04 август 2012

Pantudi ІІ

(На средностатистическия бокотиквовист, комуто този пост е безинтересен, поради факта, че няма цици, вагини, и други "атрибути" на животинския свят, нито турски сериали, на които да еакулират, препоръчвам "крясъка" на фармацефтичната индустрия - HandzOff.)



Мдаа, а ние да продължим с темата. И с Атлантида. Има връзка и то каква... Но да сборуваме казаното до сега.

Значи, Идея, Инволюция, Минерално царство, Растително царство, Животинско царство, и преходния елемент към Божественото - Човешкото Царство.
Всички Същности/Души преминават по този път. След Човешкото царство следва Божествен свят - чисто енергиен и неполярен (недвойнствен - мъжки/женски). В този свят няма инкарнации/реинкарнации, които пък (и съвсем между другото) астрологически са изразени от 8ми дом, подвластен на зодиакалния знак Скорпион и Плутон.) Дом І-ви е изразител на Идеята и е прединкарнационен, в материалния свят. Там намираме знака Овен (АЗ - Висшето Его), който е под влиянието на планетата Марс (всички сме минали от там). Инкарнационно/реинкарнационния процес е при домове от втори (Телец, под влиянието на Венера и числото 5) до осми (Скорпион). Ето и как изглежда енергийно "интифата":
Домове от 2 до 8 - въртележката на хамстера





Домове 2 и 8 (Телец и Скорпион) са Севера и Юга, северния и южен полюси на кръста, на който (ужким де) били разпънали Йошуа, когото гърчулята (по фанариотски навик) наричат Христос, а за това, че Крестос е мангалоида Кришна вече съм писал и преди. Това е и слизането надолу - Инволюция. И сега настава интересното за браткиша съблогър Дзвер.
На Изток на този отвес (Телец/Скорпион) се намира "венецът" на животинския свят, и неин апогей - знака Лъв. Лъвът обитава дом 5, който е изразител на Любовта (ама не тази лиубофф, за която си мислят гръбначностълбово мислещите из чалга дискотеките - онази лиубофф/секс се намира в 8ми дом и Скорпион, който управлява, и половите органи, и нагона, барабар с кожно-венерическите заболявания, към които проказата на Осареф/Мойсей също се числи), под влияние на Слънцето (онова - невидимото Слънце и числото 13), и втори управител Юпитер. Любовта, която Лъвът обладава, се активизира чрез Слънцето в Сърцето, което вече енергийно активизирано ни води по пътя на Еволюцията към човешкия знак Водолей (на запад). Водолея се управлява от Уран (Сатурн, господаря на времето, е негова еманация), който е андрогин (нито мъжки, нито женски, но цялостен), и чиято ниска степен е най-близката до Сълнцето планета - хермафродита, господар на Въздуха - Хермес/Меркури. Уран управлява и вълновото (неполярно) електричество, и Тесла е негов Пророк. Тази енергия на Уран (мисля, че термина електричество не е точен) е вълнова и необхватна в граници, и тя активизира Сърцето по този начин:



(Лакховски беше убит от чифутоиди на "безлюдна ню-йоркска улица" посред бял ден точно поради факта, че активизираше сърцата на хората с вълновият си излъчвател.)

Но, за да стане животното човек е необходимо Водолея да победи Лъва (противоположности са - в опозиция 180°), РАзУМа над материята, Човешкото над Животинското. Това браткиш Дзвер е и смисъла на Свинкса, който (между другото казано) е построен преди потъването на Атлантида, и с тази символика - във всеки случай преди 10500 ВС - във времената на Лъва - тогава, когато душите от онзи "грозд" са преминали от човешко към Божествено битие. Онези души, чийто останки археолозите постоянно намират, но цензурата на Археологическата мафия (под управлението на чифутоидната Мадам) не публикува,





освен че са построили пирамидите+свинкса, но са и приключили с "Въртележката на Хамстера", преминавайки след победата си над рязаноклиторната Мадам към Божествения Свят. И сега (в епохата на Водолей) е наш ред да повторим стъпките им. И въпреки че Мадамчето е положила доста усилия да ни попречи, населявайки животински души (кришноитско-семитско-джагалски) в Човешкото общество (животински инкарнации в човешки тела), ние ще го направим. Защото това е нашия път на кръстопътя (разпънати на астрологическия кръст: от Телец към Скорпион, през Лъв до Водолей), на който все-още стоим. И несъмнено ще поемем по пътя Нагоре - там, където принадлежим.

:) И да завърша в типичен мой шеговит стил. В пачаврата (с гръмко име библия) Йошуа/Исус бил казал (перефразирам):
- Не поемайте широкия път - той води до погибел. (:) боко тиквата цели магистрали построи - широки и многолентови - метър по метър ги открива ежеседмично)
Тесният път е за избраните (:) това "тясно" как да го разбирам и аз не знам - бокотиквовистите и гръбначностълбомислещите му казват заден мост, а анадолците+грчулята - анален секс), и тяхно е Божието Царство.



Ако разсъждавам с телевизора (и Btv) значи - никакви магистрали - само малки третостепенни пътища. Там е истината. И в знака "Стеснение на Пътя"...:)



:) Ааа, на такъв път се мятам на НемаТодския мотор



и се отправям към НемаТодистката църква на богуслужение и литургия НемаТоду (...Името Му).



Там сестрите НемаТодистки сервират божествените елексири по този начин:



По някое НемаТодистко време на литургията изпадаме в екстаз



и забиваме банана в пъпеша,



а някои играят Шах,



докато църковния бенд дъни яко...



; докато завършим НемаТодската литургия минава бая време... :)



2012 © Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae

1 коментара:

Анонимен каза...

Rule #34 изкърти миффките и заби банана в пъпеша. :)