22 март 2008

Drive a quill… From Here and There… 3

Drive a quill… From Here and There… 3

Писаници… Оттук-оттам… 3

"Българските политици се занимават с политика поради три мотивации: власт, жени и пари" Да - ама Не!
СереГейчо се интересува от мъже...


Всяко зло - за добро - - нали така? Това, което се случва сега се знаеше, че ще се случи още преди 10тина години. Още тогава размишлявахме със съфорумци за формите на комуникация които трябваше да създадем за днешно време. Това - за телепатията - - беше само предложение, но тогава решихме, че не всички ще могат да я овладеят. Сега вече не съм толкова сигурен - зора е голямо нещо...
Целта е това да генерира страх. Със страх се "хранят" съществата от ниският астрал. Страхът води до омраза, а тя си е чиста манипулация. А се манипулират само робите.
А Роб се става само доброволно!

Знаеш ли какво е определението за унитарност и антагонизъм?
При антагонизма има ДЕЛЕНИЕ В РАЗЛИЧИЯТА !
При унитарността е СЪЮЗ В ОБЩОТО !

Освен закона за привличането има и закон за отблъскването. Има някои неща, които не можеш да смесиш (за продължително време). Не може и да се смеси и любопитството с любознателността. За себе си мога да кажа, че съм любознателен. А това е необходимо условие за мъдростта, която не претендирам да притежавам. Мненията на интелигентни хора ме интересува точно толкова, колкото и моето. А аз много държа на моето мнение. И на собствената си интелигентност. Защото тя е част от една обща интелигентност от която черпим всички. Нека условно да я наречем МЕМЕ. (миим) Мииметата пътуват през време (не само линейното време), пространство, измерения, и плътности. В древния Рим са били наречени гении. Всеки има свой/и миим - еднакъв по род и същност с другите. Естествено изключвам ОПтата (органичните портали - животинските инкарнации) от списъка.

В 2009 г. ще се заговори за единство в религиите. Точно за да "спре" тероризма - нали мистър храсталакофф? И "когато се заговори за мир" ще дойде края. Чифутите знаят кое и как ще се случи. Затова и бягат от израел - панически. Купуват си български паспорти масово. Това, което не са им казали е, че самия "край" е вибрационен" - от него няма да могат да избягат.
Годината 2009 ще е най-зле за всички.

Учителят Беинса Дуно тълкува понятието българин като човек, който търси световен ред и Учител, който да му го покаже. И наистина при българите са изпращани цяло съзвездие от световни учители като Орфей, Лао Дзъ, Боян Мага...

***, само този доказва, че дънофф е бил пълен неграмотник и масон. И за да се аргументирам ще кажа нещо, което той или не е знаел, или не са му го казали "учителите му", когато е бил в хамериката.
На определен интервал от време (преди е било около 1000г.) от Градът излизал Учител за да събуди човечеството - изпаднало в материята и Мая (илюзията) и го насочи към кармически прогрес и освобождаване. Със себе си Учителя е имал свита от войни-пазители. След време, при приключване на мисията си, Учителя се връщал в Града. Но войните оставали там където са били на последното място с Учителя. Те са били и негови мисионери - продължители на делото Му. Познай *** от трети път кои са тези войни - пазители на Града. Никой не може да изпраща учители при българите - освен ако учителите не трябва да научат нещо, което не знаят. Що ли дънофф е отишъл да учи занаята в масонските ложи в хамериката - не му ли е стигала българската школа? Единствено което е научил е черната магия - "по делата им ще ги познаете". Защото дънофф си е бил комунист и открито проповядвал комунизма. И като видял, че няма да го огрее (щото комунягите първо си отмъщават на своите - трепят ги яко) взел че се самоубил - - обесил се човеко.

***, моля те - не публикувай дъноффи писания щото съм алергичен към червения цвят в всичките му отсенки, също и към тъпандурите © - от всякакви рангове...

Казвам го в прав текст. Символа на птицата Феникс - така, както го разбират масоните - символизира "възкръсването" към нов живот чрез нашите гени. Защото знаят, че имат издадена присъда над техните влечугоидни такива. Цялата нибируска популация и техните "роднини" на земята - масоните ще се върнат назад - в минералното царство. Те го знаят това много добре. И се заблуждават, че ще продължат мизерното си съществуване чрез нас и нашите гени. Ама хич ли нямаше кой да им обясни, че няма да стане номера?
Хайде да не пиша повече по темата, щото ще ме избият пъпки на интелигентност по мозъка....

***, по принцип съм съгласен с теб. С една дребна разлика. Имаше една книга на Урсула Льогуин - "Лявата ръка на мрака". Там ставаше въпрос точно за светлината и мрака. Те са едно и също нещо. Любовта, за която говориш е атрибут на светлината, омразата - атрибут на мрака. Мъжко и женско начала - светлина и мрак. Но самите тези начала са атрибут на нещото, което е истинския Аз. Духа! Прочети Матрицата V - въпреки многото заблуди и пристрастия на хомосексуалиста Вал - вътре има доста полезни неща за осмисляне. Привет

"И сега какво излиза, че онези без душите искат да бъдат като нас, но въпреки това ни принизяват..."
Такива са законите на животинската йерархия - просто пусни канала animal planet на телевизора и виж отношенията в животинското царство. Няма да бъдеш изненадана ако видиш същата картинка и в българската тъпандурщина©. За тази йерархия говори и Толстой. Става въпрос (при него) и за анархия. Но само при хората/човеците. Осъзналите себе си Човеци. Но не остава много до 2012...

***, даже и да минем на скандинавската система - тя не е панацея. Защото остават робите. На "свободните", чиито "издръжка" поемат робите, не им пука особено каква ще е системата, защото винаги ще са на "кяр". Точно тази привидна Демокрация и привидна свобода заробва робите повече и повече. Роба няма и идея че е роб - мисли се за свободен. Но не е. И трябват доста усилия (ментални) за да разбере позицията си робска. Въобще темата е дълга...

***, Poly означава множество в общото - не е ли така. И Polis е много хора - общност, град, село, и т.н. Има голяма разлика от гръцкото Polis и Multi. Multi е множество, но по предположение - несвързано в елементите си, докато Polisа е свързан в тях. И понеже стана въпрос за политология бих искал и аз да добавя моето скромно мнение.

Има две общества - едното е на господарите, другото - на робите. Става въпрос за организирани общества. Така е и днес. С едно дребна подробност - тя се е появила още преди Агората в Атина. Зародила се е в тракийските държави - отпреди Илиада и Одисей (тракиец отвсякъде) - отпреди старите гърци да дойдат по море от Америка и се заселят в областта на днешна Атина като занаятчии. И тази подробност се е наричала Демокрация. Всеки полис е на самоуправление и автономен - със собствени закони и данъци. Този полис може и да принадлежи на даден държавен съюз - както е било по времето на Омир - истината е, че Троя нарушила договора за държавен съюз и ответната мярка е била Троянската война. Но май се отплеснах по кривата на разсъжденията си по примера на серегей станишеф - моля ви - не го отдавайте на олигофреническа зависимост тип пикльо шадраванофф - щото не е.

Та такава полисна демокрация има и до днес почти по целия свят - започвайки от хамериката и стигайки до желязната завеса. В Скандинавия полиса се нарича комуна.
Всяка комуна си има собствени данъци. Държавните данъци се мизерен процент - около 2%. И е на самоуправление. Въобще държавата не се меси по никакъв начин на комуните/полиси. Така е и в хамериката. Има щатски и федерални закони. Но и всеки град/полис си има свои собствени закони, които де юре могат да игнорират щатските и федералните такива. Малко (да бе - бая малко) по-различни са законите на изток от завесата. Цари тоталитаризъм.
Държавата прибира всички данъци, полисите/градове само привидно са на самоуправление - зависещи са от централната власт не само с финикийските знаци... Такава poly-тика е характерна за робското общество. То е и такова по своята същност независимо от привидностните си елементи на демокрация - изборите например. Ако от изборите зависеше нещо то щяха да ги забранят.

Но и демокрацията не е панацея. Да не забравяме, че право на глас са имали само свободните граждани - робите са нямали думата. А именно робите са изнасяли върху плещите си цялата "полисщина". Но естествено това си е било техен избор. Защото Роб се става само Доброволно.
И за да разбере една душа, че е Роб и да отхвърли оковите си - тя трябва да се извиси духовно. Да открие път за комуникация с Духа в себе си, и тогава, след като разбере, че Смърт не съществува, и отхвърли и преодолее всички свои (наложени и от илюзията Мая) страхове, да открие пътя към Хармонията и законите на общото, не губейки при това собственото си индивидуално. И тогава (само при това условие) ще настъпи анархия. Но не в смисъла в който и придават тъпандурите© - а анархията на свободата. Същата тази анархия за която говори и Толстой.

Не е точно прах в очите, но с останалото съм съгласен. Познават само някои мисловни процеси и тяхното отражение върху очите и лицето. Естествено това не е достатъчно. Тяхната цел е (чрез психотрониката) душите с Духове да напуснат земята, и да останат само опове (ОП - органични портали). В момента магнитното поле на земята "играе" - полюсите се движат всекидневно (даже и има сайт в реално време да се види точно къде са полюсите в момента) - това оказва влияние на всичко живо на планетата. На птиците особено много. Човек също не остава незасегнат. Това е органът за равновесия - евстахиевата тръба. И досега тохторите (не е грешка - на фински е tohtori и lääkäri) не знаят как действа тя...
Въобще - последни напъни на отчаяни (от тъпандурството?) тъпандури©...

- Защо Манго не пие бира?
- За да не му се появи Туборг на мозъка.


Не *** - имам предвид повече от триизмерно - под вектор имам предвид че векторът прави "обем".
Времето се "случва" едновременно - всички събития в миналото сегашното и бъдещето се случват едновременно - сериозно говоря. Проблема при рептилиите/влечуги е че използват линейно време. На тях даже триизмерното им идва в повече. Но те така са си избрали инволюцията. Никой на никого не може да навреди във вселената. И не само в тази.
Проблема с агресор-жертва е илюзорен. Никой и нищо не може да застраши нашето съществуване.
При нас ХОРата инкарнациите стават едновременно - многопластово.
При рептилиите - последователно - линейно.
А иначе си прав - времето съществува само в низшата част на астрала и в трето (и надолу) измерения. При споменаване на думата Вечност триизмерния мозък се бунтува - просто не може да я осъзнае. Ще се опитам да обясня защо е така.

В началото РСтата били 4 битови. Четели и обработвали не повече от 4 бита информация като връзки. После станали 8 битови. Те можели да четат 4 битовите файлове, както и своите - 8 битови. (Правец - венеца на тъпандурския©2007 прогрес) По-нататък РСтата станаха 16 битови и мангала живков падна от власт. Щото Правец 8 не можеше да оперира с 16 бита информация. Щото му идваше множко на тъпандурския©2007 хардуер. Сега са 32 и 64 битови, а Правец 8 е само носталгичен спомен в кратуните тъпандурски©2007 - ма те и там живеят - в линейното си минало. Проблема при тъпандурите©2007 е, че знаят (поне са им казали), че като умрат ще умрат завинаги (ама че смърт няма - те това като 8 битов хардуер не могат да преработят) и гледат да живеят (то пък един живот) сега.
Не осъзнават, че са органични портали - накрайници/слуги на рептилските ми господари. Като написах последното се сетих за кучетата (не на Павлов). Куче никога не се бие с ръка - с вестник, тояга, пръчка. И кучето намразва тоягата, но не и човека, който го бие. Не знам колко битови са…

И в обществото е така - тоягите са агент гоце, СереГей СтаниШеф, пикльо шадраванов и другите тъпандури©2007 - те и поемат акумулираната ненавист на тълпата-паплач. А истинските "побойници" са скрити зад тези тояги. Не че не им знаем влечуговските именца... тц! Но ги знаем ние - ХОРата. А паплачта и понятие си няма за какво става дума.
Щото им са слаби процесорчетата на програмираните им "прозорци"

Нека да не забравяме казаното буквално в Писанията по този въпрос, че [Бог] ще дойде нощем, тихо и като крадец, за да излови задремалите на поста си...

Защото имам големи съмнения относно цялата автентичност на т.нар. библия написана в четвърти век, и с най-старите запазени извадки (кодекси) от нея от шести век.
Защото "новия завет" е на (колко е - той си знае) апостол павел, който никога не е бил християнин и никой от първите апостоли не го е признавал за апостол на Йошуа (Христос).
А истината за йогата Йошуа трябва да се търси в апокрифите, християните Николаити (в Ирак), и коптите в Египет.
И ако направим една повърхностна и бегла справка от тези източници ще излезе, че библията е лъжа от началото до края, а Истината е съвсем друга. Като остатъчен аргумент подкрепящ моите слова ще спомена юдейската секта Фарисеи - същата за която в библията се изсипват тон нечистотии - оказва се, че тя (в даден момент) даже не е била и в Синедрона, да не говорим за някакво светско влияние, която да е оказвала.
Фарисеите са отказвали да се месят във светските дела, били затворено общество, не признавали доста "пророци" от от писанието написано след митичното връщане от Вавилонски плен, явявали се наследници на скритото от паплачта учение на черният магьосник - "извлеченият от вода", отдавали се на медитации "будистки тип", и на не последно място като аргумент се явявали разновидност на есеите - къщите тези есеи, към които принадлежал и йогата Йошуа. Ако на библията може да се вярва, то това е във местата изявяващи омраза към истинското знание.

Давам пример:
Синедрона, заседаващ в Никея сложил думите на омраза приписвани на апостол Йоан към християните на апостол Николай - николаитите. Също така направили от апостол Юда предател. И не на последно място направили гонителя на будистката секта на Йошуа - Павел - - направили го апостол. И с "благословията" на император Константин определили веруюто на Павел (и неговите "програмни" внушения) за гръбнака на библията.
Естествено е имало и много "помощници" - да не изброявам всички епископи- - изроди-убийци - - само кирил ще спомена -епископа. Също няма да споменавам и холокоста-жертвоприношение на философите в Александрия.
Така, че Драконе, на библията не може да се вярва.

Астрологията е много точна наука. Знаеш ли каква конфигурация на планети има през декември 2012? Точно такава конфигурация е имало преди малко повече (не ми се отваря сега Астролог за да конкретизирам точно) от 24 000 години. Но и тогава не е било точно така, защото би трябвало да пренебрегнем завъртането около галактиката.
Това, което има да стане Ще стане! Независимо от желанието на масонските подлоги на синедрона, и тяхната дезИнформация.
Лично аз виждам проблема 2012 в друг аспект. Промяна на местата на полюсите и тяхното връщане на предишните им места. Така, както са били преди намесата на йЕхова низшата (май не помня точно - мастика или мЪстия беше - Пещерска - щото е от женски род това изчадие с много имена).
И проблема с магнитните полюси - тяхната промяна. На повечето люде (не казвам хора - нарочно) това ще се отрази фатално. Който не е преживявал проблеми с вестибуларния апарат (tohtori - lääkäri_те даже и представа си нямат за устройството и принципите на функциониране на евстафиевата тръба в човешкия мозък) няма да разбере напълно за какво става въпрос. *** вярвам знае за какво говоря.
За тези някои ще се опитам да поясня. Всички ние работим във представите си с триизмерно векторно пространство - тук на земята. Тези "представи" се оформят от магнитното поле на земята. Представата - горе-долу-ляво-дясно (ма не говоря за политика) - пред-зад. Също така времето се възприема линеарно - преди-сега-след. За ХОРата - душите тези представи не съществуват. Не съществуват и в горната половина на астрала, и по-високите измерения. Какво ли би се случило когато тези представи изчезнат? (поради преместването на магнитните полюси - дали ще е дълъг този процес не се наемам да прогнозирам) Аз съм го изпитвал върху себе си и мога да ви кажа, че като чувство е отвратително. Поне в началото. После идва едно "вглъбяване" и изчистване на мислите и чувствата - спокойствие и пълна липса на страх. И "разбиране", че освен "СЕГА" (не е вестник тц!) друго няма - няма преди, няма и след - - има Сега! И всичко се случва едновременно. (май пак се отплеснах - ще продължа това в друга тема - Sorry)

*** се шегува в свой си стил. Аз например държа на лунните цикли - нищо не започвам на стара луна - всичко ново се започва при новолуние или нова луна. Действа безотказно. Но като пример може да сложим в календара лунни цикли за земеделците и фермерите - кои растения на кои лунни дни трябва да се сеят, поливат, обработват, и берат. (ама това действа - сериозно говоря) А иначе за църковните празници - тц! - хич не ме интересува кой църковен малоумник кога е ритнал бакърчето и кога са го провъзгласили за светец.


Следва
©2008 Цар Кару I