03 юли 2009

About Christ, Jesus, and forged history


About Christ, Jesus, and forged history

За Христос, Исус, и фалшифицираната история
Тази история много ми напомня вица за Санта и оралната любов. Не го ли знаете? Дето един облечен като Санта си поркал червен винцок в парка, към него приближава жена с молба да и подари за Коледа Нова кола, фалшивия санта и казал, че може да стане само ако му "завърти" една орална "лиубофф", естествено следва "падане на колене" за молитва (позата на монахините), "извъртването" на въпросната "лиубофф", след което следва женския въпрос:-Ама нали Мерцедес ще бъде колата?
Санта се засмял, после се натъжил и отговорил:- Абе ужким сте зрели хора, пък още вярвате в Дядо Коледа...

Та и тази история за християнството много ми напомня за горния виц. Ама хич не е виц, а си е действителност, много тъжна, със сексуално-перверзни отенъци. Но да я започнем историята...
Имало едно време (ама как започва само ) едно езеро (галилейското), една "набързо оженила се" жена (много била наивна нещастната - повярвала на някакъв коцкар - (че е "божия дух") и му "пуснала" - резултата от "пускането" се показал след 9 месеца - абе като горния виц ), и трима мнооого мъдри арийци - мъдреци. От Иран. Като се "излюпил" резултата от "пускането" тези мъдреци дошли да я съветват.
Казвали и: -Моме, ти си женена от има-няма 2-3 месеца, а вече раждаш. Знаеш ли, че според закона на рязаните пластелинчета трябва да бъдеш умъртвена с камъни. И не само ти, но и "плода" на твоето "пускане"? Имаме магьосническа школа в Египет. Ако ти е мил живота отиди там - ще ти дадем препоръчително писмо. А резултата от "пускането" ще наречем Йошуа и ще го направим лечител и посветен Орфеист.


Нямало какво да прави жената - ще иде в Египет - нямало мърдане. И отишли цялото семейство. Тогава нямало още паспорти и визи - измислили ги по-късно като "струмент" за цоцане на парички. Какво е ставало през десетте години на пребиваване в Египет на Йошуа приказката не разказва. На следващия кадър от нея виждаме едно десетгодишно момче с име Йошуа да беседва с рязаните пластелинчета в храма на мадам курвата (с рязан клитор) йехова. После момчето отишло в Индия и бил там 20 години - на обучение в магьосническия занаят. Там го зовяли Иса. Станал магьосник за чудо и приказ наш Йошуа/Иса, но един ден го заглождила носталгията. Ами така де, писнало му да гледа треволяците с които го хранели. Не искал да бъде вече марулоядец. Дощяло му се вълчо мезе, червен винцок - ей тези три работи. Да, ама къде да се върне след като няма родина. Там където се родил (до езерото галилейско) е бил само няколко месеца от живота си. Да отиде в Египет и да се цани за лечител? Тц, не ставало - имали си достатъчно. Значи остава само галилейското езеро - да се върне там, да лекува хората, да си намери "изгора" за уплътняване на нощите с приятни неща. Речено-сторено.
Останалите кадри от историята може да прочетете в Книгата (библия) или на адрес http://karutzar.blogspot.com/2008/04/joshuas-day-of-resurrection-erection.html


Остава обаче въпроса: Защо Йошуа е наречен Христос? За създаването и целите на днешното християнство съм писал и преди - да не се повтарям. Кой е Христос, каква мисия е имал, какво е направил, и как е завършил земният си живот? Мисията на Йошуа в общи линии се е състояла в ядене и пиене - ей тези 3 нещица. И само между другото се опитал да разбуди мозъците на цървуланковците около себе си. До колко успешно - не мога да преценя. По-скоро неуспешно. Щом са го повесили на кол (не е било кръст а дебел кол-дърво ο σταυρος означава кол, а не кръст) значи "яко е нагазил лука". Но както и да е, тези които са го познавали не са го наричали Христос, а учителят Йошуа.

Христос е бил много преди Йошуа да се роди. 2000+ години преди него. И е умрял на "небесен" Кръст. От неговите учения се е учил и Йошуа, с неговите лечения е лекувал. Въобще Йошуа нито е казал, нито направил нещо, което да не е било направено и казано преди него. И името на този посветен Христос е било Орфей. Не ми ли вярвате? Ето, публикувам фотото на табличка, която до 1945г. е била в Берлинския музей, сега е притежание на Ротшилд.





Мдааа, интересна история стана - нали? И май ще се окаже, че ангелите на йехова (да не и споменавам курвенските титли) са малко по-други...





А "седалището" на йехова си е баш тук...



Такива ми ти приказки...

©2009 Цар Кару I

3 коментара:

Eva каза...

Това е много интересно...
Откъде я изкопа тази табличка с Орфей рзпънат на кръст като Исус, май не е уместно да казвам като Христос.
Във всеки случай Херметиците и по-точно Джон Бейнс, твърдят, че най-великите учители на Херметизма (като се изключи Хермес, разбира се) са Орфей и Исус Христос.
При необременен(от тълкования) прочит на Новия завет действително се откриват много прилики между ученията на Хермес и Христос.
Колкото до Орфеизма - губи се много информация...Къде ли не се ровя - а си е интересно учението, само дето как ли не го тълкуват :)

Eva каза...

Здравей отново.
Много искам да ползвам тази керамична табличка(с изображението на Орфей). Пиша реферат на тема "Религията на траките от предримската епоха".
Може ли да ми кажеш къде си я видял, искам да кажа, че за преподавателите ми едва ли е много уместно да цитирам блога ти като авторитетен източник на информация(въпреки, че може би в някои онтошения е по-достоверен от публикациите на някои археолози :))
Пиша ти тук, защото не видях отникъде мейл или нещо такова.
Моля, ако не е проблем (и ако още помниш откъде е) прaти линка на gerygb@abv.bg.
Много благодаря!

JEDIDIAH каза...

Ами срещу истината нищо не може да се направи. Орфизмът е първохристовия образ. Дионисус е Дион Исус двойният може би Исус или ДВАЖДИ ИСУС от Родопа Българска планина.