25 февруари 2010

From Google - part II

From Google - part II

От Google - част втора

Google ми показа и други мои писаници. Като тези в Калдатата... Ама интересна дискусия е ставала там. И за темата самоубийство също. На темата Дънофф и компания. И за кришнаитския Оня дето постоянно Му Пада (Бхактиведант Прабхупада). Камареро, Lucia_free, Пиппи (U.Ra), и останалите са форумни участници. Ами - copy/paste.
(Всичко оградено в каре е цитат на някой форумец, моите "писаници" са винаги в RoyalBlue #4169E1)


Kaldata

Доколкото разбрах от блога Ви, Сир, Вие имате отношение към масмедиите и съответно и към радиоточките.

Хехе, сир май се казваше на руски... или от руски възпитаници. Каквито са и последователите на масона с розенкройцерска наметка дънов. Да бе - същия дето докара комуноидите в БълГария. Дето и се самоуби - по-точно - се самообеси... Великия учител на народите (комуноидни) дето имаше свръхчовешщи и божествени способности - намсикво и глупости на Нта степен. Дето разправяше, че славянските дегенерати - руснаците - че са бъдещето на човечеството - абе глупостите му не ми се пишат - просто ми се повръща от тях.
Нямам никакви отношения към масмедиите - не фантазирайте прекалено - глупостите на дънов ви стигат...
Пиппи много добре знае към какво "имам отношение" - ако го попитате може и да ви "открехне"
Във всички случаи вашата секта е много по-опасна от кришнатите. И мормоните. А по глупост надминавате и свидетелите на мадам рязанопластелинкова на публичен дом йехова.


Оня ден гледах пак Джордан Максуел, който безкрайно уважавам, но то негласно пак си има афинитет към египетския пантеон.
Браткиш Пип, ти сега ли чак прозря, че Максуел е рязано пластелинче? И поднася горчивото хапче с лъжа и измама обвито във вкусен шоколадов бонбон - да не се усеща горчилката...
mimito53, недей да се напиняш ногу щото ще си причиниш главоболие. Щото при някои мисленето им причинява главоболие...Надявам се да не си от тях.

Пип, запознат ли си как дъновистите гледат (от гледна точка на прочутите му писания) на самоубийството? И защо избягват коментариите относно самообесването на божия пророк на земята - лидера си дънов? Моят Блог

SIR [sə:] - произнася се СЪР. Изключение правят славянските дегенерати руснаците, които го произнасят сир поради невъзможността да произнесът звука Ъ. Русофилите и комуноидите им подражават. За дъновистите произнасянето на термина като СИР е задължително...
Да наистина, пуснах такава тема, но модераторите се уплашиха и я затвориха още същата вечер - даже не успях да си кажа мнението.
Щото темата е табу от 4ти век - създаване на християнството на Никейския събор - Моят Блог на тази тема

Пип, това, че дъновистите говорят за Божественото Слънце, но не знаят как изглежда е отколешен факт. Всяка сутрин го гледат слънцето, но до него стигат - материалното слънце. Но иначе говорят прекрасни думи, добри мисли, назубрени внушения, А Брахманистки библейски измишльотини и прочие фантасмагории - лошо няма. Те са в "Коректива", а той е много полезен.


U.Ra

Царю, ето до къде води "безличното божествено слънце"
Зидария. САТУРН
И после феновете на Дънката се обиждат, като ги наричаме ние, ваишнавите- ПРЕСТИЛКАДЖИИ.

Пип, браткиш, знаеш че съм алергичен към червения цвят (във всичките му отсенки), зидаро-мазачески замазани "Фирми", пергели, Очи, бетони (комуноидни) и прочие фантасмагории, половината ат които са извлечени (като мошето от вода) от 1001 нощ, а другата половина от единствената книга, заглавието на която нещо ми убягва...

правейки си базик с пратеника не си ли правиш базик и с Тоз който го праща

И аз съм "Пратеник". Той и с мен се бъзика както му дойде, ама аз не протестирам по "пионерски": "Другарко, пък той ме наби...", пък и не му се сърдя. Напротив, винаги оценявам изблиците на Истина в проявите на интелекта му. Пък и АЗ Съм "мирови учител" със световна (не)известност...

И не ме обиждай за да не обидиш "Този, който ме праща"...


U.Ra

Дънов- комбинация от кабала, зороастризъм и някои индиански племена на Висш Лунен култ. Това е Дънов. Без 'индианските му истории' е 100% Щайнеризъм. Или ЛУЦИФЕРИАНСТВО.


да знам че си пратеник на илюминатите когато Дънов си отива и го погребват в кв.Изгрева същата вечер н.милиция бе неприятно изненадана от липсата на тялото му, след като са заснели погребението и през цялото време е имало охрана от н.м. и офицери от Смерш, Да - и на третият ден е възкръснал и сега битува из виртуалния свят на интернет като Дух безплътен, очаквайки Таворската светлина!


Това изкърти сички миффки...

Пропусна тактично да споменеш, че дънофф се е малко нещо самообесил! Бил на справка в милицията. Какво са го питали - ти ще ни осведомиш. Но нито е ял лобут, нито са го заплашвали - щото нали дънофф докара комуноидите в БълГария - демек техен човек. Ама защо е виснал на въжето не знам. Може да е искал да си запази собственото си и лично Достойнство. Лошо няма. Само че защо ги премълчавате тези факти си остава ваша собствена работа. Те тва е - втория ристьо. Ма не СтоИчкофф му е фамилията масонска. Прочетете си хубаво писанията. Там много добре е казано с кои е бил приятел дънофф в хамериката. Като хинт ще ви спомена мормоните и свидетелите.

Щайнер е бил толкова теософ, колкото юдея Рьорих не е бил масон. Защото с теософията е било свършено с изцепките на Блаватска. Точно за тези изцепки Йошуа е говорил за диамантите и прасетата. Даже и Кришнамурти не е бил подминат от профанизиране от страна на тълпата. А думата People на ингилизки е много близо фонетично до българската дума паплач (в коренното си значение).



Защо се е самоубесил дънов?


За бронхопнеумонията разправяйте на децата в детската градина. Защо не са ви казали истината? Кой ви манипулира? И защо? Защо дънофф "прославя" руските дегенерати? И комунизма? И особено дегенериралия юдаизъм?


Кой е извървял толкова колкото е минал Дънов

Той още го върви надолу в инволюцията. Много път го чака. С кемане под мишница...

какво е комунизъм дали е религия или не

Комуноидната религия е разклонение (или по-скоро неин инструмент) на юдаизма и неговия апогей (ама не гледайте в речниците какво означава - става въпрос за астрология) - ционизма. Юдизма (да не говорим за ционизма) няма нищо общо с ИзРАЕЛ (ако нещо ви говорят цветовете), с тези (митични) 12 племена, 2 от които приемат рабинисткия (левитски) юдаизъм. Този същия юдаизъм, който проповядва дънoff. Същия, който проповядва и давид, и (уж) неговия син СОЛ_АМОН (соломон) - просто си направете историческа справка относно Херодот (бащата на историята) - щото той бил точно на обиколка в Палестина през "левитското време на соломон", но пък пропуснал (хич не е недоглеждане) да спомене най-великия и богат цар на царете соломон. Нито че имало такава град-държава Йерусалем. Не знам дали е бил късоглед, но си мисля, че и микроскоп не би му помогнал да открие царя на царете, най-богатия и величествен, знаен из целия знаен и незнаен свят - негово никога несъщестувало величество соломон.

Те това ви е проповядвал вашия дънoff - не помня какъв зидарски ранг е имал. А неговите "словославения" за "великия руски народ" (дегенерати) са просто жалки. Именно той доведе комуноидните изроди в БълГария.

За термина кемане. - Цигулка на която е свирил манггал. Характерно е, че на местата където се обикновено се слагат пръстите (манггалски макам) е образувана вдлъбнатина - от циганското вибрато. Абсолютно негоден за свирене инструмент. Киманча. Замърсен с мангалоидна пот и мръсотия инструмент от струнно-лъковата секция. Виждал съм на снимка кемането на дънофф... Ногу манггалистанско на външен вид...


То значи и Буда се е самоубил и още хиляди йоги, които са прекъснали живота си съвсем съзнателно със силата на волята си.

Най-накрая една свястна приказка от дъновист. Да, Гаутама се е самоубил напълно съзнателно. Така е и направил дънофф. Защото когато мисията ти за дадена инкарнация е или приключила, или невъзможна за осъществяване, то стоенето в тяло (дреха) е напълно безсмислено. И най-доброто което може да се направи в дадения случай е да си отидеш "в къщи". А дънофф е видял че мисията му е приключила. Довчеращните му масонски покровители - комуноидите - са го привикали в МеВеРето за справка - "как идет дела" го питали, и даже и шамар не му забили - нали си е тяхно момче... Пък и му отказали емиграция (за разлика от Рьорих на когото не му отказали), а комуноидното съществуване не му се нравило - много добре е знаел какво има да идва. Та, върнал се в къщи, намерил предварително подготвеното въже, и без да се сбогува с никой си заминал в къщи - виснал на въжето. Лошо няма - това също е изход. И той го е намерил - заминал си с достойнство. А това достойнство заслужава уважение. Което не може да се каже за неговите му последователи. Защото за тях, самия термин "самоубийство" е кощунство. И е "кощунствено" да си признаят единственото заслужаващо уважение дело на техния учител - Правото му да си "отиде в къщи" с Достойнство и по собствена Воля. Затова и неговите последователи не заслужават никакво уважение.


Е да, ама не. Да цитирам Петко Бочаров... По въпроса за цигулката, явно не си запознат с видовете струнни инструменти, иначе щеше да знаеш какъв е инструмента.

По-правилно е да се напише агента на ДС комуноида Петко Бочаров. Мдаааа, ясно от къде ви са информациите - от ДС. Бравоооо!

Може. Може и да не съм запознат не само с цялото Инструментознание, но и с Хармонията, Полифонията, Музикалните форми, Теорията на музиката - абе въобще всичко свързано с Музика... Щом ДС го казва... И такава е линията на Партията... Може даже и да изгорите на клада Музикално-терминологичния речник. Щом противоречи на директивите на Партията... (тъпандурска©)

Винаги съм си мислел, че сектите имат и положителна страна. И тя се състои в това да разбере сектанта илюзията в която вярва искрено, което се явява път към Истината. А намиране на Истината е строго индивидуално.

Малко цитати от е-вестник:

Учителя казва, че българите имат силен, здрав корен, и че на този народ му е дадено да разбере мистичността на християнската символика, не толкова по форма, колкото по свое дълбоко, вътрешно преживяване.
Тъй, тъй... Тази "мистичност" българинът е разбрал още по времето на борката първото мекере. Проявила се е в образа на византийски меч, който обезглавил цялата интелигенция БълГарска. Но това дъновистите (и специално Асет) не могат да го разберат. Щото четат лекции, а в тях не пише кои са Гарите (Кари). Защо ли Кришнамурти изгонил Дънофф при срещата им в Холандско?
А дали е комуноид Дънофф? Ми бил първа дружка на алкохолика-изрод Гошо Тарабата...



Учителя идва в София през 1904 и живее на ул. “Опълченска” 66, където делят един покрив с Георги Димитров.
Защо дъновистите банват всички инакомислещи в техният си форум?
Ами махни тенекиените очила дето си ги забол/а на човката - може и да видиш реалността някой ден...



Защо "учителят" дънофф ял лобут?

Ми щото препоДАВАЛ тантрически секс на млада булка. А пък някой "снесъл" инфото на съпруга и - як бачкатор с мускули. Та булката разбрала и притичкала да предупреди "учителя" какво има да му се случи - лобут. Разбрал дънофф голата Истина - бой ще има да пада - и "пророчески" изрекъл предсказание за имащото да става. Така и станало - дошъл бабанката - бачкатор, и го смлял от бой. Дълго време бил на легло. Но "пророчеството" му се изпълнило и така се "издигнал" в очите на слепите (си последователи). Типично по християнски... "Лекциите" мълчат за това, което последвало. Дали младата булка продължила "лекциите си по тантрически секс" при учителя си или се върнала в лоното на семейството и грижите по отглеждане на децата - не знаем. Знаем само, че след няколко години от речника на дънофф изчезват термините като Тантра" и "Секс", Изглежда си е взел урок от случилото се. Тогава някъде е възможно да е обърнал резбата. Само не знам дали е била френска. Но затова пък му "хрумват" други бръмбари в черепната му пустота - Епохата на Водолея става Славянска. И като Славянска - колективна (комуноидна) Епоха.Такава епоха му поръчали да проповядва тифутоидните© му господари в масонско-зидарски одежди. Щото и заплата му плащали - колкото да не е без хич. Той и така си проповядвал колективизацията - по Съветски комуноиден образец. Щото Съветския Съюз му бил всекидневно в пропоВедите му - негов символ и верую. Другото било за украшение - нещо като мордентите в музиката (Опссс, забравих, че Музикално-Терминологичния Речник е забранена за дъновистите книга - щото не е отвърдена от ПолитБюро и Директивите на Партията...).Под термина "Велико Всемирно Братство" дънофф разбира комуноиден комунизъм (сАвецки тип) в действие. Проповядва го на "ватански" език. Ватанския език е сленг на Ватенките и каскетите. Това е първосигналносистемен© тъпандуро-чифутоидно© наречие на ватенките. А какво са направили "Ватенките и Каскетите" отдавна знаем. Даже сме го и изпитали.

А защо гошо тарабата "(георги димитров) лично се разпорежда върху дънофф и последователите му да не се осъществяват никакви репресии" е много лесно да се досетим...


camarero

На такива папагали като тебе дето гласуваха по 16 -17 пъти за "вЕлиЧието МУ"!
ти обяснявам ,какво е : САМОЖЕРТВА





И самоубийство!





neo2311 написа на 30.03.2009г. в 18:11ч. :

Такава точно е била и любовта на Дънов към глупаците които са го следвали! Царю,откъде имаш тая скандална информация?Прекалено жълта изглежда/поне в частта за тантрическия секс/,ама като се замисля ,не мога да отхвърля и тая възможност.Доста "духовни " водачи са правили подобно обучение.


Нео, хич не е жълта информацията. Щото бая време лежал полупарализиран на легло. Як лобут ще да е било. Сигурно булката е била доста засукана...
А за масонството - ами неговите последователи побесняват при мисълта, че дънофф не е бил с висок ранг като зидар. Сигурно им се иска да е бил 33та степен. Ама то едно е да ти се иска, а друго да може. Знаеш ли, че когато дънофф отишъл да види Кришнамурти в Холандия, оня го изритал на минутата. Хич не му цепел басма. Щото веднага разбрал с какво "бяло братство" си имал работа дънофф. И колко му е ръждясала мистрията екзотерична...



Lucia_free
Царю, неведоми пътищата господни, нали... от тантра с млада булка ... до въжето.
camarero, каква драстична разлика, нали...

Защо ли имам някакви асоциации за нечистоплътност свързани с този тъжен поглед и образ:

Пък и човката му нещо ногу тифутоидна© мяза... Като го гледам каква е чернилка - направо го пращам при кришнаитите и техния манггалистичен бог чернилката с флейтата Кришна.


Хайде сега обясни какво според тебе е "тифуидна човка"


Тифутоид ©2009 Цар Кару І е термин, който изфабрикувах заради ограниченията наложени (в "пълно съответствие" на "свободата на словото") от правилата на форума и лично от Трихо. Просто размених буквите "Ч" със "Т". Тифутоидите© са представители на антагонистичните лунни наги. С ярък техен представител Манггал Пандей:

Тифутоидите© са манггали (като не се знае кое след кое е било наречено: Дали манггала е бел наречен манггал защото е чернилка като манггал или защото манггалите са употребявали манггали. Със сигурност се знае само общият им цвят - манггалоидна чернилка) от Манггалистан, които са се разселили по целия свят, но в началото акцентирали върху Палестина. Водач на тифутоидите© при това преселване е бил "отрязания" от браминството А-Брахман (Авраам) - не-брамин. Те това им е особността на тифутоидите© - всички до един са "отрязани" от духовното начало. Като белег за "отрязаността" им се счита рязането на пластелинчетата, които имат за чорчета - демек рязанопластелинкови©... На различни географски области тифутоидите се наричат по различен начин - У краината им викат хохлы - това само като пример. Характерният белег на тифутоидите© е закривения клюн, който са си сложили за нос, а също и невероятният им талант да крадат. Те заради тези кражби са били изгонени от Храма, където били прислужници, и с Присъда никога и никъде да нямат собствена Държава. А това, че манггалоидите© и тифутоидите© са едно и също нещо се знае от хилядолетия - нещо, което Гофри Хигинс (Godfrey Higgins 1772-1833) доказва в своя Анакалипсис (ANACALYPSIS). Доказва и мястото (географска точка) от където са тръгнали да разселват тифутоидната© си воня - Градът в Индия с име Сатана -

Satan is near the district called Khandesh (Land of Cain). There is also a Kodesh. Kod and Khad are Sanskrit terms for "First," "The Beginning," or "God." In Hebrew, Khadesh = "The first day of a Jewish calendar month.
Типични представители в БГ на тифутоидните© манггали са дънофф и манггала костофф (и техните последователи)

Волята Божия за глупавите е да регресират. Ето това може да бъде един ногу злостен и кръвожаден тифутоиден© бог. Или по правилно е да се каже богиня - мадам кръвожадната на публичен дом (с рязано - квото беше там) йехова. Чийто представител е и масона от ногу нисък ранг дънофф. Който между другото е пропуснал да ви се представи като манггалоид© и тифутоид©. Ааа, и комуноид© също - да не се забравя...


To be continued

©2010 Цар Кару І