22 март 2008

Drive a quill… From Here and There… 4

Drive a quill… From Here and There… 4

Писаници… Оттук-оттам… 4

Между другото в астрологията има аспекти на Марс, които са показател за автомобилни аварии, пожари, катастрофи и прочие. Всичко това може да се избегне при правилно овладяване на Марсовите и Плутоновите енергии. Това е възможно на ментално ниво и при отсъствието на Егото - или по-скоро при поставянето на правилното място и функциониране на Егото. И до такава възможност и екстенд, че бях чел че един йога загасил горски пожар с мантра и смирение. Но май се отплеснах на тема астрология, а за това си има специален отдел във форума...

***, може и да съм пропуснал нещо, но последните 12 години не съм и чул в медийното пространство терминът Хуманизъм, а от 2001 г. и за човешките права. Сигурно щото оповете (органичните портали) не са хуманоиди, а рептилии (влечуги), а за господарите им човешките същество (включително и ХОРата) са само биологически материал и нямат никакви права над себе си - включително и над телата си. Щото робите нямат собственост. Да, ама не...

Ние, наследниците на Бог ХОР - ХОРата не се интересуваме от рептилските ви тъпандурщина©2007 - просто не ни е интересен вашият затворен цикъл на инкарнации (линеарни). Но като участници в създаването на Вселената си задаваме въпроса:
"Какво ли ще правите когато прекъснем достъпа към енергии за вас?"
А това ще стане много скоро - - по-скоро от колкото си мислите.

***, глобалистите са обречени, и те го знаят. Защото съществува вселенски закон за критичната маса. И прекаленото много власт концентрирана ще се разпадне на отломки. Самото общество през цялата земна човешка история е било организирано с бъгове. И не е могло да бъде иначе - говорим за еволюция - не за инволюция. На роба му липсва робството просто защото той не знае какво да прави със свободата си, която по някакво стечение на обстоятелствата му е подарена. Той търси робството си - там няма да взима решения, и да бъде отговорен за тях. Робството е инволюционен процес. Нека робите изпълняват робската си инволюционна карма - тя не е наша. Но когато говорим за общество от свободни и себеподобни, то самата мисъл за държавни институции би била кощунствена. Институциите винаги (по дефиниция) ограничават свободата на ХОРата. Такива институции съществуват само и единствено в третото измерение.

Който търси – намира - бе споменал един йога при връщането си в Палестина от Хималаите, където беше 20тина години - всичко това станало преди 20тина века. Робите търсят робството си - и ще го намерят - - не на земята естествено - няма да могат да удържат на вибрационното и поле след 5 години - - на някоя друга планета. Там ще бъдат и тези търсещи да господарстват господари. Свободата ще намерят и тези, които я търсят. Ще намерят и всемирната Хармония. Но институции и ПРАВителства няма да има. Ще има Хармония с Анархия. А за физиономията (вече не им викат мутри) ББ просто не ми се говори. Знае се кои стоят зад неговия тъпандурски© "ланец на врат" (или май беше врат на ланец) и какво може да се очаква от тях.

(милички кученца се отнася за PolyЦейските служители вързани на въже - да не се загубят - щото нямат много акъл и знаят само да джафкат)

Според мен (без да претендирам аз изчерпателност) 2012 ще ни предложи едно ъпдейтване на hardware and Software. Не зная колко битови ще бъдем, но времето и пространството ще ни бъдат подвластни.

Това време-пространство (пак по мое скромно мнение) е едно махало (във ведите го назовават "дишане на ...") - щом се е завъртяло наляво - ще се завърти и на дясно. И ще бъдем отново такива, каквито сме били, там откъдето сме дошли, и част от "нещото" на което принадлежим. А това "нещо" не може да се назове - поне на земен (триизмерен) език.

В едно нещо не съм съгласен с теб - Духът ни не е прикован към тялото (телесното). Даже и душата не е. Всичко в триизмерното е дуализъм - - добро-зло, бяло-черно, мъжко-женско (начала), огън-вода. Да не ги изброявам... Даа! Светлината (неутрална - нито мъжка - нито женска - андрогинна) при изгубване на скоростта си (отново относителни термини ) "мутира" в материя - става "женска". А мъжкото начало "разширява" женското и го "връща" в спомените на благородното си произхождение, при което двете начала се сливат - стават андрогинни. И това (отново по скромното ми мнение) е и целта на нашето пребиваване в трето измерение.
А БАН са баннати по default. Ама не им знам системата (тъпандурска©2007) колко битова е...

Повечето историци са или промити мозъци, или не им пука за истинската история.
Същото важи и за журналистиката. Две изключения - Херодот и Гай Светоний Трансквил. Но даже и безогледно да лъже един историк (или археолог), то той трябва да каже и някои истини - иначе няма да хване дикиш. И трябва да умееш да четеш между редовете.

Един факт за размишление - Всички от които зависи културното и археологическо наследство в Египет, цялата тази бюрократична машина, от чиито разрешения и "кетапи" всеки археолог се нуждае СА КОПТИ! Защо?Те не са араби, нито чифути-семити. Ако някои от тях са християни, то те се преструват на такива за пред общественоста. Кои и какви са коптите? И защо така ревниво пазят тайните на пирамидите? Масонът храсталакофф се опита да направи световна масонска сбирка в Хеопсовата пирамида (преди години) - коя беше тази сила да му забрани това?

Финланците си имат своята "библия" на сътворението - Калевала. Лично аз съм далеч от мисълта, че понеже българите сме с едни от най-старите гени в човечеството (заедно със шотландците) и че Танг Ра е върховен Бог - че това поставя знака © пред всичко българско. Защото по този начин се взираме в малките подробности, губейки цялата картина.
Взирайки се в листата не виждаме гората.

Без да изпадам в подробности - превеждането на такъв труд е ужасно непосилна задача - първо от индийски е преведен на английски с множество обяснения за термините. Но есенцията ще я кажа и сега. Залегнала е и в библията. Става въпрос за епохите. Когато българите сме били в Египет е било епохата на Лъва. Разцвета на всичко - от духовно до материално. И сравнения между лъва - символа на Българите и Телеца-Риби. Имало е само 10 астрл. знака - после са добавени още два - скорпиона и Водолея. Примери за духовното управление на българите (лъва) в Египет отпреди старото царство. И за това че (когато е имало само 10 знака) противоположност на Лъва е Телеца. Сега това е Риби. А телеца не е бил земен (както е сега) а воден знак. С примери и аналогии от Египет как огъня (лъва) се потушава от водата (Телец - сега Риби), одухотворява водата - става на въздух (минава през въздушни знаци=интелект) и катализира в земята - земни знаци. И че това е инволюцията. И че еволюцията минава по обратен път. За профанизирането на огъня в допира с водата - за това че българите са били начело на управлението на Египет - като духовни и административни водачи. За деградацията на инволюиращите, и оттеглянето на "оцелелите" към днешен Ирак. Всичката информация беше дадена с цел разбирането на философията (ако мога така да се изразя - астрологията е средство за себеразбиране) на астрологията, която (астрологията и астрономията са били една наука) е била една от седемте дисциплини на познанието.

В библията става въпрос за това, че чифутите-дегенерати са боготворели златния телец. Телеца се управлява от Венера. Изцяло материален знак - и нищо духовно. При все че доста хора на изкуството са под него - особено в изобразителното - но това е въпрос на опозити. И всичко това се е случило под планината Хореб в епохата на Лъва - преди малко повече от 10 000 години. Самото име на мОйсей означава "извлечен от вода" - въобще ако прочетете библията през очите на астролога ще ви се открие една по-различна картина от литературните измислици описани в нея.

И ако тази библия не беше фалшифицирана (неее - не говоря за никейския събор) можеше да се окаже че не мОйсей е наказал фараона и египетските първенци, а обратното - наказани и изгонени са били мОйсей и шайка дегенерати. И че тези 10 племена (ако въобще са съществували) не са били чифутски, а са иконосказание за 10 човешки раси (зодии - нали помните - били са само 10 астрл. знака). И едно е било намерено (или 9 изгубени), и към него се е присъединило още 1 племе - с други думи добавени са още 2 астрл знака. Езекил мисля беше този който "отново" "написва" библията след вавилонския плен (ако такъв въобще е имало).
Във Вавилон управляващите са били българи. И се повтаря египетския вариант със дегенерацията - и отново дегенератите-чифути обират имуществото и златото (телеца-Венера) - и хоп - всички племена-зодии са се объркали. И още се търсят 10тте изгубени племена-зодии - - времена на разцвет - духовен и материален. Както зодиите инволюират надолу и еволюират нагоре, така и човешките гени са подложени на инволюция и еволюция. Естествено за тези, които имат искрата в себе си. За чифутите-рептили еволюцията не съществува - при тях е въпрос на енергийно оцеляване чрез нас.

***, твоя дънофф възхвалява чифутите като венец на човешката цивилизация, като еволюционно по-висши от нея, като лидери на човечеството. Задай си въпроса защо.

Това са в общи линии моите "писаници" в един много неизвестен форум за няколко месеца през 2007 година.

©2008 Цар Кару I