22 март 2008

Drive a quill… From Here and There… 4

Drive a quill… From Here and There… 4

Писаници… Оттук-оттам… 4

Между другото в астрологията има аспекти на Марс, които са показател за автомобилни аварии, пожари, катастрофи и прочие. Всичко това може да се избегне при правилно овладяване на Марсовите и Плутоновите енергии. Това е възможно на ментално ниво и при отсъствието на Егото - или по-скоро при поставянето на правилното място и функциониране на Егото. И до такава възможност и екстенд, че бях чел че един йога загасил горски пожар с мантра и смирение. Но май се отплеснах на тема астрология, а за това си има специален отдел във форума...

***, може и да съм пропуснал нещо, но последните 12 години не съм и чул в медийното пространство терминът Хуманизъм, а от 2001 г. и за човешките права. Сигурно щото оповете (органичните портали) не са хуманоиди, а рептилии (влечуги), а за господарите им човешките същество (включително и ХОРата) са само биологически материал и нямат никакви права над себе си - включително и над телата си. Щото робите нямат собственост. Да, ама не...

Ние, наследниците на Бог ХОР - ХОРата не се интересуваме от рептилските ви тъпандурщина©2007 - просто не ни е интересен вашият затворен цикъл на инкарнации (линеарни). Но като участници в създаването на Вселената си задаваме въпроса:
"Какво ли ще правите когато прекъснем достъпа към енергии за вас?"
А това ще стане много скоро - - по-скоро от колкото си мислите.

***, глобалистите са обречени, и те го знаят. Защото съществува вселенски закон за критичната маса. И прекаленото много власт концентрирана ще се разпадне на отломки. Самото общество през цялата земна човешка история е било организирано с бъгове. И не е могло да бъде иначе - говорим за еволюция - не за инволюция. На роба му липсва робството просто защото той не знае какво да прави със свободата си, която по някакво стечение на обстоятелствата му е подарена. Той търси робството си - там няма да взима решения, и да бъде отговорен за тях. Робството е инволюционен процес. Нека робите изпълняват робската си инволюционна карма - тя не е наша. Но когато говорим за общество от свободни и себеподобни, то самата мисъл за държавни институции би била кощунствена. Институциите винаги (по дефиниция) ограничават свободата на ХОРата. Такива институции съществуват само и единствено в третото измерение.

Който търси – намира - бе споменал един йога при връщането си в Палестина от Хималаите, където беше 20тина години - всичко това станало преди 20тина века. Робите търсят робството си - и ще го намерят - - не на земята естествено - няма да могат да удържат на вибрационното и поле след 5 години - - на някоя друга планета. Там ще бъдат и тези търсещи да господарстват господари. Свободата ще намерят и тези, които я търсят. Ще намерят и всемирната Хармония. Но институции и ПРАВителства няма да има. Ще има Хармония с Анархия. А за физиономията (вече не им викат мутри) ББ просто не ми се говори. Знае се кои стоят зад неговия тъпандурски© "ланец на врат" (или май беше врат на ланец) и какво може да се очаква от тях.

(милички кученца се отнася за PolyЦейските служители вързани на въже - да не се загубят - щото нямат много акъл и знаят само да джафкат)

Според мен (без да претендирам аз изчерпателност) 2012 ще ни предложи едно ъпдейтване на hardware and Software. Не зная колко битови ще бъдем, но времето и пространството ще ни бъдат подвластни.

Това време-пространство (пак по мое скромно мнение) е едно махало (във ведите го назовават "дишане на ...") - щом се е завъртяло наляво - ще се завърти и на дясно. И ще бъдем отново такива, каквито сме били, там откъдето сме дошли, и част от "нещото" на което принадлежим. А това "нещо" не може да се назове - поне на земен (триизмерен) език.

В едно нещо не съм съгласен с теб - Духът ни не е прикован към тялото (телесното). Даже и душата не е. Всичко в триизмерното е дуализъм - - добро-зло, бяло-черно, мъжко-женско (начала), огън-вода. Да не ги изброявам... Даа! Светлината (неутрална - нито мъжка - нито женска - андрогинна) при изгубване на скоростта си (отново относителни термини ) "мутира" в материя - става "женска". А мъжкото начало "разширява" женското и го "връща" в спомените на благородното си произхождение, при което двете начала се сливат - стават андрогинни. И това (отново по скромното ми мнение) е и целта на нашето пребиваване в трето измерение.
А БАН са баннати по default. Ама не им знам системата (тъпандурска©2007) колко битова е...

Повечето историци са или промити мозъци, или не им пука за истинската история.
Същото важи и за журналистиката. Две изключения - Херодот и Гай Светоний Трансквил. Но даже и безогледно да лъже един историк (или археолог), то той трябва да каже и някои истини - иначе няма да хване дикиш. И трябва да умееш да четеш между редовете.

Един факт за размишление - Всички от които зависи културното и археологическо наследство в Египет, цялата тази бюрократична машина, от чиито разрешения и "кетапи" всеки археолог се нуждае СА КОПТИ! Защо?Те не са араби, нито чифути-семити. Ако някои от тях са християни, то те се преструват на такива за пред общественоста. Кои и какви са коптите? И защо така ревниво пазят тайните на пирамидите? Масонът храсталакофф се опита да направи световна масонска сбирка в Хеопсовата пирамида (преди години) - коя беше тази сила да му забрани това?

Финланците си имат своята "библия" на сътворението - Калевала. Лично аз съм далеч от мисълта, че понеже българите сме с едни от най-старите гени в човечеството (заедно със шотландците) и че Танг Ра е върховен Бог - че това поставя знака © пред всичко българско. Защото по този начин се взираме в малките подробности, губейки цялата картина.
Взирайки се в листата не виждаме гората.

Без да изпадам в подробности - превеждането на такъв труд е ужасно непосилна задача - първо от индийски е преведен на английски с множество обяснения за термините. Но есенцията ще я кажа и сега. Залегнала е и в библията. Става въпрос за епохите. Когато българите сме били в Египет е било епохата на Лъва. Разцвета на всичко - от духовно до материално. И сравнения между лъва - символа на Българите и Телеца-Риби. Имало е само 10 астрл. знака - после са добавени още два - скорпиона и Водолея. Примери за духовното управление на българите (лъва) в Египет отпреди старото царство. И за това че (когато е имало само 10 знака) противоположност на Лъва е Телеца. Сега това е Риби. А телеца не е бил земен (както е сега) а воден знак. С примери и аналогии от Египет как огъня (лъва) се потушава от водата (Телец - сега Риби), одухотворява водата - става на въздух (минава през въздушни знаци=интелект) и катализира в земята - земни знаци. И че това е инволюцията. И че еволюцията минава по обратен път. За профанизирането на огъня в допира с водата - за това че българите са били начело на управлението на Египет - като духовни и административни водачи. За деградацията на инволюиращите, и оттеглянето на "оцелелите" към днешен Ирак. Всичката информация беше дадена с цел разбирането на философията (ако мога така да се изразя - астрологията е средство за себеразбиране) на астрологията, която (астрологията и астрономията са били една наука) е била една от седемте дисциплини на познанието.

В библията става въпрос за това, че чифутите-дегенерати са боготворели златния телец. Телеца се управлява от Венера. Изцяло материален знак - и нищо духовно. При все че доста хора на изкуството са под него - особено в изобразителното - но това е въпрос на опозити. И всичко това се е случило под планината Хореб в епохата на Лъва - преди малко повече от 10 000 години. Самото име на мОйсей означава "извлечен от вода" - въобще ако прочетете библията през очите на астролога ще ви се открие една по-различна картина от литературните измислици описани в нея.

И ако тази библия не беше фалшифицирана (неее - не говоря за никейския събор) можеше да се окаже че не мОйсей е наказал фараона и египетските първенци, а обратното - наказани и изгонени са били мОйсей и шайка дегенерати. И че тези 10 племена (ако въобще са съществували) не са били чифутски, а са иконосказание за 10 човешки раси (зодии - нали помните - били са само 10 астрл. знака). И едно е било намерено (или 9 изгубени), и към него се е присъединило още 1 племе - с други думи добавени са още 2 астрл знака. Езекил мисля беше този който "отново" "написва" библията след вавилонския плен (ако такъв въобще е имало).
Във Вавилон управляващите са били българи. И се повтаря египетския вариант със дегенерацията - и отново дегенератите-чифути обират имуществото и златото (телеца-Венера) - и хоп - всички племена-зодии са се объркали. И още се търсят 10тте изгубени племена-зодии - - времена на разцвет - духовен и материален. Както зодиите инволюират надолу и еволюират нагоре, така и човешките гени са подложени на инволюция и еволюция. Естествено за тези, които имат искрата в себе си. За чифутите-рептили еволюцията не съществува - при тях е въпрос на енергийно оцеляване чрез нас.

***, твоя дънофф възхвалява чифутите като венец на човешката цивилизация, като еволюционно по-висши от нея, като лидери на човечеството. Задай си въпроса защо.

Това са в общи линии моите "писаници" в един много неизвестен форум за няколко месеца през 2007 година.

©2008 Цар Кару I

Drive a quill… From Here and There… 3

Drive a quill… From Here and There… 3

Писаници… Оттук-оттам… 3

"Българските политици се занимават с политика поради три мотивации: власт, жени и пари" Да - ама Не!
СереГейчо се интересува от мъже...


Всяко зло - за добро - - нали така? Това, което се случва сега се знаеше, че ще се случи още преди 10тина години. Още тогава размишлявахме със съфорумци за формите на комуникация които трябваше да създадем за днешно време. Това - за телепатията - - беше само предложение, но тогава решихме, че не всички ще могат да я овладеят. Сега вече не съм толкова сигурен - зора е голямо нещо...
Целта е това да генерира страх. Със страх се "хранят" съществата от ниският астрал. Страхът води до омраза, а тя си е чиста манипулация. А се манипулират само робите.
А Роб се става само доброволно!

Знаеш ли какво е определението за унитарност и антагонизъм?
При антагонизма има ДЕЛЕНИЕ В РАЗЛИЧИЯТА !
При унитарността е СЪЮЗ В ОБЩОТО !

Освен закона за привличането има и закон за отблъскването. Има някои неща, които не можеш да смесиш (за продължително време). Не може и да се смеси и любопитството с любознателността. За себе си мога да кажа, че съм любознателен. А това е необходимо условие за мъдростта, която не претендирам да притежавам. Мненията на интелигентни хора ме интересува точно толкова, колкото и моето. А аз много държа на моето мнение. И на собствената си интелигентност. Защото тя е част от една обща интелигентност от която черпим всички. Нека условно да я наречем МЕМЕ. (миим) Мииметата пътуват през време (не само линейното време), пространство, измерения, и плътности. В древния Рим са били наречени гении. Всеки има свой/и миим - еднакъв по род и същност с другите. Естествено изключвам ОПтата (органичните портали - животинските инкарнации) от списъка.

В 2009 г. ще се заговори за единство в религиите. Точно за да "спре" тероризма - нали мистър храсталакофф? И "когато се заговори за мир" ще дойде края. Чифутите знаят кое и как ще се случи. Затова и бягат от израел - панически. Купуват си български паспорти масово. Това, което не са им казали е, че самия "край" е вибрационен" - от него няма да могат да избягат.
Годината 2009 ще е най-зле за всички.

Учителят Беинса Дуно тълкува понятието българин като човек, който търси световен ред и Учител, който да му го покаже. И наистина при българите са изпращани цяло съзвездие от световни учители като Орфей, Лао Дзъ, Боян Мага...

***, само този доказва, че дънофф е бил пълен неграмотник и масон. И за да се аргументирам ще кажа нещо, което той или не е знаел, или не са му го казали "учителите му", когато е бил в хамериката.
На определен интервал от време (преди е било около 1000г.) от Градът излизал Учител за да събуди човечеството - изпаднало в материята и Мая (илюзията) и го насочи към кармически прогрес и освобождаване. Със себе си Учителя е имал свита от войни-пазители. След време, при приключване на мисията си, Учителя се връщал в Града. Но войните оставали там където са били на последното място с Учителя. Те са били и негови мисионери - продължители на делото Му. Познай *** от трети път кои са тези войни - пазители на Града. Никой не може да изпраща учители при българите - освен ако учителите не трябва да научат нещо, което не знаят. Що ли дънофф е отишъл да учи занаята в масонските ложи в хамериката - не му ли е стигала българската школа? Единствено което е научил е черната магия - "по делата им ще ги познаете". Защото дънофф си е бил комунист и открито проповядвал комунизма. И като видял, че няма да го огрее (щото комунягите първо си отмъщават на своите - трепят ги яко) взел че се самоубил - - обесил се човеко.

***, моля те - не публикувай дъноффи писания щото съм алергичен към червения цвят в всичките му отсенки, също и към тъпандурите © - от всякакви рангове...

Казвам го в прав текст. Символа на птицата Феникс - така, както го разбират масоните - символизира "възкръсването" към нов живот чрез нашите гени. Защото знаят, че имат издадена присъда над техните влечугоидни такива. Цялата нибируска популация и техните "роднини" на земята - масоните ще се върнат назад - в минералното царство. Те го знаят това много добре. И се заблуждават, че ще продължат мизерното си съществуване чрез нас и нашите гени. Ама хич ли нямаше кой да им обясни, че няма да стане номера?
Хайде да не пиша повече по темата, щото ще ме избият пъпки на интелигентност по мозъка....

***, по принцип съм съгласен с теб. С една дребна разлика. Имаше една книга на Урсула Льогуин - "Лявата ръка на мрака". Там ставаше въпрос точно за светлината и мрака. Те са едно и също нещо. Любовта, за която говориш е атрибут на светлината, омразата - атрибут на мрака. Мъжко и женско начала - светлина и мрак. Но самите тези начала са атрибут на нещото, което е истинския Аз. Духа! Прочети Матрицата V - въпреки многото заблуди и пристрастия на хомосексуалиста Вал - вътре има доста полезни неща за осмисляне. Привет

"И сега какво излиза, че онези без душите искат да бъдат като нас, но въпреки това ни принизяват..."
Такива са законите на животинската йерархия - просто пусни канала animal planet на телевизора и виж отношенията в животинското царство. Няма да бъдеш изненадана ако видиш същата картинка и в българската тъпандурщина©. За тази йерархия говори и Толстой. Става въпрос (при него) и за анархия. Но само при хората/човеците. Осъзналите себе си Човеци. Но не остава много до 2012...

***, даже и да минем на скандинавската система - тя не е панацея. Защото остават робите. На "свободните", чиито "издръжка" поемат робите, не им пука особено каква ще е системата, защото винаги ще са на "кяр". Точно тази привидна Демокрация и привидна свобода заробва робите повече и повече. Роба няма и идея че е роб - мисли се за свободен. Но не е. И трябват доста усилия (ментални) за да разбере позицията си робска. Въобще темата е дълга...

***, Poly означава множество в общото - не е ли така. И Polis е много хора - общност, град, село, и т.н. Има голяма разлика от гръцкото Polis и Multi. Multi е множество, но по предположение - несвързано в елементите си, докато Polisа е свързан в тях. И понеже стана въпрос за политология бих искал и аз да добавя моето скромно мнение.

Има две общества - едното е на господарите, другото - на робите. Става въпрос за организирани общества. Така е и днес. С едно дребна подробност - тя се е появила още преди Агората в Атина. Зародила се е в тракийските държави - отпреди Илиада и Одисей (тракиец отвсякъде) - отпреди старите гърци да дойдат по море от Америка и се заселят в областта на днешна Атина като занаятчии. И тази подробност се е наричала Демокрация. Всеки полис е на самоуправление и автономен - със собствени закони и данъци. Този полис може и да принадлежи на даден държавен съюз - както е било по времето на Омир - истината е, че Троя нарушила договора за държавен съюз и ответната мярка е била Троянската война. Но май се отплеснах по кривата на разсъжденията си по примера на серегей станишеф - моля ви - не го отдавайте на олигофреническа зависимост тип пикльо шадраванофф - щото не е.

Та такава полисна демокрация има и до днес почти по целия свят - започвайки от хамериката и стигайки до желязната завеса. В Скандинавия полиса се нарича комуна.
Всяка комуна си има собствени данъци. Държавните данъци се мизерен процент - около 2%. И е на самоуправление. Въобще държавата не се меси по никакъв начин на комуните/полиси. Така е и в хамериката. Има щатски и федерални закони. Но и всеки град/полис си има свои собствени закони, които де юре могат да игнорират щатските и федералните такива. Малко (да бе - бая малко) по-различни са законите на изток от завесата. Цари тоталитаризъм.
Държавата прибира всички данъци, полисите/градове само привидно са на самоуправление - зависещи са от централната власт не само с финикийските знаци... Такава poly-тика е характерна за робското общество. То е и такова по своята същност независимо от привидностните си елементи на демокрация - изборите например. Ако от изборите зависеше нещо то щяха да ги забранят.

Но и демокрацията не е панацея. Да не забравяме, че право на глас са имали само свободните граждани - робите са нямали думата. А именно робите са изнасяли върху плещите си цялата "полисщина". Но естествено това си е било техен избор. Защото Роб се става само Доброволно.
И за да разбере една душа, че е Роб и да отхвърли оковите си - тя трябва да се извиси духовно. Да открие път за комуникация с Духа в себе си, и тогава, след като разбере, че Смърт не съществува, и отхвърли и преодолее всички свои (наложени и от илюзията Мая) страхове, да открие пътя към Хармонията и законите на общото, не губейки при това собственото си индивидуално. И тогава (само при това условие) ще настъпи анархия. Но не в смисъла в който и придават тъпандурите© - а анархията на свободата. Същата тази анархия за която говори и Толстой.

Не е точно прах в очите, но с останалото съм съгласен. Познават само някои мисловни процеси и тяхното отражение върху очите и лицето. Естествено това не е достатъчно. Тяхната цел е (чрез психотрониката) душите с Духове да напуснат земята, и да останат само опове (ОП - органични портали). В момента магнитното поле на земята "играе" - полюсите се движат всекидневно (даже и има сайт в реално време да се види точно къде са полюсите в момента) - това оказва влияние на всичко живо на планетата. На птиците особено много. Човек също не остава незасегнат. Това е органът за равновесия - евстахиевата тръба. И досега тохторите (не е грешка - на фински е tohtori и lääkäri) не знаят как действа тя...
Въобще - последни напъни на отчаяни (от тъпандурството?) тъпандури©...

- Защо Манго не пие бира?
- За да не му се появи Туборг на мозъка.


Не *** - имам предвид повече от триизмерно - под вектор имам предвид че векторът прави "обем".
Времето се "случва" едновременно - всички събития в миналото сегашното и бъдещето се случват едновременно - сериозно говоря. Проблема при рептилиите/влечуги е че използват линейно време. На тях даже триизмерното им идва в повече. Но те така са си избрали инволюцията. Никой на никого не може да навреди във вселената. И не само в тази.
Проблема с агресор-жертва е илюзорен. Никой и нищо не може да застраши нашето съществуване.
При нас ХОРата инкарнациите стават едновременно - многопластово.
При рептилиите - последователно - линейно.
А иначе си прав - времето съществува само в низшата част на астрала и в трето (и надолу) измерения. При споменаване на думата Вечност триизмерния мозък се бунтува - просто не може да я осъзнае. Ще се опитам да обясня защо е така.

В началото РСтата били 4 битови. Четели и обработвали не повече от 4 бита информация като връзки. После станали 8 битови. Те можели да четат 4 битовите файлове, както и своите - 8 битови. (Правец - венеца на тъпандурския©2007 прогрес) По-нататък РСтата станаха 16 битови и мангала живков падна от власт. Щото Правец 8 не можеше да оперира с 16 бита информация. Щото му идваше множко на тъпандурския©2007 хардуер. Сега са 32 и 64 битови, а Правец 8 е само носталгичен спомен в кратуните тъпандурски©2007 - ма те и там живеят - в линейното си минало. Проблема при тъпандурите©2007 е, че знаят (поне са им казали), че като умрат ще умрат завинаги (ама че смърт няма - те това като 8 битов хардуер не могат да преработят) и гледат да живеят (то пък един живот) сега.
Не осъзнават, че са органични портали - накрайници/слуги на рептилските ми господари. Като написах последното се сетих за кучетата (не на Павлов). Куче никога не се бие с ръка - с вестник, тояга, пръчка. И кучето намразва тоягата, но не и човека, който го бие. Не знам колко битови са…

И в обществото е така - тоягите са агент гоце, СереГей СтаниШеф, пикльо шадраванов и другите тъпандури©2007 - те и поемат акумулираната ненавист на тълпата-паплач. А истинските "побойници" са скрити зад тези тояги. Не че не им знаем влечуговските именца... тц! Но ги знаем ние - ХОРата. А паплачта и понятие си няма за какво става дума.
Щото им са слаби процесорчетата на програмираните им "прозорци"

Нека да не забравяме казаното буквално в Писанията по този въпрос, че [Бог] ще дойде нощем, тихо и като крадец, за да излови задремалите на поста си...

Защото имам големи съмнения относно цялата автентичност на т.нар. библия написана в четвърти век, и с най-старите запазени извадки (кодекси) от нея от шести век.
Защото "новия завет" е на (колко е - той си знае) апостол павел, който никога не е бил християнин и никой от първите апостоли не го е признавал за апостол на Йошуа (Христос).
А истината за йогата Йошуа трябва да се търси в апокрифите, християните Николаити (в Ирак), и коптите в Египет.
И ако направим една повърхностна и бегла справка от тези източници ще излезе, че библията е лъжа от началото до края, а Истината е съвсем друга. Като остатъчен аргумент подкрепящ моите слова ще спомена юдейската секта Фарисеи - същата за която в библията се изсипват тон нечистотии - оказва се, че тя (в даден момент) даже не е била и в Синедрона, да не говорим за някакво светско влияние, която да е оказвала.
Фарисеите са отказвали да се месят във светските дела, били затворено общество, не признавали доста "пророци" от от писанието написано след митичното връщане от Вавилонски плен, явявали се наследници на скритото от паплачта учение на черният магьосник - "извлеченият от вода", отдавали се на медитации "будистки тип", и на не последно място като аргумент се явявали разновидност на есеите - къщите тези есеи, към които принадлежал и йогата Йошуа. Ако на библията може да се вярва, то това е във местата изявяващи омраза към истинското знание.

Давам пример:
Синедрона, заседаващ в Никея сложил думите на омраза приписвани на апостол Йоан към християните на апостол Николай - николаитите. Също така направили от апостол Юда предател. И не на последно място направили гонителя на будистката секта на Йошуа - Павел - - направили го апостол. И с "благословията" на император Константин определили веруюто на Павел (и неговите "програмни" внушения) за гръбнака на библията.
Естествено е имало и много "помощници" - да не изброявам всички епископи- - изроди-убийци - - само кирил ще спомена -епископа. Също няма да споменавам и холокоста-жертвоприношение на философите в Александрия.
Така, че Драконе, на библията не може да се вярва.

Астрологията е много точна наука. Знаеш ли каква конфигурация на планети има през декември 2012? Точно такава конфигурация е имало преди малко повече (не ми се отваря сега Астролог за да конкретизирам точно) от 24 000 години. Но и тогава не е било точно така, защото би трябвало да пренебрегнем завъртането около галактиката.
Това, което има да стане Ще стане! Независимо от желанието на масонските подлоги на синедрона, и тяхната дезИнформация.
Лично аз виждам проблема 2012 в друг аспект. Промяна на местата на полюсите и тяхното връщане на предишните им места. Така, както са били преди намесата на йЕхова низшата (май не помня точно - мастика или мЪстия беше - Пещерска - щото е от женски род това изчадие с много имена).
И проблема с магнитните полюси - тяхната промяна. На повечето люде (не казвам хора - нарочно) това ще се отрази фатално. Който не е преживявал проблеми с вестибуларния апарат (tohtori - lääkäri_те даже и представа си нямат за устройството и принципите на функциониране на евстафиевата тръба в човешкия мозък) няма да разбере напълно за какво става въпрос. *** вярвам знае за какво говоря.
За тези някои ще се опитам да поясня. Всички ние работим във представите си с триизмерно векторно пространство - тук на земята. Тези "представи" се оформят от магнитното поле на земята. Представата - горе-долу-ляво-дясно (ма не говоря за политика) - пред-зад. Също така времето се възприема линеарно - преди-сега-след. За ХОРата - душите тези представи не съществуват. Не съществуват и в горната половина на астрала, и по-високите измерения. Какво ли би се случило когато тези представи изчезнат? (поради преместването на магнитните полюси - дали ще е дълъг този процес не се наемам да прогнозирам) Аз съм го изпитвал върху себе си и мога да ви кажа, че като чувство е отвратително. Поне в началото. После идва едно "вглъбяване" и изчистване на мислите и чувствата - спокойствие и пълна липса на страх. И "разбиране", че освен "СЕГА" (не е вестник тц!) друго няма - няма преди, няма и след - - има Сега! И всичко се случва едновременно. (май пак се отплеснах - ще продължа това в друга тема - Sorry)

*** се шегува в свой си стил. Аз например държа на лунните цикли - нищо не започвам на стара луна - всичко ново се започва при новолуние или нова луна. Действа безотказно. Но като пример може да сложим в календара лунни цикли за земеделците и фермерите - кои растения на кои лунни дни трябва да се сеят, поливат, обработват, и берат. (ама това действа - сериозно говоря) А иначе за църковните празници - тц! - хич не ме интересува кой църковен малоумник кога е ритнал бакърчето и кога са го провъзгласили за светец.


Следва
©2008 Цар Кару I


Drive a quill… From Here and There… 2

Drive a quill… From Here and There… 2

Писаници… Оттук-оттам… 2

Горе-долу смислено написана статия.
Естествено имам дребни забележки. И те не са за играта, а за астрологията. Уран и Нептун действително са в взаимна рецепция. Уран трудно понася "нептуновите" Риби, а Нептун - урановия Водолей. Но ако помислим по-задълбочено какви енергии представляват двете планети ще разберем и въпросната астро конфигурация (която м/у другото може да се случи веднъж на 'нам си колко хиляди години). Нептун представлява нашите неосъзнати мечти и въжделения, а Уран е промяната с голямо "П" - внезапната и неочаквана промяна. В съдействие с Плутон (който не случайно вече е нисгвернат от престола си на подземното царство от световната астрономическа общност) "прави" всички революции, бунтове, въстания, и прочие. Плутон представлява и всички болници, психиатрии, затвори, мевере-арести,
И ПРАВИТЕЛСТВА - ВСЯКА ФОРМА НА ОРГАНИЗИРАН КОНТРОЛ ВЪРХУ ХОРАТА!
Ако някой може да чете м/у редовете - ще дойде свят без правителства (нали Плутон вече не е на престола), анархия за който бленуваше Толстой, "безцърквие" (току-що измислена от мен дума - но много точна - нали нашето тяло е и Храм), свят без насилие (Плутон олицетворява насилието под всичките му форми), и СВЯТ БЕЗ СМЪРТ! (ами нали го няма въпросния Плутон - къде ще отидем ако умрем - няма го царството му).

Уран във Риби (това, което статията или премълчава, или писача просто не знае) означава промяната - неотменимата и неочаквана промяна с голямо П - край на епохата на Рибите (Горкия Йошуа - нали той ни възвести настъпването на най-черния момент от човешката история/еволюция - Риби), край на невежеството и бруталността (спомнете си за инквизицията под всичките и форми и до днес съществуваща), неотменен и неочакван край и смърт на перверзията (която Рибите представляват - най-перверзната зодия в зодиака - след нея е само Скорпиона) във всичките и форми, "обръщане на 180 градуса на съществуващия световен Ред не само в глобален мащаб, но и на личностно ниво. Много може да се пише за Уран в Риби.

Така, мисля че бях кратък и ясен за Уран - сега за Нептун във Водолей (личната зодия на Уран). Вече споменах за неосъзнатите мечти. Хипи движението беше предизвикано от Нептун и Уран. Беше предизвестие за това, което има да се случи и дойде през 2012. Значи (ако) Нептун "мечтае" за промяната (Водолей), а Уран "прави" тази промяна на епохите (Риби).
В 2012г. Уран е в Овен - мммм - първата зодия от зодиака, а Нептун си отива в неговите Риби.
"Мечтите" са си свършили "работата", промяната е настъпила, и новото начало е започнало успешно. Плутон и Сатурн са нисгвернати от троновете им ( във взаимна рецепция са - Сатурн в Плутоновия Скорпион, а Плутон в Сатурновия Козирог). Happy End

Свидетели на Йехова са арестувани за лъжесвидетелство

Един полицай постъпил на работа в транспортна полиция. В края на работното време началникът му го пита:
- Е, как мина деня?
- Добре. - отвърнал новоназначения. Само дето тия жепейци (железничари) са много прости!
- Защо? - попитал шефа.
- Аз го питам: “Колко е часът?”, а той ми отговаря “Пет и пет”. Не каже направо десет…


На никого ли не му е идвало на ум до сега, че световете са 12, че в календара на Маите има 2Х6 свята=12 (два календара са – почти еднакви – първия свършва през 2012г. – по 6 свята), че зодиите са 12 – 6 низходящи (инволюционни) и 6 възходящи (еволюционни), че месеците са 12, че денят има 12 часа (нощта също), че …. А бе да не ги изброявам всичките неща с 12.

И на никого до сега не му е хрумвало (поне до сега не съм прочел такова хрумване) да съпостави календара на маите със кармичната астрология – със инволюцията/еволюцията на човечеството. Сега започва шестия свят на Маите. Шестия дом в астрологията, и шестия зодиакален знак – Дева. Да, ама не. В момента излизаме от Риби, и навлизаме във Водолей – съответно – 12 и 11 знак.
Не, че нямам обяснение на „парадокса” – търся вашето обяснение, и мнение.

Румен Петков пикае във един фонтан. Приближава се полицай и го предупреждава, че нарушава закона.
Р. Петк. отговаря:
- Това е контролирано изтичане на информация от МВР....

Малки зодиакални обяви -: юли 20, 2007, 11:37:41
ВОДОЛЕЙ - търси своята Ниагара,да си излее чувствата.
РИБИ - Златна рибка търси финансова акула да й изпълни желанията.
ОВЕН - със Златно руно, гражданин на Колхида, търси българска овца с цел брак.
ТЕЛЕЦ - открит под вол. Справка – в Парламента.
БЛИЗНАЦИ - двама еднакви търсят нещо по-различно.
РАК - търси някой да му оправи задния ход.
ЛЪВ - отчаян от цирка в България търси работа в друго шоу на Запад.
ДЕВА - неопитвана търси опитен да й смени зодията.
ВЕЗНИ - говорят за кантари. Без код от цялата страна. 15имп./мин.
СКОРПИОН - предлага бизнес съдружие на атрактивна кобра за откриване на погребално бюро.
СТРЕЛЕЦ - търси подходяща мишена да я прониже в десетката.
КОЗИРОГ - наема детектив да открие кой му е сложил рогата


Пет милиона са. Мормоните са седем. Този от снимката не е йеховист - просто случайна снимка. йеховистите имат много забрани (не че ги спазват ) - да не се пуши, пие, ходи по жени (ма много са назад с материала - в днешно време жените ходят по нас ), и нам си още кво...
Има един трик - да им затапиш устата (щото са сладкодумни като грамофонни плочи ) - да ги запиташ имат ли пророк в организацията си. Ама пророк от библейски сорт. Отговора естествено ще бъде, че нямат.
Тогава следва въпроса - Кой може да провъзгласи Божии заповеди за такива? Знаем и отговора - Пророк.
Ахааа, ами вие защо тогава издавате заповеди, които трябва безпрекословно да се спазват? - от сорта за пушенето, пиенето, жените - - ще получите отговор от сорта, че видите ли - не било изрично казано в библията, но се подразбирало по смисъл - демек тяхното тълкуване - амии - вие тълкуването оставете на нас - откъде изкара този глас.
Може и да попитате за Ръсел - неща от сорта - защо го е оставила жена му, защо в началото Ръсел бил в много, ама много приятелски отношения с мормоните, защо многоженството не било грях, колко дати има за пришествието - щото да не ги бъркаме - нали все ги променят - пък уж били божествени откровения върху ръководното тяло на сектата...

Абе да не ме среща свидетел - на пух и прах ги правя Най обичам да ги затапвам с и от библията - и да ги бъзикам, че имат още много да учат - все отварят и четат библията - пък аз я цитирам по памет и казвам точно коя глава и строфа. Та четене му е майката - като научат библията наизуст - тогава да дойдат да си поговорим... Бъзици...

Гола вода са французите - да дойдат от Гинес в България - 85% от хората не само че нямат мозък, но не им и трябва - Щото мисленето само им причинява болка

Битката на АрМакЕдон -: юли 21, 2007, 19:28:29
Да си го кажем направо - тази битка не е с оръжия, въпреки че се използват такива - в преносния смисъл. Битката е кулминация и последица от бунта на сатана. И е започнала отдавна. Битка между истина и илюзия. И оръжията използвани в битката са знания, познания, вяра, илюзии, измами, алчност, робство (и информационно) - конструктивно срещу деструктивно, творчество срещу плагиатство, истина срещу лъжа. Информация за тази битка има навсякъде из интернета. Който между другото ще се задържи в този си вид до 2009 г. - до тогава до когато не започне последния щурм. Той ще продължи 3 години. Щурм на вибрациите срещу астрала, на хората срещу органичните портали, на доброто срещу злото.

Останалото можете да намерите в детските приказки на библията... Защото изхода от битката за Ар Мак Едон е предрешен от самото начало. На коя страна ще застанете?
Избора е изцяло Ваш.

Сириус е мъжкото начало, Плеядите - женското. И даже не се учим - припомняме си забравеното. Дънов е масон и върл защитник на комунистите. Такъв е и Рьорих. И двамата са "християни", и двамата говорят за божата майка софия (ама не поясняват, че става за еманация на сатурн-трифон), същата тази софия на която е наречена и столицата. Замисли се колко негатив има в градът софия и направи паралелите с "божата майка" софия.
Да, от нея произлиза матрицата и ОП. И едно от имената е сатан - противник. А бе въобще - дълга тема за говорене...

Ако дънофф е говорил истини между заблудите, то на него са му ги казали неговите господари зад океана - там, където е бил на обучение по масонство. А бе тоя беден негов баща - от къде намери пари да изпрати сина си в хамериката, пък и да "следва" богословие" там? Че нямаме ли си в Бг семинарии, пък и в Гърция - въобще - православни училища?

А Рьорих? Същата работа - масонска. Да не продължавам...
И за спекулациите - също - много сайтове се пръкнаха напоследък - и много дезинформация. Но пък от друга страна това е и изпитание - да отсеем истината от илюзията...

Не зная колко е учител този дънофф. Не зная и защо го цитираш. Но ако си много любопитна и искаш да затвориш устата на сатанинските му поклонници просто ги попитай защо се е самоубил, и как така е дошъл от хамериката като масон и почитател на мормоните и свидетелите на йЕхова.

***, онези черни нямат нищо общо с днешните маймуни от африка. Във ведите много ясно е описано тяхното "създаване" - от сношение на хората с маймуните - това са днешните чернилки - потомци на маймуните.
Така, че не спекулирайте с информацията - има много хора, които я възприемат като чиста монета.

юли 20, 2007, 19:38:31
Нашият свят е вибрации. Вибрациите са музика. Музиката казват математиците била математика. Следователно нашият свят е математика и винаги във всяко нещо има заложени цифри. Нумерологията не е толкова случайна както изглежда. Същото важи и за астрологията.

За вибрациите си прав, но за музиката - НЕ! Тя не подлежи на матемизиране. Университета в Турку от 20тина+ години работи върху тази тема - за сега без резултат. А проблема е че цифрите и числата с които боравим са неправилни. И тук е ключа от бараката. За нумерологията - също.
Как можеш да сложиш цифра върху буква, след като не знаеш произхода на буквата. Ако има истинска нумерология - то трябва да се търси в Халдея (Иран) и санскрита.
Самите световни азбуки са профанизирани и не могат да се представят само с числата от 1 до 9. Не е възможно един и същ звук (буква от име) в различни азбуки да има различни числени стойности, и да вярваме, че и двете (за да не кажа повече от две) са верни.
Единствения изход е дадено име да се запише на санскрит и да се извадят числовите величини. Което възбужда въпроса как може даден звук да има стойност повече от 9 - както е в санскрита - и как да се тълкува - което отново ни връща в Индия (отпреди много хиляди години) за търсене на "изгубените" знания. Има ги и в Египет - съхраняват се от коптите, а те няма да ги разкрият преди да е дошло времето за това. (Между другото - коптите са стари българи и Танг Ра_исти)

За математиката и вибрациите:
Не е възможно при тези стандарти за мерки, които имаме в момента, а и с числата, с които оперираме, да открием логическата връзка на музика/вибрации. Защото самото делене на обертонове/подтонове не може да се изчисли математически. По сегашните математически закони. Като акордьор на пиана ти го казвам, че е така.Контрола е тотален - повярвай ми. На нашите кученца не им достигат кадрите - но всичко се следи. Виж какво става с блогърите. Такова невежество от страна на службите е пълен ужас. Но при тях сигурно е генетично увреждането - Ченге-Ген. Виж само как "промиха" Волен Сидеров. Но споко - дядо ти Каруцар има много номера в торбата за вадене. Съжалявам само за онзи файл дето го дадох на Alien от хнета. Щото много бели може да направи с него.
А в службите всички са ОПове - до един. Не можеш да се сърдиш на слугите - господарите са виновни. А кои са господарите - ти сама знаеш - не че са такива - просто се изживяват като такива.
Клошар също се става доброволно. А за приюта? Ами такава е вече световната система - дават ти екзистенс минимума - да оцелееш - за да не правиш "бели" - щото гладния човек страх няма. А така - хем ще си сит и с покрив над главата - хем безопасен и под контрол - винаги ще знаят как да те намерят - и къде. А светът в който сме инкарнирали е наистина библейския ад. А дяволите ги търси в Лозенец и парла-мента и по фонтаните (пикаещите)

Стамболов не е бил това което си мислиш. Просто то поставяш на пиедестал. Буров също не е стока - материалист до крайност. Но много умен и предприемчив. И масон от висок ранг. Той е направил много повече за България отколкото Стамболов. И е много по-интелигентен от него. До степен в която просто не могат да се съпоставят.
Стамболов си е бил прост селяк с власт и воля. Грубиян и тъпандур.
Знаеш ли че това интервю на Буров е цензурирано в нета - просто не може да се намери никъде. Не ме питай как го имам. И от къде имам (като пример) статията на Варшавски за това какво са направили евреите за България. Имам сканирани и много стари (отпреди 44та г.) вестници. И книги.
Дядо ми е казвал на времето: Ако искаш да знаеш истината - слушай и трите страни какво пропагандират - истината е някъде там - изтървана неволно.
Защото не зная дали знаеш, но масоните имат 3 враждуващи (привидно) фракции с една обща цел.


Следва

©2008 Цар Кару I