16 януари 2008

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©

Факт е, че тъпандурите© копират чужди идеи, и ги представят за свои (Айнщайн не е единствения, който го е правил ). Да имаш собствени идеи, да си творец и създател, със собствен език е по-трудно отколкото просто да си копираш чуждото (изопачавайки го при това през призмата на тъпандурски© мироглед. За да бъдеш творец би трябвало да имаш собствен контакт с MЕME (за по-неграмотничките тъпандури© ще поясня произношението – произнася се МИЙМ), което не е същото с Егрегор (колкото и да им се иска да е на манипулаторите от Хнета). Това естествено не става насила или при добро желание – Миймето само те избира за контакт. :)

Харесвам „Комиците” („Къде сте вие – къде съм аз” :)) и често си свалям техни предавания от Замундата. Така и направих вчера – свалих си предаването от 11.01.2008. Голям майтап падна. Но бях неприятно изненадан когато чух там мой собствен „лаф” – Перверзатив©. Кофти работа – даже не споменават кой първи го е употребил този „лаф”. И „запитах” Google. Пълен шаш – лафа си е мой, употребен е първо от мен във (май бившия) форум на политолозите от Пловдив на 05.06.2007 – беше мой девиз – „Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©”. Даже помня, че една политоложка ме попита какво е това „Сурдинка”. Беше си шоу, и **** (Seine Saint Denis Style) го е изръсила по-късно в някакъв женски форум. Винаги съм считал секса с Перверзатив© (май презерватив се казваше) за извращение (ама не защото по време на секса мирише на изгоряла гума :)) и винаги съм го наричал Перверзатив©. Но за пръв път в нета съм го използвал на споменатата дата. Всички знаем от къде сценаристите на предаването „Комиците” взимат своите идеи. Преди всичко това е www.vicove.com (където много пъти съм публикувал измислени от мен вицове), но и от други сайтове за хумор. Защото все някой трябва да ги измисли тези вицове. Някой с много голямо чувство за хумор. И с контакт с MIME. Това, което ме накара да се замисля беше не копирането на лафа ми от сценаристите на „Комиците”, а факта, че форума на политолозите е бил следен. А той са състоеше от много тесен кръг хора. Малцина знаеха за неговото съществуване и пишеха там.. Това бяхме напусналите Хнета, заради манипулацията на собствениците му (и админи) към „независимите” участници в него. Seine Saint Denis Style беше първа, след това аз напуснах, следваха FlyDracon. После Alien (и команда админи) си затвориха сайта (уж за ремонт) щото стана много скучен само с дежурните „лайчи”. Беше доста любопитно – Хнета затвори по едно и също време със сайта на Войните на Тангра. И по едно и също време ги отвориха отново – в началото на тази година. И понеже случайни неща не се случват, то този факт „заглозга” моята любознателност. Та, получих по мейла един линк - http://www.xnetbg.com/new/images/stories/pdf/Razkritiqta%20na%20edin%20posveten.pdf

И го прочетох на един дъх. Беше невероятно манипулативно и глупаво. Разчиташе се на неосведомеността на читателите. Бил извадки от пост в някакъв форум - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 .

Естествено този форум е за тинейджъри и „плямпачи”, но се насилих да попрочета нещо (над 400 страници) от него. Манипулацията на Хнета „лъсна” още от третата страница. Първо не беше „Посветен” а „Извънземен”, после нямаше почти нищо общо (изкривен превод? :) ) с превода на Хнета. Ето какво написах на Alien, който е админ на Хнет:

Здравей,
Razkritiqta na edin posveten.pdf от вашия сайт - превода е ужасен и са селектирани само отделни
цитати от EXTRA TERRESTRIAL (което най-малко звучи като Посветен), ST In BG и т.н. Предполагам, че е
същия тред - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 до 418стр
GLP не е лошо форумче, но не можеш да разчиташ на него повече от глупостите написани в Зета Толк... :)
Поздравления за новия дизайн са сайта
Привет

Каруцар Пайтонджия

На което ми се отговори:

Хмм аз доколкото знам не е пи6ело ЕXТРА ТЕРРЕСТРИАЛ а инсидер но 4естно казно оригинала никога не сам го вијдал и сам 4ел единстwено само готоwиq превод които направих на пдф и му прибаwих картинка :) така 4е моје и да е ползwан друг изто4ник, така или ина4е 4е е дезинформациq премесана с нqкои истини е qсно на вси4ки :)

Предполагам, че е
същия тред - http://www.godlikeproductions.com/forum1/message118311/pg1 до 418стр

Ами сега като го видqх линка и про4етах - това вса6тност е пародиq на истинскиq материал :)))))

Моят обратен мейл:

Естествено, че е пародия
Значи този Alien от треда там не си ти? - Hey, ALIEN ..... User ID: 1655
А ST In BG User ID: 5013(извънземния?:)) ми звучи като някой от България...
J
Значи става въпрос за откровена дезинформация? И то по хнет?!... Или е може-би тест за интелигентност?:-) Не зная съчинителя на този файл кой е, но има моите поздравления за начина по който е поднесена дезинформацията - хапче истина скрита в баклавата от лъжи - жестоко готино...
:)
Привет

Каруцар Пайтонджия

О не аз нqмам ни6то об6то осwен с худојестwеното оформление на пдф то :) Нито посе6тавам другиq форум, нито сам писал w него о6те поwе4е с този ник. Никаде не използwам Алиен като ник освен в Xнет :)

Въпросите останаха неотговорени. Въпреки, че навеждат (бе, не се навеждам за да не станат някои номера от турската баня :)) на някои изводи. Един (като пример) е, че въпросните сайтове са под контрол на службите. И в двата сайта откровено се „пропагандира” Дънoffски концепции, всеки несъгласен (за Войните не зная – доста отдавна не съм бил там, но имаше един дъновист – Peteee – с подкрепата на админа) с мнението на админите е жестоко оплюван. А както знаем Дънoff е бил масон (при това от не висок ранг), секстант и комунист. Той е и довел комуноидите в България. Защо се е обесил (след един-единствен разпит в милицията, която се е държала относително любезно с него) не зная. Да кажат неговите последователи – комуноиди и комуноидки :).

И още нещо. Какво правят тъпандурските© сценаристи във форума на политолозите? „Лапат” чужди идеи и хумор ли? За тяхно сведение (специално за драскачите на учиндолския дръвник Трифонoff) ще добавя, че Jey Leno (от където най-много крадат идеи за тъпандурските© си предавания) сам си мисли вицовете и смешките. Вярно е – има 12 екипа, които работят за него, но е велик със своя MEME. А вие го нямате… :)

Щото къде е Той – къде сте Вие?

http://209.85.135.104/search?q=cache:TNtQpq3DdT8J:freeforum.politolozi.com/index.php%3Ftopic%3D210.15+%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl=bg&client=firefox-a

Каруцар Пайтонджия



Пол:
Публикации: 395

Каруцар Пайтонджия


Re: Сектите в България и света

« Отговор #16 -: юни 05, 2007, 08:11:15 »



Цитат

Този тип е типичен диктатор

Добре де Dream, ако се замислим по-дълбоко - какво е значението на думата диктатор?
Техниката по промиване на мозъци не е от вчера или завчера. Както знаете се употребява от всички политици и медии. Да сте разбрали нещо смислено от бръщолевенето на някой политик? Едно единствено смислено изречение? (Оу - да бе - щяха да ни таковат без перверзатив за 800 дни)
При промиване на мозъка (като техника говоря) е ограничена възможността за комуникация на душата с нейната "дреха" - тялото и мозъка. Това си е чиста черна магия. При зомбирането душата напуска тялото и отива в астрала, но жизнените процеси се осъществяват с 1 тънка сребърна нишка (както при сън).
Всяка промиване (или зомбиране) на мозъка е изпитание към душата - да се научи да различава Мая (илюзията) и да се обърне към Духът си в себе си. С други думи - еволюция.

Смях под сурдинка е като секс с перверзатив©


http://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=170.45


©2008 Цар Кару I

4 коментара:

Анонимен каза...

Даже и ти намерих линка на въпросното женско форумче: http://66.102.9.104/search?q=cache:GcKOqsm3-UgJ:forum.rozali.com/viewtopic.php%3Fp%3D84753+%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2&hl=bg&ct=clnk&cd=5&gl=bg&client=firefox-a

Айде да си имаме уважението ,все пак ... Нека предположенията ти да не бъдат обявявани за истина, че не е коректно, а аз все пак имам някакви впечатления от теб. И това за името все пак беше доста гадничко, при условие, че аз никога не съм използвала името ти никъде, дори и в скайп ;) Нали ти тръбеше за службите, защо сега правиш точно онова, заради което беше затворен нашият форум? Доста си по-голям от мен и постъпката ти с публикуването на името ми наистина изумява ... И бъди сигурен кой какво е писал, защото утре може някой да ти каже нещо за твой познат и ти да повярваш. Много добре знаеш как действа някои организации. 3 мери, 1 режи.

Цар Кару Ⅰ каза...

Sorry Seine Saint Denis Style, името ти съм го пропуснал по погрешка, която току-що оправих. Неволно беше за което моля за извинение.
Това за меренето и рязането от правилата за юдейското обрязване ли е? :))
А иначе:
Термините Тъпандур©, перверзатив©, и останалите мои © думички - при обстойна проверка от моя страна не само в Google, но и във всички търсачки и кешове показват само мои публикации. Толкова по въпроса.
Тези, които имат са ларж и раздават на другите "имането" си.
А тези, които нямат крадат и копират от тези, които Имат. Но не стават по-богати. Нито са щастливи.
А щастието се състои в Споделяне на Имането :))
Привет

Цар Кару Ⅰ каза...

Seine, сега като се замислих - може и да не си била ти тази Дженифер от форума на Розали, а някоя друга от форума. Отчитам го като собствена грешка в предположението си.
Една от ползата при употреба на перверзатив© е да се "скрие" голямата, необрязана, и очевадна Реалност под "невинната" форма на перверзия (думата перверзия мисля че е © на чифутите от времената на Содом и Гомор).

Анонимен каза...

Личен месаж

Здравей Каруцарю,

Бих искала само да уточня, че аз пусках Хнета и Войните с мишите опашки в моя блог за четене като излишно подчертавах, хората да търсят рационалните зърна в цялата там плява. Не знам други форуми, може и да има, на български език, които да разнищват все пак малко нещата и хората, които си нямат понятия, но са си запазили усета за истината, биха могли да си извадят някои поуки.
Имай в предвид, че има много хора, които дори не са чували за зомбиране програмиране и прочеее никога през живота си и нямат понятие, че са експериментални мишки и съдбите им и те самите са изцяло дърпани на конци.
Иначе за мен беше ясно почти веднага, че са на пълно подчинение от тайните служби и манипулаторите, след като ме изгониха почти веднага и от двата форума, тъй като те много добре знаят, че аз няма да напиша един ред под сурдинка или под нашепване на когото и да е било на света.
Това е, исках просто да ти е ясно моята позиция по въпроса.
Исках да ти кажа също, че много ми хареса това, написано от теб:

Всяка промиване (или зомбиране) на мозъка е изпитание към душата - да се научи да различава Мая (илюзията) и да се обърне към Духът си в себе си. С други думи - еволюция.

Много точно, поздрави ... !!!

Сега един съвет, нали съм ти кака все пак, не допускай везните на егото ти да натежават много, защото ще изпуснеш бързо правата линия.Не би трябвало за теб да е важно, какви нови думи си пуснал в обръщение,по-важното би трябвало да бъде да отваряш доколкото това е възможно очите на хората за манипулациите, които се упражняват върху тях, но не за слава и претенции разни.
Аз вкарах много думи малко за майтап и много за размисъл и винаги анонимно и просто се радвам пак анонимно, че ги ползуват и много други като Сер-гей Стани-шеф, Ойл Файда и много други. Анонимният Народен фолклор и вицовете са по-трайни във времето от мъдруванията на подписниците.

Егото е било винаги много лош съветник за всички, без изключение.
Леле мале и ти ще ме изгониш, не бой се, аз си тръгвам сама. Какво да правиш това е скорпиона, цепи направо.
Чао

Надежда

П.П. Ако ти досаждам си кажи, аз съм най-разбрания човек на света, ще те забравя на секундата.
Аз търся истината навсякъде, дори там, където най-малко се очаква да я намериш при най-голямите манипулатори или при най-голямите им жертви, винаги има следи от нея. Който търси, намира.