заден план нежно се издигат в култ алкохола и наркоманията. Това е резултатът от по-високото образование. По този начин много образовани хора излизат от университетите с нулев морал и с високи знания как да го приложат за своя изгода. Разбира се, има и незначителни изключения.

Резултатът от всичко това са зависими и болни хора. Те плащат, за да бъдат пазени от несъществуващи врагове. „Радват се” на постиженията си извоювани с безсънни нощи, много компромиси и често със стъпкването или прецакването на някой друг или с недостатъчната близост със семейството. Децата израстват без любов и достатъчно внимание по детски ясли и градини. Като пораснат непрестанно плащат, за да имат някоя модна глупост или, за да изядат или изпият някой скъп боклук, а на по-късен етап се разоряват, за да се излекуват от всичко това. Нещо, което на практика е невъзможно, защото не можеш да имаш здрави хора с болна психика. Само парите си се въртят, а определени хора изсмукват енегията на всички. Заблуда е да си мислим, че сме на върха на хранителната верига. Над нас има умни и невидими вампири.

И всичко това, защото на практика разлика между репресивния апарат на държавата и престъпните структури няма. Те са едно и също. Едните съзнателно и недотам съзнателно поддържат другите. Защото измамата и лъжата са приоритет не само на престъпниците, те са основен стълб и в мисленето на елита на управляващата класа. Тя още преди много векове си е дала сметка, че най-лесно се управляват невежи, болни, слаби и обезверени хора.

Затова държавата няма интерес от вкарване на 90% от средствата на обществото в образованието и отглеждането на децата.
Няма интерес от индивидуална работа с всяко дете, от обучение и работа с родителите. Няма интерес да дава цел на човешкото съществуване. Няма за цел дори да търси смисъла. На робите не им трябва смисъл. В училище се учи всичко друго, но не и основното в живота: Някои учители казвали ли са ви кои сме ние, откъде сме, на къде вървим? Дори не се отговаря на по-лесния въпрос: как да бъдем родители? Държавата няма интерес от нищо истинско. За нея най-важно е да се работи в страх и да има репресивен апарат, оправдан за борба с несъществуващи опасности. А на практика той контролира обществото, пази мафията в определени оптимални рамки /някой трябва да осигурява наркотрафика, хазарта и проституцията/ и защитава богатствата на богатите. Затова никой няма да научи децата на най-същественото:
1. че са безсмъртни и божествени същности.
2. че за престъпленията винаги се заплаща и това е просто въпрос на безкрайното време, което всеки от нас притежава.
3. че не може да построиш щастието и съвършенството си чрез подтискането, убиването, ограбването, презрението, критикуването и купуването на другите. Това изгаря човешкото съзнание и в него надделява животинската природа.
4. че няма нужда някой да те пази, защото обществото от истински знаещи, разбиращи, любящи и можещи хора е силно и няма нужда от репресивен апарат. А истинският контрол е контролът на всеки човек върху самия себе си. Но той трябва да знае затова и да има възможността и свободата да го осъществи. Затова Бог ни праща Учители, а не императори.....


Държавата обаче няма нужда от такива хора и съответно от такова знание. Тя има нужда от мафия, от полиция, от данъчни и митници, защото те са един и същ безмилостен господар. Има нужда от разделение, скандали, страшни новини и приятни реклами, които да се редуват в затъпеното съзнание на хората с още по-тъпи шоу-програми, където хората радостно се елиминират, изгонват и унижават.

И затова Скорпионът, който носи същността на страха, коварството и смъртта, на физически план ни е родил мафията, полицията, службите за разузнаване и контрол, скритите ложи. Тайно, подмолно, пълни с лъжа и измама едните ни пазят от другите, а всъщност ламята е едничка. Само главите и са няколко и шиите им са толкова дълги, че не се вижда общото дебело туловище. А кой казва, че бащата на лъжата го няма?

©2009 Силва Дончева