12 септември 2007

"IN GOD WE TRUST"

Фразата "Ние вярваме в Бог" ("IN GOD WE TRUST") вече не е на новите $1 банкноти. Което ме навежда на някои изводи. Като например:

1. Бог не съществува.
или
2. Бог съществува, но не може да му се вярва. или
3. На робите не е нужен Бог, а Господар.

Остава въпроса:
Кои са робите?
или
Кои ни считат за роби (ако приемем тезата, че ние сме роби)? И кои се нуждаят от робски труд?

Според моето скромно мнение (много държа на него - поради липса на друго) само некадърниците се нуждаят от някой, който да се грижи за техните нужди. Тези некадърници (не е задължително да са в червен цвят, да са били партийни секретари, или плужеци) може и да не са с дебели вратове и окичени с ланци. Но едно е общото в тях - първо са некадърници по дефиниция) и не могат да създадат нищо като творчество. Защото творческият процес при тях липсва - генетично. Значи са тъпандури©. От всякъде. И с претенции да НИ притежават. Ужасно нещо е тъпандура©, особено ако е седнал на тъпандурата (с други думи - в правителството и администрацията). И защо ли нещо ми нашепва ( не е баш шепнене - яко крещене си е), че им скърца капандурата на тези тъпандури©? Те даже не знаят, че Роб се става само доброволно. И се изживяват ( взимат се на сериозно - ужас - голямо психично отклонение) като творци и благодетели. Ама то бива, бива, ама цял вол за мезе не бива...

Алоууу, тъпандурите.... Скачайте от капандурите...

©2007 Цар Кару І

2 коментара:

Цар Кару Ⅰ каза...

***** , не се възмущавай прекалено. Просто за да си отиде този свят трябва да стане абсолютно обратен на такъв какъвто би трябвало. Същото важи и за хората - всеки трябва да "напълни" кармата си със нечистотии - иначе космическото правосъдие не може да се изпълни. Кали юга свърши. В момента сме в междинен период - период на отделянето на сламата от житото. И новия свят не може да започне със старите хора. Сега в момента се решава съдбата на всеки един. Не казвам човек - людете са много - ХОРата са малко.
Направило ли ти е впечатление, че добрите изпълнители (да не изброявам имена) от доста време не са пускали нищо - последното беше на Фил Колинс - и то беше насила - не че беше порнография. И Карлос Сантана си мълчи - не че няма какво да каже - няма кому...:D

Цар Кару Ⅰ каза...

*****, всичко започна със дискотеката Студио 69 в Ню Йорк - и годината беше избрана правилно - 69та - и намека за "различен секс". И започна масово промиване на младежите със "диско музика" - тя влияеше емоционално, но и "изпразващо".
Знаеш ли историята на 1 тракийски цар? Войните му изгубили някаква битка и той заповядал те да правят секс със жените си в поза 69. Това било унижение за тях - смъквал им статуса от войни (с атрибутите) на жени (със хурки и огледала). Познай от първи път какво се случило на следващата битка. Невероятна победа - съкрушителна. И като стана въпрос за митологията (колко е митология или история е друг въпрос) - Ахил също се е крил преоблечен като жена в женското отделение - за да не отиде в Троя. Почти същото става и със Херкулес (Херакъл) - 12те негови подвига трябва да се разглеждат през призмата на астрологията - 12 основни човешки прераждания/инкарнации. И той е ринал лайната на биковете в оборите (бик - телец - - втория зодиакален знак - под управлението на Венера / Афродита - - женското плътско начало) и ги изринал със помощта на вода - женското висше начало, творчество, интуиция, и др. Венера е много зла планета - противно на общоприетото схващане тя е символ на плътското тщеславие и разкош, и никаква Любов - доколкото никога не е обичала "мъжа си" Арес / Марс и никога не му е била вярна. Символ е също на перверзиите под всичките им форми. Не случайно Юлий Цезар (развратника) твърди че рода му произлиза от Венера. Даже и в историята няма случайни неща. Троя пада, но се възкачва Рим. И двата града са под Венера. А като планета Венера съществува от малко повече от 12 000 години. Поне така е астрологически - сега имаме 12 зодиакални знака - преди са били 10 - а още по-преди - 8. Сега се обсъжда 14тия знак - защото вече имаме 13ти. Задай си въпроса защо Венера иска да ни изврати, изпразни от съдържание (защото само това може) и изхвърли на космическото бунище.
Въобще - много материал за осмисляне има в историята ако е свързана със астрологията.
:)