27 февруари 2010

From Google - part IV

From Google - part IV

От Google - част четвърта

Продължавам от вчера когато доказах, че мангалите, библейските евреи, и гърчолята са преки роднини и произхождат от мястото Сатана в Мангалистан.
aeu
Царю, ти си НЕОСЪЗНАТ зидар. Илюминиран. Голям 'хоровод'- пренаписа ВЕДА, изкара Господ българин.
Кой е Хор?.. Хор е ЛУННО божество. Въпреки, че се предствя със слънчеви имена. То и Кришна-мурти съдържа Кришна, ма е минал покрай Него..

Пак ме сложи в догматично чекмедже. По твоята логика до сега маймуните трябваше да Еволюират в ХОРа. Това относно ХОР го твърди само твоя Прав Хуй Паднал и естествено това не са твои изводи, а негови. Всяко нещо в Създанието, Материално или Трансцедентално, си има смисъл за Създаването му, Цел, и Предназначение. Такова предназначение имат и Лунните Наги. В противен случай ти би изкарал Бог (който най-малко е Кришна) несъвършен - ами създал е нещо, което е непотребно и ненужно. Човешкия мозък е неспособен (малко му са битовете с информация, с която оперира) да РАзбере вечността. Тази негова неспособност поражда и спекулации относно трансцеденталността. Спекулираш с много неща браткиш и ги нареждаш (за по-удобно) по догматични чекмеджета.
camarero
Браткиш сега ,ако отида в един офис на Кришна съзнание и им кажа :
Искам да даря( да им преведа на тяхна сметка(банкова) 1000 евро)ей тъй ,щото съм един "демонично инспериран" ЩЕ МИ ОТКАЖАТ ЛИ?
d1saster
хахахах, ще те направят направо шеф на комуната
camarero
Виж браткиш,Пип могат да го издигнат в гургул и да обикаля целиот свет!

Той знай мого,кой откъде пада и накъде заминава хехехехе кат диспечер е! За материалното в Кришна съзнание ,ей за това става въпрос!
Аз ,ако почна да ги просветлявам ИСКСОН -ите , ша фалират ,няма да им останат "денги" и за цигари ,хахаха Абе ,браткиш като гледам как ги "громиш" сички ристени,юдеи,мюслюмани как ти се вижда снимката

Както и каза Царя мангталистанците не са носители на Ведата,даже не са успяли да я съхранят
aeu
Еллините са директни наследници на Ведическото знание
Браткиш, твоите братя - манггалистанците - се изкараха по-по-най и от ариите.
Чети Тук за единството в езика манггалистански, а пък и имат претенции да "притежават Шамбала... Пък и на санскрит хортуват - №1 са

Харе Кришна (ISKCON) – Международно общество за Кришна съзнание.
Представят си Кришна, че е танцувал с 100 жени едновременно и ги ухажвал толкова силно, че всяка от тях вярвала, че танцува сама с него и всяка от тях е преживяла оргастично (те на това му се вика оргия) блаженство. Кришнаитите се различават по бръснатите глави и малките опашчици (оставени, за да могат да бъдат възкресени като бъдат измъкнати от гробовете, чрез тях). Сега обаче, за да се забелязват по-трудно вече не си стрижат главите и не се обличат странно.
Службите започват в 4.30 сутринта с 2 часа припяване и медитация, след което следва обучение. Има стриктни правила: никакъв незаконен секс, никакво опиянение, никакво месо и хазарт. Не винаги е разрешено да се женят в комуната и ако все пак стане, партньорите трябва да живеят като брат и сестра с разрешение за физически контакти веднъж месечно и то само след 5-6 часа на припяване. Горкичките веднъж месечно.
Трябва да се повтаря името на Кришна според наниз мъниста. Трябва на ден да повториш по около 1700 пъти името на Кришна. Цял живот трябва да си беден и да мреш от глад.

под вещото редакторство на Jayadvaita, познат на своята еврейска майка като Jay Israel
Иксон е тифутоидна© организацийка. Това и личи по методите, които използва. Те са едни и същи с методите на всички тифутоидни© и сектоидни© организацийки. Fundraising and business. That's all. А бизнеса браткиш Пип няма никакви допирни точки с духовността. Никакви. В бизнеса никога е нямало морал и съвест. Поне не в близката история. Особено в днешни дни бизнеса означава кражба. А крадците с рязаните пластелинчета ги знаем кои са - тифутоидни© човекоподобни - животински инкарнации в човешки тела. Мутроиди и мутриотки, ДРОГАри и дроГАРГИ, с техен личен представител Мутриот Манголюбов с антилигентен калпацитет... Пип спомена за соца и комуноизма. Аз бих скромно добавил, че Клетокрацията на Гнилия Комунизъм прерастна в Зрял циганизъм ДРОГАри и дроГАРГИ...

Пипич, разбрахме, че Иксон са рязани пластелинчета, както и техните прес издания са с тифутоидна© насоченост. Обаче имам едно малко въпросче.

Прав Хуй Пада дали е бил с рязано пластелинче? Ако не можеш да отговориш на въпроса ми - проучи неговото "history". Проучи и фактологията относно (вече) бивши членове на Иксон, как те са се чувствали там, какво са преживяли, илюзиите, които са преодоляли, горчивината, която е останала в душите им - всичко.
Знаеш ли (статистика - не стъкмистика), че 85% от напусналите Иксон не са успели да се интегрират обратно в живота и са се самоубили? Знаеш ли (дали си чувал) поне ЕДИН - един, който да е бил ако не от основававето на Иксон, то поне да е бил достатъчно дълго в организацията, и да е постигнал "просветление"? - да е "хванал" трансцеденталния асансьор и да се е възнесъл при Кришна?
Аз ще ти кажа - няма нито ЕДИН! НИТО ЕДИН! Защото по начина, по който търсите Кришна ще намерите само една географска точка в Манггалистан - Сатана.

Когато говоря в шеговит тон относно Кришна (забележи - винаги пиша Името Му с главна буква) не се гавря с Него, а с неговите малоумни и заблудени (по типично тифутоиден© начин) последователи. Кришна, Будда, Йошуа, и много други (Аполоний от Тиана също) са инкарнации, които може да се сложат под един и същи знаменател. Нито един от гореспоменатите не е написал и ред. Ученията на всички до един са били изопачени и профанизирани от техните последователи. Без изключение! И всички (отново без изключение) са имали свои близки съратници и приятели, на които са казвали съкровени и скрити (за паплачта - народ) знания. Останалото било за всеобща употреба. И ако само помислиш Пип за "Пратеници" - при кои са били пратени? Кришна е бил пратен при Ариите, които останали в Индустан след манггалистанското нахлуване в него. За да спаси (от демоните - лунните робовладелци) малкото Арии, които са останали в Индустан, който малко по-късно е станал Манггалистан - така както е и до днес. Брамините пазели това знание като зеницата на очите си. И само избраните са се докосвали частично до него. Гаутама - нарушил браминското правило - открехнал малко завесата пред очите на манггалистанците - извършил кощунство. Но и той си имал няколко приятели и съратници на които е дал (тайно от очите на паплачта) съкровеното знание. Заради което е и умрял - бил ял "свинско месо"... Йошуа - ами историята се повтаря отново - 12 съратници, непорочно зачатие, скрито (само за дванадесетте) знание - говори в притчи, умрял на "Кол" (не на кръст, а на таурос - кол), възкресил се от мъртвите, тялото не е намерено - възнесъл се там, където принадлежи. Пратен бил при "остатъците" от Ариите в Палестина, а не както паплачта мисли че е бил при тифутоидите©.
Хайде това за сега - друг път - повече...

Хайдеее, изгубихме и Люсито. Ма пак има Надежда. Щото не трябва само 253 пъти да се припява под нос (като кривославен монах-педал) харе, маре, риба, тон, ами по 1700 на ден, да се става в 4.30 сутринта (което не е лошо - тъкмо ще гледа Изгряването на Слънцето - Слънцегледане) - 2 часа мърморене на мантри и заклинания може да се изпапа листо маруля на гладно, след което с канчето за просия се тръгва из улиците за да събира парици за фалиращия Иксон. И никакъв ракиджьос и НемаТод - само Харе и Кришна! И понеже не вярвам, че Люсито ще покрие нормативите за просия на Иксон, нито че ще затъпее до безпаметност да повтаря 1700 пъти харемарерибатон, то за нея има Надежда.
А пък са я баннали, щото се разкрещяла (увеличен размер на шрифта) някому, че бил секстант. Ми що се обиждат? Защо мен не ме нарекат секстант? Пък и да ме нарекат би ми пукало на шапката, дето я нямам.
Пип не го хваща сън, щото има план на Иксон да изпълнява. Но го прави "за наше добро" - да ни просветли, щото сме "затънали" в материята и - абе стандартните му матричарски фразо-чекмеджета. Другите кришнаити се различават по бръснатите глави и малките опашчици (оставени, за да могат да бъдат възкресени като бъдат измъкнати от гробовете, чрез тях), но наш Пип се е застраховал - оставил си дълга Хипарска коса за да може Кришна по-лесно да го хване за нея и го набута в трансцеденталния (х)асансьор.
Да бе, Пип, защо кришнаитите си оставят тези плитчици на темето? Ама е много съмнителна тази работа. Щото и мутроидите си бръснат празнокънтящите кратуни, ама аз си го обяснявам с факта, че искат да си прикрият двусантиметровите "умни" чела. Не знам до колко съм прав - ти ще кажеш...
camarero
щях да забравя,ти питали ги за парите?ша ги взимат ли или с материални работи не се занимават?
и за хората дет плащат ориза и другите дет им го дават аванта, щеше да ми казваш?
Браткиш Камареро, вече доказахме, че Кришна е манггал от сой и бил написал РОМАяна. Един кришнаист с ник Astromidel го твърди, а браткиша Пип не го опроверга - напротив - пълна подкрепа за катуна мингиянски. Този Астроминдел доказа също, че от циганите не ставало сапун. Щото когато те сътворили Бог и човечеството (барабар с Арийската раса) били тревопасни (крави) марулоядци и нямали грам мазнина, която е необходима за производството на сапун. Сега Иксон освен секса щели да забраняват и хигиената - по манггалистански почин. Пък и мингияните били храм на Бога... Такива ми ти работи...

Пип, да те питам нещо - сериозно. Мингияните (опсс) Кришнаитите и ти твърдите, че материята е мъртва. Правилно ли съм разбрал? С други думи в материята няма живот, а живота я одухотворява. Поправяй ме ако не съм разбрал правилно това, което ти си многократно казвал. Без да искам да се задълбочавам във въпросите какво става с материята при пълна пралая и дали се държи тази материя като баласт в космоса (щом живота я напусне), бих искал да те попитам какво става с въпросната материя при 0° по Келвин - ще рече 273,15°C ? Какво става със всички тези атоми, протони, неутрони, и др. от които е съставена материята? Не зная до колко си запознат с физиката (мисля че си), но просто бих ти напомнил, че в ядрото на атома е концентрирана енергията. А живота е енергия. Или може-би се лъжа?

d1saster
Aко прочетеш (сигурно си я чел) 23 глава мисля, че беше от книгата на цигането - гуру ще разбереш как аджеба в 3 изречения се обяснява цялата квантова механика ахаххаха
За парцала на Прав Хуй Пада ли става въпрос? Ма той квантовата физика я измислил и синтезирал в три изречения - факир пълен... Тифутоидите© са мингияни от всякъде. И им е забранено излизането вън от земята - в космоса.

По този повод бих припомнил едно дребно фактче - свалянето посредством Haarp технологията от руснаците (или от тези, които стоят зад тях) на хамараканската совалка. Ударили са я точно когато летяла над Палестина. Паднала в Тексас. (това дето го обясняват НГ и останалите тифутоидни© канали е тинтири-минтири) И защо? Ами много просто - на борда е имало двама мингияни - един тифутоид© и един манггал от Манггалистан. И им се изпълнила "КаРма-мутРа"та. И няма после Харе Кршна, Харе Рома - има само Кока-Кола с Ром (от хоремага)

Наш Пип в момента липсва - сигурно е на проповядване из маалата - пее си под нос хареРомаМареРибаТон и "трупа" мисионерски часове. Щото без тях няма да го качат на трансцеденталния (х)асансьор...
d1saster
Е как, в началото беше Веда и всичко тръгна от нея и те така А през 1966 лето Господне се появи месията шайен с неговите ментални-бизнес книги Харе Кришна и промени света
Аааа, браткиш Камареро, аз сега-засега се опитвам да погледна на Създанието с трансцедентални очи(ла), ама браткиш Пип не ще да ми ги подхвърли, че били Trademark® и © на Иксон - трябвало първо да се запиша във фирмата им, да се назобам с марули (ама на салата с ракиджьос са... нямам думи), да снеса някакви пачки - и тогава щели да ми ги спуснат като партийно поръчение.

А пък ме изнерви някакъв Astromidel - мингиянин с претенции манггалите да били създатели на космоса, Бог, всички човешки раси, езици (вкл. телешкия), азбуки - абе всичко. мингиянска му работа. Браткиш Пип е цвете пред него. Ааа, ако не си прочел предишните постове за този Астроминдел - твърди, че Кришна било тяхно момче - мингиянче... Бе циганска му работа...

Та затова се поизнервих малко - не стига, че четем стандартни кришнаитски (Иксонски) клишета, ми и тоз манггал...
Ако се опитаме да проследим произхода на името Кришна, то ще открием, че всъщност това е било името на ведийски риши, съчинил химн (R.V., 8. 74). В друга част от Ригведа обаче за него се говори като за неарийски вожд, който стои на брега на Амшумати с десетхилядна армия, за да порази Индра. Р. Г. Бхандаркар предполага, че номадските пастирски племена, наречени абхири, са били поклонници на бога момче (Maysalaparve, chap. 7). Те са били племена от неарийски произход с жестоки обичаи. Разказите за разпътството на Кришна може би водят началото си от тези номадски племена (Vaisnaism, etc., pp. 36-38, Сарвепали Радхакришнана, Индийская философия, т. 1, с. 420, 427, 430, 431).
И каква стана тя? Оказа се, че това, което го твърдя е Истина! Кришна е НЕАРИЙСКИ вожд и напълно възможно - чистокръвен мангал. Браткиш, не са ли ти много 1728 пъти на ден да мърмориш малоумната мантра?

Обаче манггалистанеца Кришна го признавам .- 16 108 гопи (пастирки) - ашкоулсун. Въобще няма да се учудя ако е бил с рязана флейта-пиколо - ама хич.Браткиш, защо не си попиташ интуицията за чернилката Кришна - питай я дали е бил с рязано чорче. Ама го признавам - голям развратник е бил. Че и перверзник - с крави също - абе - тифутоид© отвсякъде.
Ха честито браткиш, падна им в лапичките на тифутоидите© - яко са се изгаврили с теб. Не че ме радва - напротив - става ми тъжно за твоята измъчена душица, която стои в някакъв "ъгъл" на дрехата, която имаш за тяло, и безучастно гледа случващото се - ужасяваща реалност - вселилият те демон (или както си искаш го наречи) си играе на "Не се сърди Човече" от име на твоята Личност и Интелект. Браткиш, душата ти може да събере сили и да отхвърли този рязанопластелинков© демон, дето те мъчи. Ако чувстваш, че често се изпотяваш (без видима причина) - да знаеш - мътна работа е.

Браткиш, когато говоря за Египет имам предвид този преди старото царство и фараоните. И простиращ се из Цяла днешна Сахара, която тогава е била тучна градина, през Етиопия до морето и Йемен. Те по това време и Индустан е бил Арийски, и манггалите не са го били още накакали като конски мухи. За гърчолята - ами абсолютно е доказано (и генетичен тест), че са тифутоиди©, и каквото копнали от тези, които били преди тях (Траките) - копнали и профанизирали. Тирана Пизистрат направил тракиеца Тамир в гърчоляшкия Омир (което означава слепец). Пък на Тамир (Омир) даже се знае кой му е бил баща - певеца ФиЛаМон. А пък Мерое и Берое освен в България ги има и в Судан, Кости - също, за Сакар - писал съм нееднократно, а Карите (които са и Гари) си имат залив до Шабла - Карийски залив. А, може и да ти кажа името на преписвача и събирача на песните на Тамир (Омир) - Ономакрит - избягал в Персия за да се спаси от Пизистрат щото преписал Орфеевите химни, пък било забранено - невероятни паралели между гърчолята, византийците, манггалите, тифутоидите© - що се отнася до краденето и преписване за свои на Copyright произведения...

От до тук казаното в моите постове за Кришна можем да направим следните заключения:
1. Мингиянин и мошеник по подобие на Мухата на Меда - Спекулации със Знанието за лично облагодетелстване.

2. Сексуален маниак - освен прелъстяването на 16 108 гопи (пастирки) в съдружие с Радка (Пиратката), той е бил и зоофил - крави, кози - абе всичко живо до което се докопа. Типично по тифутоидски©... Аа, и педерастия - Арджуна.

3. Кришна и Морал са две различни понятия, които са взаимоизключващи се. Аргумент: Убеждава Арджуна (с когото е имал взаимни сексуални контакти - т.2) да се бие срещу семейството и Рода си. Типичен дегенерат от сорта на библейския Давид (предател - тръгнал срещу Род и Родина). Това непознаване на морални норми особено личи днес в неговите последователи, много от които за джебчии, повечето крадци (скрити зад твърдението, че откраднатите пари или енергии щели да бъдат дарени на Кришна), и всички до един с ярко изразени ментални отклонения (Брачните отношения се разглеждат като ниска степен на развитие на съзнанието).

4. В РикВедата за него се говори като за НеАрийски вожд, който стои на брега на Амшумати с десетхилядна армия, за да порази Индра. Водач на номадските пастирски племена, наречени абхири. Те са били племена от НеАрийски произход с жестоки обичаи. Abhira---Avars---АВАРИ Абхирите по-късно са основателите на юдаизма и исляма. Според Годфри Хигинс Абхирите са живели в града Сатана!

5. ДОКТРИНАТА НА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА КРИШНА води началото си от древното учение за Вишну. Вишнуизмът е вяра във Вишну като във Върховен Бог, който веднъж се е явил в образа на Кришна. Независимо от това през ХV век, когато Чайтания Махапрабху извежда от вярванията на индуистката секта Вишну доктрината за Кришна, той започва да проповядва обратното - Кришна е бил Върховният Бог, явил се веднъж като Вишну. (Алоууу, 15 век - какви 5000 години - не ги знам - може и трансцедентални да са) Браманистански мингиянски измислици.

6. Кришна е чернилка от всякъде. Чернилка е и Радка - Пиратка. "Музиката" на флетата-пиколо на Кришна се свири в мингиянски макам.

7. В началото на ХIХ век концепцията за поклонението на Кришна отново е възродена от индийските мислители Бхативинод Тахур и Шри Шримад Бхактисаидханта Сарасвати Госвами Махараджа. Един от последните техни ученици - Абхау Чаран Де, станал впоследствие философ в Университета в Калкута, специализирал Бхакти-йога и обучен от тях, поема мисията да внедри Кришна съзнанието в западния свят. По-късно той променя името си и става известен като Бхактиведант Прабхупада - основател и създател на Иксон. Ако последователите на Кришна са абсолютно уверени в това,което вярват, то не биха препятствали "разследването" на тяхната "истина".
Защото: Истината не се бои от Разследване!

Хич не ми изглежда - самите кришнаити си го рисувате така - чернилка от всякъде. И защо да мразя Бога? Мога ли да мразя Себе Си като частица от Бог? Ааа, може-би имаш предвид Кришна? Не, не го мразя. Нищо не ми е направил. Нито Оня дето Му Пада
Омразата е Негативна Привързаност, което не ми принадлежи. Мисля, че имаше тема за протобългарите и арийците (с които ти се подиграваш като ги наричаш грешно арияни и айряни) - не му е мястото тук. Тук мисля, че се обсъжда мингиянския произход на Кришна, и особено перверзния му морален кодекс.
To be continued

©2010 Цар Кару І