23 януари 2008

Какво казват политиците когато изнасят речи?

НИЩО! Не само, че нищо не им се разбира, но и НИЩО не казват. За НЕЩОТО и НИЩОТО съм писал и преди, но сега става въпрос само за НИЩОТО. Защото политиците са НИЩО, едно голямо илюзорно НИЩО, въплътено в Матрицата на собственото им Его. Предлагам ви една реч на господин Храсталакoff. Must to see...




Приятно гледане. Ако не разберете НИЩО не се сърдете на мен...
Защото такава е природата на НИЩОТО... - Тъпандурска©...



Този плакат може да се види в центъра на Хелсинки (Сьорнайнен) и гласи:
"Същото лайно, различни гъзове"...

2 коментара:

Анонимен каза...

Докато тъпъндурите и тези, които се мислят за нетъпъндури разнищват нищото, като например Храсталакоф и очакват да излезе нещо, неговите кукловоди правят нещо, едно много голямо НЕЩО. Те тотално тъпунгират човечеството, като го затъпяват все повече и повече.
Интересното е, че колкото тъпунгелите стават по-затъпени, толкова повече им се вдига самочувствието, само защото са им дали възможност да се подиграват на едно голямо Нищо и въобще не им минава дори като течение в главата мисълта, че точно по този начин стават още по-голями тъпунгели. Така де, вместо да се занимават с кукловодите в сянката, те си губят времето с парцалените кукли на сцената, от които нищо не зависи, макар и да водят спектакъла.
Ама, ха де, иди им докажи, че са по-голямо нищо от нищото, което нищат.
В последна сметка на това се вика висша манипулация за низсшата популация, която се напомпва с въздух по този начин и се дуе ли дуе, но като го боцнеш само свистяш въздух се чува и се сплуват на бърза ръка като спукани плондери.

Така че,с две думи казано, участниците във висшата манипулация не се с нищо по-заострени от тъпунгерите, нищо че се явяват един вид малко избранници на съдбата, поне за такива се вземат.

Е, да, ама, не !!!

Илюзията и тях ги омаяла.

Надежда, всяка тука оставете,че от вас човек става, щом започнете да си мислите, че власт над някого имате.

Надежда

Победител е единствено този, който единствено власт над себе си има.

http://enkade.blogspot.com/

Анонимен каза...

Mi da, nali tova e nachida da krachim s edri stwpki kwm svetovnata judo-fashistka feodalna republika. No predi tova shte ni oprwstenjat vsichkite 9po edin universalen chip na vseki)