07 декември 2007

Лъже ли търговеца когато ти продава дефектна или развалена стока, когато цената на стоката му е с пъти завишена (за твоя сметка потребителю)?

Лъже ли търговеца когато ти продава дефектна или развалена стока, когато цената на стоката му е с пъти завишена (за твоя сметка потребителю)?

Резултатите от вашите гласувания по допитването са както следва:
Да, определено
13 (48%)
Не, защо да лъже
4 (14%)
Не, стоката преминава през много посредници
1 (3%)
Да, защото взема повече от 10% печалба върху тази стока
3 (11%)
Да, какво му пука на търговеца за потребителя
7 (25%)
Крадци са - цената на даден продукт се завишава 300-400%
6 (22%)

48% от посетителите на този блог са твърдо (:) меките да си ги държат в гащите станалите шефове серящи педераси - щото още не са геьове:)) на мнението, че търговията в днешно време определено е кражба. Тези гласували са 13 посетители, към тях би трябвало да добавим още 3 (11%) от отговор №4 + 7 (25%) + 6 (22%) от отговори № 5 и 6.
Едва четирима посетители определено са казали, че търговците не са крадци - отговор №2.
Възможно е те самите да са търговци :)
Значи - стигнахме до извода, че търговията в днешно време е форма на кражба. Крадецът краде, защото няма свое. Бедняци - живи да ги оплачеш и съжалиш. :) Може и червените бабишкели дори и сълзица да проронят за тях - по сапунено-сериалов метод :)
Едно обаче е със сигурност - всички тези крадци (не ги наричайте търгОфци - щото не са) са тъпандури © 2007. Дали са с рязани чорчета не знам. Мнозина са - чифуто-хазарските последователи на курвата мадам йЕхова - дето се опитва да направи планетата на публичен дом. И дето "извлеченият от вода" дегенерат-ренегат мойсей и бил жиголото. Та и до днес рязаните чорчета имат навика да гледат порно филмите от публичния дом отзад напред - наобратно - не да дават пари за платен секс - а да ги получават за голямото мъчение - да навреш меки пластелини в омекнали дупки. Страшен филм е реалността в Холивуд. Дето не знам какво му е святото (Holy - свят англ.), но гората е доста редичка. Оредяла е като окосмението на Сере Гей Стани Шеф по кратунката му. Ей, големи крадци са рязаните чорчета. Даже и закона на мойсей са си откраднали. Не ми ли вярвате? Ами прочетете Law Code of Hammurabi за да се уверите. Всичките си закони и закончета (левитски) са откраднати от Вавилон Български - до последната буква. Още преди 70 годишния плен, който никога не се е състоял де - щото е нямало плен. И "свещените" им книги са написани след "плена". Още ли не вярвате? Ами прочетете библията - там го пише ясно - кога е написан т.нар. стар завет - след плена (:) дето не се е състоял никога). Това, че рязаните чорчета чифутски са българи ренегати се знае не от вчера. Палавите полицейски кученца може и да не го знаят - щото ги е хванала яка деменция, но на тях им е простено до някъде.:) Имам подозрения, че след обрязването на пластелина дето го имат за чорче нещо им става в пустите кратунки - и стават крадци и лъжци - нямащи нищо свое, а разчитащи на тези, които творят и имат. И започват да "приватизират" чуждото. По християнски.
Няма проблем - имащите винаги ще имат. Без значение колко са им откраднали.
За крадците - ами да си приватизират Сатурн. Щото той ги очаква с нетърпение.
А условията на Сатурн са лоши. Много лоши. И вечни...

©2007 Цар Кару I