13 септември 2007

Търси се Pippi Пиппи Има псевдоними Red Pippelin и Red Lud Pipelin

Моля за вашата помощ. Търси се Pippi със стар веб адрес http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Прилагам и снимката му от 2000г.

Момчето е от Варна, един от най-добрите фотошоп специалисти в България, започнал обучението си в Холандия и го е завършил в силиконовата долина. Последната вест, която имам от него беше през 2002г. или края на 2001 - тогава работеше в някакво списание във Варна. Стар форумец от форума на Монитор. Невероятно будно и начетено момче. По едно и също време затвориха неговия и моят сайт (манго кост офф беше на власт), но той си премести хостинга, а аз го спрях - и двамата имахме проблеми заради публикуваното. Старите мейл адреси не му работят. Не зная какво се е случило с него. И всички наши общи и-нет познати не знаят нищо за него. Просто изчезна. SadPippi се интересуваше от всичко, но от конспирациите и религиите - най-много. Четеше свободно на 3 езика, а английския му беше невероятен.
Публикувам тази тема с надеждата да се свържа с него. Той не би пропуснал този сайт и форум.
Моля всеки един, който знае нещо за него, адрес, някаква информация, даже и слухове, да ми пише на karutzar@hotmail.bg или публикува тук.
Предварително Ви благодаря за съдействието

Има псевдоними Red Pippelin и Red Lud Pipelin
Последно видяан в нета в края на 2002 година. Значи 5 години ни вест ни кост. Cry

Ето какво ми показва pipppppi55555@hotmail.com>
<> QUIT
На скай форума http://forum.skycode.com/topic.asp?topic_id=3081&S=-1 когато го проверявам в Advanced Email Verifier - > RCPT TO:< един пиппи със същия мейл адрес (какъвто не съществува според хотмейл) - в профила му няма дата на регистрация (хм - странно) - само мейл. Но последните му писания там са от април 2001 година

Пиппи сме си говорили на дълго и широко. Имаме еднакви възгледи и разбирания. Никога не сме се срещали на живо - не сме го искали и двамата в този момент на времето. За да ми изпрати снимката си значи ми е имал пълно доверие. Той също имаше моя снимка. Мисля, че му знаех и истинското име - беше писано в някакъв мейл, но той се затри след като ми "форматираха" РСто дистанционно - заради файловете за свободната енергия, които бяха "изтървани" в един форум. Но това е друга история. Нета винаги е бил обект на следене от службите. Просто ти е слаба фантазията какви редирекции има - цялото инфо което излиза от моето РС се клонира и изпраща "някъде". Ще ме питаш от къде го зная - ами имам си специална програмка - тя блокира тези клонинги. Мога да ти изпратя и адресите на тези "някъде" - бая много са. Яка параноя ги е хванала службите. А нашите са най-зле - - навсякъде "виждат" революции и насилствено сваляне на властта - пълен ужас - неуките кученца са пълни гьонове - хич не са наясно с материята в нета и съвсем не са в час. Пък и от време оно си имат дефицит за кадърни хора - щото там се назначават не по интелект а по вярност и партийна принадлежност. И понеже не могат да се справят (глобално) с проблема на контрола интернет ще се закрие и ще се направи нов. Под пълен контрол! И то много скоро. Такива неща сме си и говорили с Пиппи - за начините на комуникация тогава, когато свободния нет ще спре. Той и сега е филтриран - чрез DNS сървърите. Знаеш ли какво е DNS? Само, че дядо ти Каруцар е от стара баня тас. И не използва DNSа на доставчика а си има свои (много достоверни) DNSи - и минава през тях за дадени адреси. Но май се отплеснах по темата - нека да четат кученцата - да се образоват - да станат по-умнички - - не им ща хонорар за обучението.

Пиппи говореше свободно и прямо за проблемите на хората и обществото. Аз също - и до ден днешен. Но при мен елемента на ирония и сарказъм е много по-голям. Такъв ми е стила и на мислене. При него (Пиппи) нещата се казваха направо, аргументираха с желязна логика. А това дразни. Яко дразни ОПовете. Не случайно пуснах и извадката от Платон. Слепите и невежите ненавиждат да им се казва, че са такива. И Светлината ги дразни. "Изчезна" не само Пиппи - и други хора. Заглушени по един или друг начин. Тук публикувам и снимката на някои от тях - всички до един много интелигентни хора. На никой от тях вече не му работи мейла и нищо не знам за тях - Митничар, Лиана, Майки , Ленче, Таратунчо, Кръц - все стари форумци.

Напълно е и възможно насилствено да са го вкарали в психиатрията - както едно време правиха с политическите дисиденти - нищо ново под слънцето...

Хъша също отсъства от веб пространството - но поне знаем къде е - у хамериката

Значи Пиппи вече го няма - с Моссад шега не бива - не че ни е страх - знаем кои са и на какво са способни. Тази случка става в 2003г. - Пиппи престана да ми пише доста преди това - престана да пише и в нет пространството. Дали не е ред сега и на Чоли? Него не го е страх - в това съм сигурен - той се е доказал - минал е през ада - онези рязаните няма да го уплашат.

Вижте какво докопах в нета:

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ

Моше Ицхак

Mon Sep 8 20:34:19 2003

ТЕЛ АВИВ

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ

СЛЕД ПРОУЧВАНЕ, ИЗРАЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО УСТАНОВИ, ЧЕ ИЗРАЕЛСКИЯ НАРОД ИМА НОВИ ЖЕСТОКИ ВРАГОВЕ! ДОСКОРО ТОВА БЯХА ПАЛЕСТИНЦИТЕ НА ЯСЪР АРАФАТ, НО МНОГО ПО- ЖЕСТОКИ И ЗЛОВЕЩИ ОТ ТЯХ СА НОВИТЕ СМЪРТНИ ВРАГОВЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД - ЧОЛИ БОЛИ И ПИППИ!

С НИЩО НЕПРЕДИЗВИКАНИ, ТЕ СИПЕХА ХУЛИ И ЗАКАНИ СРЕЩУ МИРОЛЮБИВИЯ ЕВРЕЙСКИ НАРОД И СИ НАВЛЯКОХА СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМУЩЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА СПРАВЕДЛИВА МЪСТ ОТ НАС - ЮДЕИТЕ!

НАВРЕМЕТО НИЕ УСПЯХМЕ ДА ИЗВАДИМ АЙХМАН ОТ АРЖЕНТИНА И ГО ОСЪДИХМЕ В ИЗРАЕЛ. ТАКА ЩЕ ПОСТЪПИМ И СЪС ЧОЛИ БОЛИ И ПИППИ.

ДВЕ БРИГАДИ КОМАНДОСИ ТРЪГВАТ СЪС НАЙ- СВЕТА И СПРАВЕДЛИВА МИСИЯ. ТЕ ЩЕ ОТКРИЯТ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ И ЩЕ ГИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ЕВРЕЙСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!

ПИППИ СЕ КРИЕ ЗАД РАЗНИ ГУНИ, НО ЩЕ ГО ( Я ) НАПРАВИМ НА МУНА! ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ГАВРИ СЪС НАС БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД ГО ОЧАКВА НАЙ – СУРОВО ВЪЗМЕЗДИЕ!

КОЙТО ИМА НЯКАКВИ ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПНИКА ПИППИ, МОЛЯ ДА НИ СЪОБЩИ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ МЕСТОНАХОДИЩЕТО НА ПИППИ!

ЧОЛИ БОЛИ ВЕЧЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА НАМЕРИМ!

СУРОВО, НО СПРАВЕДЛИВО ВЪЗМЕЗДИЕ ОЧАКВА ВСЕКИ ДРУГ КОЙТО НЕПРЕДИЗВИКАНО НАПАДА И ХУЛИ ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД!

INFO NA
mos2003AD@yahoo.com pls.

Благодаря на всеки един, който помогне с информация относно Пиппи. Или ако има връзка с него да го уведоми, че го търсим аз и Чоли от Шведско. Моля ви, публикувайте този пост във вашите блогове с благородната цел да спасим Пиппи.

Благодаря ви

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

http://pippi.freehosting.net/zioneer-queue.htm

А Вижте до какво се докопах току-що:

А Пиппи го отрязаха по искане на Международната Демократична общественост.
Щото беше на път да задуши форума.
Като плевел същи.
И щото никой не може да се подиграва БАДЕЕВА с народа родил
сър Исак Нютън и хер Алберт Ейнстейн и Ариел Шарон!
Сега стои в Стара Загора и драще по стените.
И вика подобно Императора Август-
"Монитор-върнете ми достъпа до форума"-това вика пиппи
А Август бродел вечерно време в двореца и стенел-
"Квинтилий Вар,върни ми легионите!"

Линка е тук

Нашето старо познаниче - пpoф Пoпoвckи - ченгенцето. И от къде знае той за Пипии?

5 коментара:

Цар Кару Ⅰ каза...

Пипи беше (честно казано, с натежало сърце трябва да си призная - беше) невероятно умно момче. Беше на обучение в Холандия, а после сума ти години в Силиконовата долина - да учи Фотошоп. И беше най-добрия фотошоп специалист не само в България но и на балканите. Беше от Варна и работеше в някакво списание като оформление. С него сме си писали доста, а и доста добре се познавахме от форума (вече бивш) на в. Монитор. Беше манго костово време - свободата в Бг нета беше нещо относително - Монитор беше местенцето за опозиция на хамараканската инвазия в Югославия. Не че ми е пукало за сръбските фашизоидни националисти, Младич, и Милосевич, но честно казано ги предпочитах като физиономии пред свинско-жидската мутра на (тогава) външния уса министърка. Абе - дълга история. Да я направим кратка - "изчезнахме" за известно време - пък и всеки си имаше житейски проблеми. Но се появихме (за ужас на кученцата) отново. Всички без един - Pippi го нямаше никакъв. Изчезна просто така - без следа. Мейловете му не отговаряха и бяха невалидни. Ни вест, ни кост - толкова години. Той не би се загубил без да се обади. Достатъчно добре се познавахме. Напълно вероятно е в кратунките на кученцата да се е зародила идеята за преврат (от негова страна) и да са го прибрали на топло - по сталинистки метод. И сега се опитват да заметат следите. :( Няма да стане. Ще го кажем направо:
Pippi е изчезнал не случайно и пръст в това имат службите - тези същите - на г-н.Шадраванов - дето пазят властвоимащите от собствения му народ.
Вижте какво Пипилотата е написала през 2001г. hhttp://pippi.freehosting.net/manus.htm
Шенген - Ден
Ченге - Ген

На сенчестия бизнес му трябва време да излезе на светло.
Алоууу, Моше - знаеш ли колко ви остава на вас - рязаните пишки? Щото аз знам. Ама няма да ти го кажа. Много поЗдрави на курватата йЕхова от дядо ти Каруцар - щото и на нея няма да и се размине - на никой няма да му се размине - чак до софия долната...
Моше, живота на Сатурн ще ви се стори много тежък. Но не мога да ви помогна - много ви станаха мръсотиите - всяко нещо си има капак - а вашето преля - чак се оляхте. Под секрет ще ти прошепна, че на Сатурн енергиите дето сте ги крали с векове бавно ще се изцеждат от вас - капка по капка - щото Сатурн не бърза - господар е на времето. И ще линеете бавно - в собствените си кармични спомени - от времената, когато сте крали енергии, които не бяха ваши - и си живеехте добре. И ще умирате бавно - капка по капка. Мен ако ме питате - не трябваше да си режете пишките - голяма грешка направихте на времето. Сега ще си плащате. Не на мен естествено - аз какъв съм - прозд каруцар - дето кара с каруцата трупове към гробищата (не ме бъркайте с гробар - карам само политически трупове към политическите гробища) на забвението. И още нещо сгрешихте - много сте злопаметни. А злопаметния живее в миналото си. Та там ще си живуркате на Сатурн - в злобата си и в миналото. Нека то ви дава утешение.

Анонимен каза...

http://www.vbox7.com/user:u_ra - A това не беше ли онзи "Пипи", дето се търсеше!?

Анонимен каза...

ДРАГИ БЪЛГАРСКИ ЧИТАТЕЛИ ОТ ФОРУМИТЕ,

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=170&Board=vratza&Number=1948209217&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1&vc=1

http://standartnews.com/forums/index.php?action=1&topic=2

Представям Ви едно послание, което е изпратено от някаква си доброжелателка до мен. Тя желае от мен да спра да пиша и да се интересувам от съдбата на един ВЕБ – ДИЗАЙНЕР, който създаваше политически счекове в миналото. Ето това е страницата на Червен – Рьод Пиппи – Лонгструмп – ПИППИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ – псевдоним по книгата на Астрид Линдгрен, която имаше 100 години от рождението и чествано на 14.12.2007 в Швеция и по света.

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

СТРАНИЦАТА СЕ НАМИРА В МОЯТА СТРАНИЦА И СЕ ОТВАРЯШЕ ЧАСТИЧНО, НО СЕГА ДНЕС НЕ МОГА ДА Я ОТВОРЯ. МОЖЕ БИ ВИЕ МОЖЕ ДА Я ОТВОРИТЕ И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА Я РАЗГЛЕДАТЕ. ТАМ ИМА СТРАНИЦИ, КОЙТО СЕ ОТВАРЯТ, А ИМА СТРАНИЦИ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТВАРЯТ !

В началото на политическите скечове, който създаваше ПИППИ ЛОНГСТРОМП , Той имаше проблеми, като бяха му спирани и той създаваше нови варианти в световната система на Интернет, за да покаже своето политическо майсторство. Аз лично съм разпространявал неговите политически скечове срещу ламтящите юдейски комунистически свини станали нови капиталисти с приватизацията на Българската икономика във всички посоки.

Той критикуваше министър Председател Иван Костов и мафия, както и президента по това време Петър Стоянов. След това той продължи своята атака срещу Цар и юдейски външен министър Соломон Паси и мафия.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТОЙ ИЗЧЕЗНА СЛЕД 2002 ГОДИНА ! КОЙ Е ОТГОВОРЕН В ТОВА ВРЕМЕ, ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ – ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СИМЕОН БОРИС ФЕРДИНАНД САКС КОБУРГ ГОТСКИ, ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР СОЛОМОН ПАСИ, ВЪТРЕШНИТЕ МИНИСТРИ … ?

Няколко човека се опитахме да го открием и се оказа, че той е бил хванат и направен нов модерен затворник, какъвто престъпниците от САЩ – Израел създават с летящите самолети прехвърляйки нещастниците по различни КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ по света, каквито бяха случаите показани по Шведската телевизия. Една от информацията е, че ПИППИ е бил настанен в психиатричната клиника в Раднево. Другата версия е, че той е бил в турски кипърски затвор !

ТАКА КАКТО ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МОГАТ ДА ЛОКАЛИЗИРАТ ВСЕКИ ЕДИН ТЕЛЕФОН ИЛИ ИНТЕРНЕТ, ТАКА МОЖЕ И ДРУГИ ДА ОТКРИВАТ ОТ КЪДЕ СЕ ОБАЖДАТ НЯКОЙ ПО СВЕТА …. ТЕХНИКАТА Е ДВУПОСОЧНА КАКТО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ТОК.

Ето така ние получихме информация, която е представихме през май 2007 по форумите на България и изненадващо лицето ПИППИ се появи, за да ни кажат, че той съществува. Аз обаче не вярвам на неговото появяване ! Той е мистична личност за сега и се представлява от някой други личности, който се опитват да го скрият и да заличат следите срещу него изразяващо се в неговото поведение !

ЛИЦЕТО ПИППИ ЛОНГСТРОМ - Пиппи - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА- , МОЖЕ БИ НЕ Е АДЕКВАТНО ДА ВЪЗСТАНОВИ СТАРИТЕ СТРАНИЦИ В ТАЗИ, КОЯТО Я ПОКАЗВАМ В НАЧАЛОТО.

ЗАЩО ДНЕС АЗ НЕ МОГА ДА ОТВОРЯ ТАЗИ НЕГОВА СТРАНИЦА ? МОЖЕ БИ САМО ПРИ МЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ СТРАНИЦАТА. ЗНАЧИ ПРИ МЕН ДОСТАВЧИЦИТЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ НОМЕРА ДА МИ ЗАТВАРЯТ СТРАНИЦАТА ИЛИ САМО ЧАСТИ ОТ НЕЯ ?

ВСЕ ПАК ВИЕ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СЕ ОТВАРЯ СТРАНИЦАТА НА ПИППИ И МИ ДАЙТЕ ЗНАК КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ОТВАРЯ СТРАНИЦАТА НА ПИППИ – ТАЗИ !

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Изпратеното съобщение от някаква си доброжелателка дава обяснение, че той съществува и работи в Кипър. Възможно е това, а защо той не контактува с познатите си по Интернет ?

Глупав въпрос задавам нали !?

Той може да е фиктивен човек, защото прави контакти с някой, който лансират версията, че той е „СВОБОДЕН” и е в Кипър, а за някой ДРУГИ е бил в Малта по друга спусната информация !

На кого да вярвам ?

ЧЕРНАТА МАНТИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е СПУСНАТА И СЕГА ОТНОВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПСИХИАТРИИТЕ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА, КАКТО СЕ ПРАВЕШЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА КОМУНИЗМА. ТОЗИ ЗЛОВЕЩ МЕТОД Е ВЗЕТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПСИХИАТРИЯТА НА САЩ, КОЙТО СА Я ПОЛЗВАЛИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИСИДЕНТИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ОПИТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ Е ИМАЛО И НАД ЧАРЛИ ЧАПЛИН, НО ТОЙ Е БИЛ АНГЛИЙСКИ ГРАЖДАНИН И ПОРАДИ ТОВА ТОЙ НАПУСКА САЩ.

Един от САЩ експерименти за унищожаване на ПОЛИТИЧЕСКИ индивид с психиатрията е този с италианският поет Есра Паунд, който е дори служил на „Радио Америка” , но в едно свое ЕСЕ прави сравнение на италианският фашист Бенито Дуче Мусолини със САЩ президент от сътворението на тази държава. За това му писание, той е хванат и изпратен в САЩ, където е държан 10 години в психиатрия. Световните интелектуалци са повдигнали въпрос за него и в тази акция е участвал и Пабло Пикасо !

В дискусията на вестник „СТАНДАРТ” има една личност подписваща се със същият псевдоним от Дания. По този начин се опитват да се създаде ИЛЮЗИЯТА, че Пиппи – ЧЕРВЕН – РЬОД – Лонгстромп съществува и е същият, какъвто е предния Пиппи.

Аз се залепвам зад този фалшив „пиппи” от Дания във форума на „СТАНДАРТ”, за да обясня, че той е фалшификат пишещ по инструкция с латински букви, за да прави заблуда и внушения.

Ние търсим истинският Пиппи – ЧЕРВЕН – РЬОД – Лонгстромп с име - Румен Алексиев

ЕТО ЗАЩО ПРЕПЕЧАТВАМ ОТНОВО ПОСЛАНИЕТО С НЕГОВОТО МИСТИЧНО НАМИРАНЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАМЕРЕН …

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=contact

tcholi_boli@yahoo.se
kung_choli@yahoo.se
21 декември 2007
Швеция


ОТВОРЕНО ПИСМО ДО Д-Р ТРЕНЧЕВ.

Драги доктор Тренчев, ти някога се бореше за човешки права. Аз съм се борил за твоите човешки права и ДРУГИ, ако си спомняш. Сега е редно Ти да се бориш за човешките права там в твоят обект до Стара Загора. Нали нещо сме си говорили по този повод преди 1989 година.
СЕГА ОБАЧЕ СМЕ 2007 ГОДИНА !
Трябва да ти съобщя една печална новина. Лицето Пипи, което изчезна в Интернет дизайна е прихванат. Ето ти позивна от Света и страницата на ПИПИ !

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

---
Здрасти Ч о л и / Стефан д-р Д Чолаков / Още ли си в БГ?
Разбрах къде е Пиппи.
Чифутските организации със дс са му скроили номер, дали парична награда за този, който го индетифицира като егн и местоположение. Хванали го и го затворили във психиатрия някъде до Стара Загора (не съм сигурен че е Раднево). И това е станало около 2003-2004 година. Съмнявам се дали е останало много човешко у него ако е жив - знаеш какво могат да направят медикаментите във психиатриите. Като оставим на страна психотронното програмиране. Но за последното се съмнявам - Пиппи имаше голям дух - не вярвам да са го зомбирали. Ако беше така щяха вече да го пуснат по интернета да зомбира другите. Не са го направили до сега. Вече става дълго време откакто го търся по нета. Със снимка и молба за помощ. Получих само едно предупреждение от някакво ченге да не се интересувам толкова. Но интересното беше (е намерих постинг от шалом айлехем в който се обявява парична награда за залавянето му. Работата е на моссад и нашите служби. Ако имаш някаква информация относно това ме уведоми. И се пази. Привет от мен и умната Ем

---
КОПИРАЛ ПОСЛАНИЕТО ОТ ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА !

http://pippi.freehosting.net/female-attorney-civilization.htm

НАЦИОНАЛИСТИТЕ, АНАРХИСТИТЕ, ЛЕГИОНЕРИТЕ И ДРУГИ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ ?

Стефан д-р Д Чолаков - БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ - КОМИТЕТ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА

24 АВГУСТ 2007
ВРАЦА


Пиппи - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА Е НАМЕРЕН ...

ЕТО ТОЗИ СЪС СТРАНИЦАТА ТУК

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Пиппи - Румен Алексиев , ГО ИЗВАДИХА НЯКЪДЕ ОТ ПСИХИАТРИЧНИТЕ ЗАТВОРИ, НО ТОЙ ДАЛИ ЩЕ ВЪЗТАНОВИ ТАМ СТРАНИЦИТЕ КОЙТО БЕШЕ СЪЗДАЛ С ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧ ?

Пиппи - Румен Алексиев - ТРИ ГОДИНИ СЕ ГУБЯТ ОТ ТОЗИ ТВОЙ ЖИВОТ ! ТИ БЕШЕ СКРИТ НЯКЪДЕ ! КЪДЕ БЕШЕ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА ?

СЛЕД КАТО ПОВДИГНАХМЕ ВЪПРОСА , КЪДЕ СИ И ТЕ ТЪРСИПМЕ , ТИ СЕ ОТКРИ - ИЗВАДИХАТЕ ОТ НЯКЪДЕ ....

Пиппи - Румен Алексиев - СПОМНЯШ ЛИ СИ НЕЩАТА ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ ИЛИ ТАКА СА ТИ КАЗАЛИ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ НА ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ - ГОЦЕ ПРЕСТЪПНИКА, ИЛИ ОНЕЗИ ДРУГТИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ПРЕЗИДЕНТА ПЕТЪР РАШИД СТОЯНОВ, КОЙТО СЕ НАМИРА В ТАЗИ СТРАНИЦА .... ИЛИ МАЙМУНАТА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИВАН КОСТОВ, ЦАРО СИМЕНО ЛЪЖЕЦЪТ ОТ МАДРИД , МИНИСТЕРШАТА КОСТОВА С НЕЙНАТА ФОНДАЦИЯ , ЗА КОЯТО Я СЪДЯТ И МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ - ДА ВНИМАВАШ КАКВО ЩЕ ПРИКАЗВАШ И КАК ЩЕ ГО ПРИКАЗВАШ, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕШ ПАК НА ОНОВА МЕСТО НАРЕЧЕНО ПСИХИАТРИЧЕН ЗАТВОР !

Пиппи - Румен Алексиев - ТИ БЕШЕ ПОСТАВИЛ ЧАСТ ОТ КНИГАТА В ЕДНА СТРАНИЦА "КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЕВРЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ", ТОВА Е КНИГА РАЗПРОСТРАНЕНА В БЪЛГАРИЯ - И ТАЗИ СТРАНИЦА НЕ СЕ ОТВАРЯ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ ОЩЕ В 2000 ГОДИНА КОГАТО Я ПОЛУЧИХ И ПРОЧЕТОХ КАКВО СА ПРАВИЛИ ЕВРЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !


ПРОДЪЛЖАВА ...

Пиппи - Румен Алексиев - ТИ БЕШЕ ПОСТАВИЛ ЕДИН ВИЦ ЗА "12 ПАПАГАЛИ", КОЙТО БЕШЕ ТИ ХАРЕСАЛ, ЗАЩОТО БЯХ ПЕРЕФРАЗИРАЛ ВИЦА ...... ТАМ В ТВОЯТА СТРАНИЦА НЕМОЖЕ ДА СЕ ОТВОРЯТ ТЕЗИ ДВЕ СТРАНИЦИ - "28. who-crucified-the-christ ( ЛИНК към ЧОЛИ!)

29. 12-tte-papagali ...." - И МНОГО ДРУГИ СТРАНИЦИ НЕ СЕ ОТВОРЯТ, ЗА ДА СЕ ВИДИ КАКВИ ТВОРЕНИЯ СИ СЪЗДАВАЛ !

ТОВА Е НОВАТА ДЪРЖАВНИЧЕСКА ПРЕСТЪПНОСТ СРЕЩУ ТВОРЦИТЕ , А СЕГА ГОВОРЯТ ЗА РУСИЯ, НО НЕ СЕ ПОГЛАЖДАТ САМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ !


Пиппи - Румен Алексиев - РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО СТАВА СЕГА В БЪЛГАРИЯ И ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРУЩЕ ИНДИВИДЪТ ! ЩЕ НИ РАЗКАЖЕШ ЛИ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛ ЗА ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ ?

Пиппи - Румен Алексиев ..... БЪЛГАРСКИТЕ ТВОЙ УБИИЦИ НИ ПЛАШАТ С ТВОЯТА СЪДБА ! ТИ СИ ЧАСТ ОТ НОВАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ РЪКОВОДЕНА ОТ САЩ И ЕВРОПА .... СТАРИТЕ МЕТОДИ СА ОТВОРЕНИ ОТНОВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕКЪТ !

Пиппи - Румен Алексиев - ЩЕ НИ ПОМОГНЕШ ЛИ В БОРБАТА СРЕЩУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЧОВЕКЪТ И ИНДИВИДЪТ ?

Стефан д-р Д Чолаков - ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИНОНАЛЕН ФРОНТ .... КОМИТЕТ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ...

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2

http://www.stefan-tcholakov.com/

7 декември 2007
Щвеция



ПРЕПЕЧАТВАМ И ПИСМОТО ИЗПРАТЕНО ДО МЕН, КАКТО И ОТГОВОРА ДАДЕН НА ФАЛШИВИЯТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛ !

….

quest: Чолак, престани да пишеш глупости по адрес на ПИППИ (Румен от Варна). Човека е от близо 5 години в Кипър и си бачка по специалността.
name: Акнатон
mail: anianguelova@yahoo.es
BtEnter: Enter



ДРАГА - anianguelova@yahoo.es ,

АЗ УВАЖАВАМ МНОГО АДВОКАТИТЕ ! ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ИМАШЕ ЕДНИ АДВОКАТИ , КОЙТО КАТО ИМ ЧЕТА ПИСАНИТЕ НЕЩА ГИ АНАЛИЗИРАМ, ЧЕ ТЕ НЕ СА БИЛИ ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ УБИИЦИ.

ТЕ БЯХА БЛИЗКО ДО УБИИЦИТЕ, НО СЕ РАЗМИНАХА И В КРАЙНА СМЕТКА ОЦЕЛЯХ.

ТУК В ШВЕЦИЯ СЕ ОПИТАХА ДА МИ ПРОБУТАТ ЕДИН ТАКЪВ АДВОКАТ, НО АЗ ГО ОТКАЗАХ, КАТО ОБЯСНИХ, ЧЕ ПОДОБЕН АДВОКАТ МОЖЕ САМО ДА МЕ УБИЕ !

ЧУДЯ ТИ СЕ НА АКЪЛА, ТИ ЗА АДВОКАТ ЛИ СИ СЕ ПИСАЛА ИЛИ СА ТЕ НАЕЛИ ДА БЪДЕШ АДВОКАТ !

С ТОВА ЖЕЛАЯ ДА ТИ КАЖА НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА САМА ДА СИ ОТГОВОРИШ !

АКО НЕМОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИШ, ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕШ ИЛИ ДА СЕ ПИШЕШ ЗА АДВОКАТ.

ДА ТИ ОТГОВОРЯ, ЧЕ С ТОВА СИ ПИСАНИЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ СПРЕШ ДА ПИША И ТЪРСЯ ПИППИ !

ТОВА Е МОЕ ЧОВЕШКО МИСЛЕНЕ И АЗ ЗНАЯ КОГА ЩЕ СПРА НЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА МИ ДАВАТ ИНСТРУКЦИИ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=3

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

http://www.stefan-tcholakov.com/

17 ДЕКЕМВРИ 2007
ШВЕЦИЯ

Анонимен каза...

Нямам представа темата ви дали е още актуална,не познавам Румен толковаа добре, но съпругът ми го познава и се виждаме редовно. Да Румен наистина беше в Швеция,но не успя да си намери работа,това лято беше и в Гърция и не знам дали още не е там или вече се е прибрал.Често общуваме чрез e-mail.Аз не знам за тази негова страна- Пиппи, но мога да ви кажа, че той е добре,дори и да е бил някъде в клиника не си личи по нищо,вярва в убежденията си и е много интелигентен човек. Не пиша негови координати,защото не знам дали имам право,но Румен е добре!

Цар Кару Ⅰ каза...

Благодаря за коментара (даже и 5 години след публикацията). Намерихме го Пиппи отдавна, даже и си говорихме с него по телефона. В по-новите публикации на блога има и негови цитати от "религиозната битка" в Калдатата.
[quote]дори и да е бил някъде в клиника не си личи по нищо[/quote]
Хехе, личи му - има доста "празни" места в паметта му - неща, които само аз и той знаехме. А сегашния Пиппи (Румен) не си спомня. И това е напълно нормално при НЛП (нервно-лингвистично препрограмиране). При това НЛП участва САМО И ЕДИНСТВЕНО лявото мозъчно полукълбо (там се намират и езиците, и егото, и "щампите" в "мисленето"). Дали е интелигентен Румен? Несъмнено Е на пръв поглед. Но при малко по-обстоен анализ на поведението му, доминантната роля на огледалните му неврони изпъква на повърхността. А тази доминантна роля говори за отсъствие на интелект и е следа от НЛП.
Пиппи (Румен) и във "въртележката на хамстера", и от нея скоро (поне в тази инкарнация) няма да излезе. Това си е негово решение и не му се меся (а и винаги може да разчита на моята подкрепа ако иска да излезе от "въртележката").
Благодаря все-пак.
:)