17 април 2008

Terrorism – Jewish red patent and © from year 1925…

Terrorism – Jewish red patent and © from year 1925…

Тероризмът – еврейски червен патент и © от 1925 година…



Едва ли някой от публиката на азис в БългАрия си спомня от ученото в училище за далечната 1925 година. (Все още се чудя защо го слагат това „РЕ” в реПУБЛИКА България? Сигурно за благозвучие или е някакво наречие (ае РЕ – ша варвим ли?)
Съмнявам се дали са го учили въобще – при тази публика „ученето” се измерва в (изпити) градуси и децибели в „Тарикати”. И в тъпандурски© степени (справка – мини-стърчи на образУванието тъпандурско©). Че комунизЪма е еврейски като „изобретение” и ционистки като същност е може-би неизвестно само на тази публика. А термина комунизъм е синоним на тероризЪма от самото си начало. На тези, които на са от публиката (на азис) не им трябва да обяснявам какво означава Rothschild, а на „публиката” и да им обясня ще им е безинтересно, или няма да го запомнят (ако го разберат въобще).

Та ставаше въпрос за 1925 година. Вчера (16.04.2008) се навършиха 83 години от комунистическия терористичен атентат в църквата „Св.Неделя”. 150 човека загиват под развалините на срутилата се от заложените и взривени от комуноидите 25кг. взрив. Повечето са неполитически настроени граждани, жени, деца. Ранените са над 500, много от които почиват по-късно от раните си. Комуноидите жертваха тези ХОРа в името на „вярата” си в jhwhмадам проститутката с (от)рязания клиТОРкръвожадното чифутско богче от библията. С други думи – жертвоприношение – холокост.

Нито им е било за „сефте”, нито ще им бъде за последно. Комуноидите не са ХОРа – в смисъла наследници на Бог ХОР – сина на Амон Ра (слънчевия Бог) – създателя на Човешката Раса. Те (не само комуноидите) са ОПове (демони на jhwh в човешки тела) – органически портали. И друг път съм писал за Слънчевите и Лунни религии, за Любовта и Омразата, за Живота (битието) и Смъртта (небитието), за ХОРата и ОПовете, за Творчеството и Кражбата. Йошуа (Ииса – Иисус) ни нарича СОЛта на земята (СОЛСлънце), и ТОР. Така ни назовава и мадам курвата йеховаjhwh в своите „съвети” към демоните си описани в ТалмудаТОР. ТОР е и слънчевия скандинавски Бог. Без ТОР нищо не никне в природата не само на земята. Без ТОР (или СОЛ) няма живот. А липсата на живот е Смърт или по-скоро (защото Смърт не съществува) има бавно разтваряне в Небитието.

Точно това ги чака Сульо и Пульо (Пикльо Шадраванoff), агент Гоце, СереГей СтаниШефф – да не ги изброявам всичките чифутообразни рязани пластелинчета поименно. Защото всяко нещо си има край (само кренвиршите имат два края) за полусъществуващите в линейното време. И всичко вибрира на определена честота. Една вибрация убива (разрушава) друга – „затихва” я. Тази вибрация ще разруши всички бактерии и вируси на мадам курвата (от сой) jhwhкомуноиди и комуноидки, ДРОГАри и дроГАРГИ, всички рязани пластелинчета, чифутообразни мутриоти и манголюбОФЦИ с антилигентен калпацитет, ТЪПАНдури© и ТЪПАНдурки©. И тази вибрация идва. Вече се усеща паниката – не ще ви достигнат бакърчета за ритане.

Уран има цикъл на завъртване около СОЛСлънцето 84.01 години. Той е господар на Промените, катаклизмите, Свободата, електричеството, комуникациите, и още какво ли не. Без него промени в настоящето са невъзможни. През далечната 1925 година по негово „разрешение” на червените малоумници им беше позволено с определена цел да направят атентата – холокост - - църквата „Св.Неделя” беше срината до основи. През 2009 година на два пъти (заради ретроградното си движение) Уран се „завръща” в същата точка, където е бил през 16.04.1925 година - - 26ти март и 21ви октомври 2009г., както и на 21ви януари 2010г. – 25Pis42. Уран е бил в същия градус на Риби през 16ти април, 19ти септември 1925г, и 7ми февруари 1926г. Атентата-холокост е станал при първото „докосване” на Уран в 25тия градус на Риби, не при ретроградното му връщане, или отново „завръщане”.

Уран се „завръща” на 26ти март 2009г. в 25Pis42. Каква ли „изненада” ни готвят тъпандурчетата©? Нов холокост? Изтребване на ХОРата? Тъпандурчета© недоносени, не РАзбрахте ли, че всяко нещо си има край?

2012 не е далече – още малко остана. Идва вибрацията на Танг Ра. Тя се чака от ХОРата с нетърпение отдавна. ХОРата сме „настроени” на тази вибрация. Ние вибрираме на нейната честота, с нея сме родени. Тя е нашия живот, енергия, творчество. За нас тя е живот и съществуване, но за рязаните пластелинчета на мадам курвата йеховаjhwh – тя е Смърт и Небитие.
Купувайте си бакърчета комуноиди и комуноидки – да имате какво да ритате когато дойде времето ви – Небитието и Забравата.

Алоуу Тъпандурите© - скачайте от капандурите...


Karuzar Paitondjia ©2008