16 януари 2008

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

Факт е, че тъпандурите© копират чужди идеи, и ги представят за свои (Айнщайн не е единствения, който го е правил ). Да имаш собствени идеи, да си творец и създател, със собствен език е по-трудно отколкото просто да си копираш чуждото (изопачавайки го при това през призмата на тъпандурски© мироглед. За да бъдеш творец би трябвало да имаш собствен контакт с MЕME (за по-неграмотничките тъпандури© ще поясня произношението – произнася се МИЙМ), което не е същото с Егрегор (колкото и да им се иска да е на манипулаторите от Хнета). Това естествено не става насила или при добро желание – Миймето само те избира за контакт. :)

Харесвам „Комиците” („Къде сте вие – къде съм аз” :)) и често си свалям техни предавания от Замундата. Така и направих вчера – свалих си предаването от 11.01.2008. Голям майтап падна. Но бях неприятно изненадан когато чух там мой собствен „лаф” – Перверзатив©. Кофти работа – даже не споменават кой първи го е употребил този „лаф”. И „запитах” Google. Пълен шаш – лафа си е мой, употребен е първо от мен във (май бившия) форум на политолозите от Пловдив на 05.06.2007 – беше мой девиз – „Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©”. Даже помня, че една политоложка ме попита какво е това „Сурдинка”. Беше си шоу, и **** (Seine Saint Denis Style) го е изръсила по-късно в някакъв женски форум. Винаги съм считал секса с Перверзатив© (май презерватив се казваше) за извращение (ама не защото по време на секса мирише на изгоряла гума :)) и винаги съм го наричал Перверзатив©. Но за пръв път в нета съм го използвал на споменатата дата. Всички знаем от къде сценаристите на предаването „Комиците” взимат своите идеи. Преди всичко това е www.vicove.com (където много пъти съм публикувал измислени от мен вицове), но и от други сайтове за хумор. Защото все някой трябва да ги измисли тези вицове. Някой с много голямо чувство за хумор. И с контакт с MIME. Това, което ме накара да се замисля беше не копирането на лафа ми от сценаристите на „Комиците”, а факта, че форума на политолозите е бил следен. А той са състоеше от много тесен кръг хора. Малцина знаеха за неговото съществуване и пишеха там.. Това бяхме напусналите Хнета, заради манипулацията на собствениците му (и админи) към „независимите” участници в него. Seine Saint Denis Style беше първа, след това аз напуснах, следваха FlyDracon. После Alien (и команда админи) си затвориха сайта (уж за ремонт) щото стана много скучен само с дежурните „лайчи”. Беше доста любопитно – Хнета затвори по едно и също време със сайта на Войните на Тангра. И по едно и също време ги отвориха отново – в началото на тази година. И понеже случайни неща не се случват, то този факт „заглозга” моята любознателност. Та, получих по мейла един линк - http://www.xnetbg.com/new/images/stories/pdf/Razkritiqta%20na%20edin%20posveten.pdf

И го прочетох на един дъх. Беше невероятно манипулативно и глупаво. Разчиташе се на неосведомеността на читателите. Бил извадки от пост в някакъв форум - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 .

Естествено този форум е за тинейджъри и „плямпачи”, но се насилих да попрочета нещо (над 400 страници) от него. Манипулацията на Хнета „лъсна” още от третата страница. Първо не беше „Посветен” а „Извънземен”, после нямаше почти нищо общо (изкривен превод? :) ) с превода на Хнета. Ето какво написах на Alien, който е админ на Хнет:

Здравей,
Razkritiqta na edin posveten.pdf от вашия сайт - превода е ужасен и са селектирани само отделни
цитати от EXTRA TERRESTRIAL (което най-малко звучи като Посветен), ST In BG и т.н. Предполагам, че е
същия тред - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 до 418стр
GLP не е лошо форумче, но не можеш да разчиташ на него повече от глупостите написани в Зета Толк... :)
Поздравления за новия дизайн са сайта
Привет

Каруцар Пайтонджия

На което ми се отговори:

Хмм аз доколкото знам не е пи6ело ЕXТРА ТЕРРЕСТРИАЛ а инсидер но 4естно казно оригинала никога не сам го вијдал и сам 4ел единстwено само готоwиq превод които направих на пдф и му прибаwих картинка :) така 4е моје и да е ползwан друг изто4ник, така или ина4е 4е е дезинформациq премесана с нqкои истини е qсно на вси4ки :)

Предполагам, че е
същия тред - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 до 418стр

Ами сега като го видqх линка и про4етах - това вса6тност е пародиq на истинскиq материал :)))))

Моят обратен мейл:

Естествено, че е пародия
Значи този Alien от треда там не си ти? - Hey, ALIEN ..... User ID: 1655
А ST In BG User ID: 5013(извънземния?:)) ми звучи като някой от България...
J
Значи става въпрос за откровена дезинформация? И то по хнет?!... Или е може-би тест за интелигентност?:-) Не зная съчинителя на този файл кой е, но има моите поздравления за начина по който е поднесена дезинформацията - хапче истина скрита в баклавата от лъжи - жестоко готино...
:)
Привет

Каруцар Пайтонджия

О не аз нqмам ни6то об6то осwен с худојестwеното оформление на пдф то :) Нито посе6тавам другиq форум, нито сам писал w него о6те поwе4е с този ник. Никаде не използwам Алиен като ник освен в Xнет :)

Въпросите останаха неотговорени. Въпреки, че навеждат (бе, не се навеждам за да не станат някои номера от турската баня :)) на някои изводи. Един (като пример) е, че въпросните сайтове са под контрол на службите. И в двата сайта откровено се „пропагандира” Дънoffски концепции, всеки несъгласен (за Войните не зная – доста отдавна не съм бил там, но имаше един дъновист – Peteee – с подкрепата на админа) с мнението на админите е жестоко оплюван. А както знаем Дънoff е бил масон (при това от не висок ранг), секстант и комунист. Той е и довел комуноидите в България. Защо се е обесил (след един-единствен разпит в милицията, която се е държала относително любезно с него) не зная. Да кажат неговите последователи – комуноиди и комуноидки :).

И още нещо. Какво правят тъпандурските© сценаристи във форума на политолозите? „Лапат” чужди идеи и хумор ли? За тяхно сведение (специално за драскачите на учиндолския дръвник Трифонoff) ще добавя, че Jey Leno (от където най-много крадат идеи за тъпандурските© си предавания) сам си мисли вицовете и смешките. Вярно е – има 12 екипа, които работят за него, но е велик със своя MEME. А вие го нямате… :)

Щото къде е Той – къде сте Вие?

http://209.85.135.104/search?q=cache:TNtQpq3DdT8J:freeforum.politolozi.com/index.php%3Ftopic%3D210.15+%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&client=firefox-a

Каруцар Пайтонджия



Пол:
Публикации: 395

Каруцар Пайтонджия


Re: Сектите в България и света

« Отговор #16 -: юни 05, 2007, 08:11:15 »



Цитат

Този тип е типичен диктатор

Добре де Dream, ако се замислим по-дълбоко - какво е значението на думата диктатор?
Техниката по промиване на мозъци не е от вчера или завчера. Както знаете се употребява от всички политици и медии. Да сте разбрали нещо смислено от бръщолевенето на някой политик? Едно единствено смислено изречение? (Оу - да бе - щяха да ни таковат без перверзатив за 800 дни)
При промиване на мозъка (като техника говоря) е ограничена възможността за комуникация на душата с нейната "дреха" - тялото и мозъка. Това си е чиста черна магия. При зомбирането душата напуска тялото и отива в астрала, но жизнените процеси се осъществяват с 1 тънка сребърна нишка (както при сън).
Всяка промиване (или зомбиране) на мозъка е изпитание към душата - да се научи да различава Мая (илюзията) и да се обърне към Духът си в себе си. С други думи - еволюция.

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©


http://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=170.45


©2008 Цар Кару I