22 март 2008

Drive a quill… From Here and There… 2

Drive a quill… From Here and There… 2

Писаници… Оттук-оттам… 2

Горе-долу смислено написана статия.
Естествено имам дребни забележки. И те не са за играта, а за астрологията. Уран и Нептун действително са в взаимна рецепция. Уран трудно понася "нептуновите" Риби, а Нептун - урановия Водолей. Но ако помислим по-задълбочено какви енергии представляват двете планети ще разберем и въпросната астро конфигурация (която м/у другото може да се случи веднъж на 'нам си колко хиляди години). Нептун представлява нашите неосъзнати мечти и въжделения, а Уран е промяната с голямо "П" - внезапната и неочаквана промяна. В съдействие с Плутон (който не случайно вече е нисгвернат от престола си на подземното царство от световната астрономическа общност) "прави" всички революции, бунтове, въстания, и прочие. Плутон представлява и всички болници, психиатрии, затвори, мевере-арести,
И ПРАВИТЕЛСТВА - ВСЯКА ФОРМА НА ОРГАНИЗИРАН КОНТРОЛ ВЪРХУ ХОРАТА!
Ако някой може да чете м/у редовете - ще дойде свят без правителства (нали Плутон вече не е на престола), анархия за който бленуваше Толстой, "безцърквие" (току-що измислена от мен дума - но много точна - нали нашето тяло е и Храм), свят без насилие (Плутон олицетворява насилието под всичките му форми), и СВЯТ БЕЗ СМЪРТ! (ами нали го няма въпросния Плутон - къде ще отидем ако умрем - няма го царството му).

Уран във Риби (това, което статията или премълчава, или писача просто не знае) означава промяната - неотменимата и неочаквана промяна с голямо П - край на епохата на Рибите (Горкия Йошуа - нали той ни възвести настъпването на най-черния момент от човешката история/еволюция - Риби), край на невежеството и бруталността (спомнете си за инквизицията под всичките и форми и до днес съществуваща), неотменен и неочакван край и смърт на перверзията (която Рибите представляват - най-перверзната зодия в зодиака - след нея е само Скорпиона) във всичките и форми, "обръщане на 180 градуса на съществуващия световен Ред не само в глобален мащаб, но и на личностно ниво. Много може да се пише за Уран в Риби.

Така, мисля че бях кратък и ясен за Уран - сега за Нептун във Водолей (личната зодия на Уран). Вече споменах за неосъзнатите мечти. Хипи движението беше предизвикано от Нептун и Уран. Беше предизвестие за това, което има да се случи и дойде през 2012. Значи (ако) Нептун "мечтае" за промяната (Водолей), а Уран "прави" тази промяна на епохите (Риби).
В 2012г. Уран е в Овен - мммм - първата зодия от зодиака, а Нептун си отива в неговите Риби.
"Мечтите" са си свършили "работата", промяната е настъпила, и новото начало е започнало успешно. Плутон и Сатурн са нисгвернати от троновете им ( във взаимна рецепция са - Сатурн в Плутоновия Скорпион, а Плутон в Сатурновия Козирог). Happy End

Свидетели на Йехова са арестувани за лъжесвидетелство

Един полицай постъпил на работа в транспортна полиция. В края на работното време началникът му го пита:
- Е, как мина деня?
- Добре. - отвърнал новоназначения. Само дето тия жепейци (железничари) са много прости!
- Защо? - попитал шефа.
- Аз го питам: “Колко е часът?”, а той ми отговаря “Пет и пет”. Не каже направо десет…


На никого ли не му е идвало на ум до сега, че световете са 12, че в календара на Маите има 2Х6 свята=12 (два календара са – почти еднакви – първия свършва през 2012г. – по 6 свята), че зодиите са 12 – 6 низходящи (инволюционни) и 6 възходящи (еволюционни), че месеците са 12, че денят има 12 часа (нощта също), че …. А бе да не ги изброявам всичките неща с 12.

И на никого до сега не му е хрумвало (поне до сега не съм прочел такова хрумване) да съпостави календара на маите със кармичната астрология – със инволюцията/еволюцията на човечеството. Сега започва шестия свят на Маите. Шестия дом в астрологията, и шестия зодиакален знак – Дева. Да, ама не. В момента излизаме от Риби, и навлизаме във Водолей – съответно – 12 и 11 знак.
Не, че нямам обяснение на „парадокса” – търся вашето обяснение, и мнение.

Румен Петков пикае във един фонтан. Приближава се полицай и го предупреждава, че нарушава закона.
Р. Петк. отговаря:
- Това е контролирано изтичане на информация от МВР....

Малки зодиакални обяви -: юли 20, 2007, 11:37:41
ВОДОЛЕЙ - търси своята Ниагара,да си излее чувствата.
РИБИ - Златна рибка търси финансова акула да й изпълни желанията.
ОВЕН - със Златно руно, гражданин на Колхида, търси българска овца с цел брак.
ТЕЛЕЦ - открит под вол. Справка – в Парламента.
БЛИЗНАЦИ - двама еднакви търсят нещо по-различно.
РАК - търси някой да му оправи задния ход.
ЛЪВ - отчаян от цирка в България търси работа в друго шоу на Запад.
ДЕВА - неопитвана търси опитен да й смени зодията.
ВЕЗНИ - говорят за кантари. Без код от цялата страна. 15имп./мин.
СКОРПИОН - предлага бизнес съдружие на атрактивна кобра за откриване на погребално бюро.
СТРЕЛЕЦ - търси подходяща мишена да я прониже в десетката.
КОЗИРОГ - наема детектив да открие кой му е сложил рогата


Пет милиона са. Мормоните са седем. Този от снимката не е йеховист - просто случайна снимка. йеховистите имат много забрани (не че ги спазват ) - да не се пуши, пие, ходи по жени (ма много са назад с материала - в днешно време жените ходят по нас ), и нам си още кво...
Има един трик - да им затапиш устата (щото са сладкодумни като грамофонни плочи ) - да ги запиташ имат ли пророк в организацията си. Ама пророк от библейски сорт. Отговора естествено ще бъде, че нямат.
Тогава следва въпроса - Кой може да провъзгласи Божии заповеди за такива? Знаем и отговора - Пророк.
Ахааа, ами вие защо тогава издавате заповеди, които трябва безпрекословно да се спазват? - от сорта за пушенето, пиенето, жените - - ще получите отговор от сорта, че видите ли - не било изрично казано в библията, но се подразбирало по смисъл - демек тяхното тълкуване - амии - вие тълкуването оставете на нас - откъде изкара този глас.
Може и да попитате за Ръсел - неща от сорта - защо го е оставила жена му, защо в началото Ръсел бил в много, ама много приятелски отношения с мормоните, защо многоженството не било грях, колко дати има за пришествието - щото да не ги бъркаме - нали все ги променят - пък уж били божествени откровения върху ръководното тяло на сектата...

Абе да не ме среща свидетел - на пух и прах ги правя Най обичам да ги затапвам с и от библията - и да ги бъзикам, че имат още много да учат - все отварят и четат библията - пък аз я цитирам по памет и казвам точно коя глава и строфа. Та четене му е майката - като научат библията наизуст - тогава да дойдат да си поговорим... Бъзици...

Гола вода са французите - да дойдат от Гинес в България - 85% от хората не само че нямат мозък, но не им и трябва - Щото мисленето само им причинява болка

Битката на АрМакЕдон -: юли 21, 2007, 19:28:29
Да си го кажем направо - тази битка не е с оръжия, въпреки че се използват такива - в преносния смисъл. Битката е кулминация и последица от бунта на сатана. И е започнала отдавна. Битка между истина и илюзия. И оръжията използвани в битката са знания, познания, вяра, илюзии, измами, алчност, робство (и информационно) - конструктивно срещу деструктивно, творчество срещу плагиатство, истина срещу лъжа. Информация за тази битка има навсякъде из интернета. Който между другото ще се задържи в този си вид до 2009 г. - до тогава до когато не започне последния щурм. Той ще продължи 3 години. Щурм на вибрациите срещу астрала, на хората срещу органичните портали, на доброто срещу злото.

Останалото можете да намерите в детските приказки на библията... Защото изхода от битката за Ар Мак Едон е предрешен от самото начало. На коя страна ще застанете?
Избора е изцяло Ваш.

Сириус е мъжкото начало, Плеядите - женското. И даже не се учим - припомняме си забравеното. Дънов е масон и върл защитник на комунистите. Такъв е и Рьорих. И двамата са "християни", и двамата говорят за божата майка софия (ама не поясняват, че става за еманация на сатурн-трифон), същата тази софия на която е наречена и столицата. Замисли се колко негатив има в градът софия и направи паралелите с "божата майка" софия.
Да, от нея произлиза матрицата и ОП. И едно от имената е сатан - противник. А бе въобще - дълга тема за говорене...

Ако дънофф е говорил истини между заблудите, то на него са му ги казали неговите господари зад океана - там, където е бил на обучение по масонство. А бе тоя беден негов баща - от къде намери пари да изпрати сина си в хамериката, пък и да "следва" богословие" там? Че нямаме ли си в Бг семинарии, пък и в Гърция - въобще - православни училища?

А Рьорих? Същата работа - масонска. Да не продължавам...
И за спекулациите - също - много сайтове се пръкнаха напоследък - и много дезинформация. Но пък от друга страна това е и изпитание - да отсеем истината от илюзията...

Не зная колко е учител този дънофф. Не зная и защо го цитираш. Но ако си много любопитна и искаш да затвориш устата на сатанинските му поклонници просто ги попитай защо се е самоубил, и как така е дошъл от хамериката като масон и почитател на мормоните и свидетелите на йЕхова.

***, онези черни нямат нищо общо с днешните маймуни от африка. Във ведите много ясно е описано тяхното "създаване" - от сношение на хората с маймуните - това са днешните чернилки - потомци на маймуните.
Така, че не спекулирайте с информацията - има много хора, които я възприемат като чиста монета.

юли 20, 2007, 19:38:31
Нашият свят е вибрации. Вибрациите са музика. Музиката казват математиците била математика. Следователно нашият свят е математика и винаги във всяко нещо има заложени цифри. Нумерологията не е толкова случайна както изглежда. Същото важи и за астрологията.

За вибрациите си прав, но за музиката - НЕ! Тя не подлежи на матемизиране. Университета в Турку от 20тина+ години работи върху тази тема - за сега без резултат. А проблема е че цифрите и числата с които боравим са неправилни. И тук е ключа от бараката. За нумерологията - също.
Как можеш да сложиш цифра върху буква, след като не знаеш произхода на буквата. Ако има истинска нумерология - то трябва да се търси в Халдея (Иран) и санскрита.
Самите световни азбуки са профанизирани и не могат да се представят само с числата от 1 до 9. Не е възможно един и същ звук (буква от име) в различни азбуки да има различни числени стойности, и да вярваме, че и двете (за да не кажа повече от две) са верни.
Единствения изход е дадено име да се запише на санскрит и да се извадят числовите величини. Което възбужда въпроса как може даден звук да има стойност повече от 9 - както е в санскрита - и как да се тълкува - което отново ни връща в Индия (отпреди много хиляди години) за търсене на "изгубените" знания. Има ги и в Египет - съхраняват се от коптите, а те няма да ги разкрият преди да е дошло времето за това. (Между другото - коптите са стари българи и Танг Ра_исти)

За математиката и вибрациите:
Не е възможно при тези стандарти за мерки, които имаме в момента, а и с числата, с които оперираме, да открием логическата връзка на музика/вибрации. Защото самото делене на обертонове/подтонове не може да се изчисли математически. По сегашните математически закони. Като акордьор на пиана ти го казвам, че е така.Контрола е тотален - повярвай ми. На нашите кученца не им достигат кадрите - но всичко се следи. Виж какво става с блогърите. Такова невежество от страна на службите е пълен ужас. Но при тях сигурно е генетично увреждането - Ченге-Ген. Виж само как "промиха" Волен Сидеров. Но споко - дядо ти Каруцар има много номера в торбата за вадене. Съжалявам само за онзи файл дето го дадох на Alien от хнета. Щото много бели може да направи с него.
А в службите всички са ОПове - до един. Не можеш да се сърдиш на слугите - господарите са виновни. А кои са господарите - ти сама знаеш - не че са такива - просто се изживяват като такива.
Клошар също се става доброволно. А за приюта? Ами такава е вече световната система - дават ти екзистенс минимума - да оцелееш - за да не правиш "бели" - щото гладния човек страх няма. А така - хем ще си сит и с покрив над главата - хем безопасен и под контрол - винаги ще знаят как да те намерят - и къде. А светът в който сме инкарнирали е наистина библейския ад. А дяволите ги търси в Лозенец и парла-мента и по фонтаните (пикаещите)

Стамболов не е бил това което си мислиш. Просто то поставяш на пиедестал. Буров също не е стока - материалист до крайност. Но много умен и предприемчив. И масон от висок ранг. Той е направил много повече за България отколкото Стамболов. И е много по-интелигентен от него. До степен в която просто не могат да се съпоставят.
Стамболов си е бил прост селяк с власт и воля. Грубиян и тъпандур.
Знаеш ли че това интервю на Буров е цензурирано в нета - просто не може да се намери никъде. Не ме питай как го имам. И от къде имам (като пример) статията на Варшавски за това какво са направили евреите за България. Имам сканирани и много стари (отпреди 44та г.) вестници. И книги.
Дядо ми е казвал на времето: Ако искаш да знаеш истината - слушай и трите страни какво пропагандират - истината е някъде там - изтървана неволно.
Защото не зная дали знаеш, но масоните имат 3 враждуващи (привидно) фракции с една обща цел.


Следва

©2008 Цар Кару I

1 коментара:

Анонимен каза...

България :
-
Българи счупиха паметника на турските терористи
Публикувано от BulgAryans на 28 Aug

--
--
http://youtube.com/watch?v=0kSdfZJNo-I
--
--
Молим ви, разпространявайте линка из интернет по всички форуми и сайтове- нека да се надигне кампания и да не позволим на депесарите да я възстановят:
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=RLntHZuIh38&feature=related
-
-
KOPI

-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=160.0
-
KLUB - STEFAN D-R D TCHOLAKOV
SVERIGE